VIDEO. Demență în direct: Cumpănașu trage cu mitraliera în studioul TVR, dar nu nimerește baloanele de la câțiva metri!

7
8792
Cumpănașu și Cristache

Televiziunea Română, condusă de o slugă a PSD (Doina Gradea, zisă „Cap-de-Porc”), a atins joi seară un noul nivel al mizeriei morale: a făcut o regie electorală cu impostorul Alexandru Cumpănașut în rol de „Rambo”, pentru a-i aduce voturi.

Pentru Cumpănașu, TVR a transformat studioul emisiunii „Talent de președinte” într-un mini-poligon. Candidatul-escroc, zis și „Unchiul”, a fost acceptat în studio cu replica unui Kalașnikov (un pistol-mitralieră cu bile), iar pe unul dintre pereți au fost agățate vreo 20 de baloane, pe post de țintă.

Gazda emisiunii a fost Ionuț Cristache, un propagandist PSD plasat de Dan Voiculescu în televiziunea publică. Pe vremea când lucra la Antena 3, Cristache era supranumit reporterul „Sărmăluță”, pentru că se lipea de sărmăluțe pe la diverse activități de protocol.

Misiunea lui „Sărmăluță” a fost să-l prezinte pe Cumpănașu ca pe un mare luptător împotriva clanurilor interlope, pe care, iată, le înfruntă cu mitraliera.

Când a fost pus să-și arate talentul de „Rambo”, Cumpănașu a picat pe post de pămpălău: deși „mitraliera” răpăia foc cu foc, baloanele rămâneau intacte. La mirarea lui Cristache, Cumpănașu a băgat o minciună: baloanele nu se spărgeau „pentru că forța nu e suficient de mare”.

Minciuna a devenit evidentă în secundele următoare, când, trăgând la foc automat (zeci de bile în câteva secunde), baloanele au început să se spargă. Deci, nu forța armei era problema, ci „talentul” de „Rambo scopit” al lui Cumpănașu.

Exercițiul propagandistic s-a încheiat cam penibil pentru candidatul-impostor.

VIDEO: Tragerea de la TVR

Dialogul proștilor

Cristache: Păi, n-aveați experiență?

Cumpănașu: Ba da, am zis că…

Cristache: Păi, nu se sparg baloanele?

Cumpănașu: Nu, pentru că forța nu e suficient de mare.

Cristache: Aaaa, am înțeles… Uuuu!… Aha!… Am înțeles.

Baloanele nu se dau răpuse

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

7 COMENTARII

    • Prostea cime sunt ambele tabere.Ai vazut tu Romania in perioada Basesciana sa mearga bine?Eu nu si multi romani ca mine la fel.T traiesti cumva intr o lume paralela de dreapta unde sa traieste bine?Temninati bai bolnavilor ca PSD !Toti sunt o apa si un pamant.PDL,PNL,PSD,UDMR,PNT-CD,AU FURAT ,DISTRUS,MINTIT,JEFUIT,TRADAT LA FEL.Numai un spalat pe creier crede ca tine/Daca doar PSD era ciuma rosie,de ce nu a indreptat PDL,acum PNL in 10 ani de guvernare tot?Ai vazut ceva in perioada lor bun?Tot autostrazi lipsa,ANAF declara aceleasi gauri de zeci de miliarde la buget.Pensii speciale si atunci,PSD nu a facut decat sa le amreasca,armata tot in curul gol,ba mai mult au cumparat niste rapandule de avioane multirol,mai vechi decat mig,urie noastre ,etc,etc.Desteptati va baaa,ca o sa ne fure astia impreuna cu lobbystii corporatisti si wc,urile de sub noi cand stam pe tron!Handicapatilor!Romania e distrusa de ambele tabere la fel,cu ajutrul vostru pentru ca ii votati intruna.Si au impartit tara pe sfere de influienta ca mafiotii si distrug sistematic tot.fiecare in sectorul lui.Sunt mana in mana cu clanurile interlope.Ei sunt capii.Basescu a infiintat statul paralel,el a infintat serviciul secret tiganesc de care nimeni nu pomeneste nimic,el a infiltrat agenti straini CIA,FSI si Mosad in structurile serv secrete romanesti.D aia astea acum sunt impotiva poporului roman.DNA era masinaria lui prin care santaja tot mediul de afaceri romanesc ,ca acesta sa nu creeze concurenta corporatistilor.Asta aaduce ciuma portocalie cand o veni.Au taiat salarii,pensii,inchis spitale.Dupa cate vad e numai lapte si miere..Vai steaua voastra!Toate aprtidele isi au stramosul in FSN.Toti sunt fost activisti de partid,sau odrasle,nepoti,rude.Deschideti ochii si vedeti realitatea.Romania si poporul roman sunt jefuiti de acest stat mafiot numit CORPORATIE,pentru ca nu mai e de mult Republica.O spune legea 28 din 15 martie 1991.O poti gasi in Monitorul Oficial.

    • N-or fi facut armata…, nici „VIERMĂNAȘU-NECROFILAȘU-Pungașu”, nici… „Sarmaluță”, „Chifteluță”, „Tocăniță(-deee…-Varan)” sau cum l-o chema pe BUFONU’ ala de la T.V.R., darrr…, dați-o naibii de treabaaa…, nici macar la filmelele-cu-„Rambo” nu s-au uitat, PENIBILII astiaaa… ???!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here