miercuri, mai 22, 2024
AcasăOpiniiCartianuClonele lui Dragnea: vipera Firea, otrava Olguța, spurcăciunea Orlando. PSD nu e...

Clonele lui Dragnea: vipera Firea, otrava Olguța, spurcăciunea Orlando. PSD nu e un partid, e o blestemăție!

-

O simplă postare pe Facebook a făcut să erupă, ca un vulcan, veninul care zace în ființa aceasta imposibilă numită Gabriela Firea. Mizeria a ieșit la suprafață în cantități enorme, sub forma unui fluviu de lavă otrăvitoare.

Femeia asta rea, cu un profil bine conturat de vrăjitoare, a creat un mega-scandal în mod gratuit. Acest iureș putea, pur și simplu, să nu existe. Dar abisurile abjecției umane sunt de nestăvilit. Mâna nevăzută a răului a făcut-o pe Firea să dea share unei postări de o ticăloșie absolută.

Poate că Firea n-o crede chiar tot ce scrie mizeria aia umană numită Dana Budeanu. Poate că Firea a dat share ordinăriei doar pentru că e prietenă cu Dana Budeanu. Dar chiar aici e problema: Firea plătește tribut prieteniei cu o ființă de-a dreptul spurcată. Pentru că ea însăși e o spurcăciune confirmată. Cele două sunt perfect compatibile. S-au căutat, s-au găsit, se merită una pe alta. Atât de bine se înțeleg, în cuibul lor de vipere hrănite cu bani publici, încât Dana Budeanu a devenit stilista Gabrielei Firea. Asta, în timp ce Gabriela Firea dirijează sute de mii de euro din banii Capitalei, sub formă de publicitate, spre publicațiile fostului soț al Danei Budeanu.

- Advertisement -

Firea nu avea cum să nu dea share postării mizerabile. Firea trebuie să fi chițăit de bucurie când a dat share ordinăriei. Pentru că și viperele au bucuriile lor.

Dacă scandalul Firea-Budeanu a fost declanșat gratuit, dintr-un instinct viperin („De ce-ai mușcat?”, a fost întrebat șarpele. „Din obișnuință”, a răspuns el), scandalul banilor risipiți pe publicitate nu e gratuit deloc. E o uriașă afacere penală, pe sume enorme din bugetul Primăriei Capitalei.

Pe scurt: ziarul „Libertatea” a publicat documente interne ale Primăriei, conform cărora în care Corpul de Control al Guvernului Tudose și experți în construcții au arătat că la construcția Spitalului de copii „Victor Gomoiu” a fost total: din cele 48 de milioane facturate, cel puțin 15 milioane au fost furate, prin facturi umflate și de peste 10 ori! De exemplu, vase de toaletă care costau 272 de lei bucata au fost plătite cu 2.858 de lei.

- Advertisement -

Lacomă, dar și fudulă, Firea nu s-a mulțumit cu jaful, a ținut să-l prezinte și ca pe o mare realizare, să-și tragă și capital electoral din el. Și a mai tocat 1,1 milioane de euro pentru a face publicitate „marii realizări”! Șapte televiziuni s-au îmbuibat din bugetul enorm alocat pentru imaginea primăriței.

Campioana finanțărilor din banii Primăriei Capitalei, acordați abuziv și discreționar, a fost Antena 3. Adică, exact televiziunea la care a lucrat Firea înainte de a intra în politică. Și exact televiziunea care lucrează cel mai intens la statuia „primăriței-model” (în timp ce invitații la Antena 3 întârzie cu regularitate la emisiuni din cauza traficului haotic și inuman din Capitală!). E un conflict de interese strigător la cer. Această speță nu are cum să nu devină dosar penal. Acez caz nu are cum să nu se lase cu ani grei de pușcărie și cu recuperarea banilor astfel risipiți!

Cazul Spitalului de copii „Gomoiu” mai arată ceva. Primărița Firea n-a avut nicio reținere să jefuiască un buget alocat problemelor de sănătate ale copiilor. Nu demult, pe străzile României se striga la adresa lui Dragnea: „Cât de javră poți să fii / Să furi bani de la copii?”. Prin angajări fictive la Proecția Copilului Teleorman, Daddy făcuse o pagubă de vreo 25.000 de euro – un mizilic pe lângă sutele de milioane de euro furate cu Tel Drum. Și totuși, hoția i-a adus lui Dragnea 3 ani și 6 luni de pușcărie. Cam ce-o așteaptă pe Firea pentru 15 milioane de euro? Sau pentru cei 1,1 milioane tocați pe publicitate aberantă?

„Cât de javră poți să fii / Să furi bani de la copii?” – e o strigare care, în cazul PSD, e la fel de actuală indiferent cine conduce partidul. A intrat Dragnea în pușcărie? Nu-i nimic, preia altcineva ștafeta hoției! O preiau „disidenții”, „reformiștii”! Doar n-o să fie lăsate neprăduite frumusețe de bugete!

Scandalurile de tot felul în care e implicată Gabrielei Firea arată că dispariția lui Dragnea n-a rezolvat nimic în PSD. N-a ridicat partidul nici măcar cu un centimetru din mocirla în care funcționează. A dispărut Dragnea, au scos capul zeci de Dragnea în devenire. Prima linie a fost ocupată de vipera Firea, otrava Olguța și spurcăciunea rusofilă Orlando Teodorovici. Sigur, mai e și tuta obraznică lăsată moștenire de Daddy, dar ea e trecătoare. După alegeri, dispare ca măgaru’-n ceață, peste un an nici nu ne mai amintim de ea.

În schimb, Firea, Olguța, Orlando, Nicolicea, Iordache, Șerban Nicolae, Codrin, „Mitralieră”, Bacalbașa, Pleșoianu, Tit-Liviu Brăiloiu – ăștia sunt pereni. Sunt nemuritori. Pe ăștia nu-i scoți din cașcaval decât cu cătușe la mâini. Dacă dispare unul, răsar zece în locul lui, trași la indigo. Hoția, minciuna, tupeul, lăcomia, obrăznicia, mârlănia, agresivitatea, neam-prostia, reaua-credință sunt caracteristici care la PSD se multiplică exponențial, precum celulele canceroase.

PSD e un partid în care nu există „disidenți” sau „reformiști”. Singurele forme de rebeliune care mai apar în interiorul acestei mafii finanțate de la bugetul de stat sunt răfuieli pentru putere, nimic altceva. PSD nu poate fi reformat. E drept, nici nu are cine să încerce măcar (Cozmin Gușă e o glumă, individul a revenit în PSD ca să bage botul în cașcaval, nu ca să reformeze ceva; singurele forme de „reformă” pe care le cunoaște el sunt jaful, insolvența și falimentul).

PSD nu poate fi reformat, ci doar dizolvat. E datoria cetățenilor români (la vot) și a viitoarei guvernări PNL-USR-PLUS-PMP (după 2020) de a săvârși acest act de igienă socială.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

13 COMENTARII

 1. Astea nu sunt ‘femei’ ci ‘femele’, necunoscând sigur subspecia malefică din care provin ! Ele sunt bipede, aduc a ‘oameni’, dar sigur sunt dihănii reptiliene transpuse momentan în corpuri humane pentru a ne induce în eroare ! 😈👹👺😱

 2. Eiii…, DAAAAAAAAAAAAAAAAA (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), AȘA (!) teee… RECUNOAȘTEM (!), Domnule Cartianu, Grigore dragă: PRINCIPALUL-INAMIC-DIN-PRESA al… „CIUMEI–ROSII”, INDISCUTABIL, FARA-(NICIO-)CONCURENTA !!!!!

  (Mai ramaneee… „decât” – Sic ! – sa neee… LAMURIM dacaaa… NE urasti – ! –, cumvaaa…, pe noi, USERISTII, ceea ce… NU CREDEM: cel putin… NU incaaa… !)

 3. Tu vorbești de ura si de mizerie umană?Ma doare-n cot de acel conflict.Nu ma interesează absolut de loc!Dar articolul tău este o mostra de ura viscerala si de o frustrare greu de egalat!Si sunteți cred,mulți in România așa!In veci aceasta țara nu va fi ca o țara cu asemenea specimene si ,care mai au pe deasupra,un cuvânt de spus in media românească.Evident ,doar dacă esti alienat poți crede asemenea “fluviu de mojicii”.Daca am o părere diferită asta nu înseamnă ca trebuie sa ma faci tu albie de porci.Poti s-o faci,este libertate de exprimare,dar nu înseamnă ca ai si dreptate.Cand vom învață asta,sa ne respectam ,chiar dacă avem păreri diferite,poate vom avea o șansa

  • Laura, in primul rand un sfat prietenesc.
   Vezi ca pe aici nu gasesti genul „matul gros si minte scurta”
   Daca vrei sa te adresezi acestora intra pe Cotidianul,Stiri pe..,DC…
   Dar nu o sa-i gasesti nici pe acolo pentru ca ei au alta treaba, stau la poarta, sparg seminte si asteapta poate le mai da ceva.
   Tu ne vorbesti noua de ura viscerala?
   Cand stateam in frig,ger,ploaie,vant sa ne aparam niste drepturi elementare eram tradatori de tara,vanduti,platiti de nu stiu cine,drogati.
   Aia nu era ura, era prietenie, blandete sub acoperire.
   Cu frustrarea ai dreptate.
   Cand ma uit la Veo,Volguta,Horlando,Nipulicea,Ciordache,Mitraliera,Soferu’….. poate ca am si eu dreptul sa ma simt frustrat.
   Sau nu mai am nici acest drept?
   Ca se strange latul acum si o sa trebuiasca sa raspunda fiecare pentru ceea ce a facut, stiu ca e greu de acceptat.
   Orice ancheta jurnalistica referitoare la jefuirea banului public este binevenita si aplaudata de oamenii cinstiti.
   Mizerie umana? Cea mai mare mizerie umana este sa amgesti un om sarman numai sa-ti fie tie bine.

 4. Acum și-a dat seama auditoriul ca Gabriela Firea este nu numai o individa care NU are nicio treaba cu Primăria Vapitslei dar prin vorbe bine ticluite este de o jigodism ordinar și in plus a tocat banii publici cu o nonșalantă debordantă!!!
  Speram ca aceasta vipera ordinara de Gabriela Firea ,sa nu se mai afle in fotoliul de la Capitala!!!!

 5. Dovada că țara în care trăiți a ajuns o colonie, toată presa e deservită politicienilor și parapoliticienilor. Fiecare scrie ce-i taie capul dar principalul element e ura și dezbinarea. Păcat că pt babuini e prea puțin evident cum e alimentată prostia si cum e promovată prostimea. O alta remarca, toți au ce au cu ciuma roșie, ignorand că pe scena politică românească exista partide mai periculoase decât psd-ul, cu idei neocomuniste, dar deh…facem ce ne spune facebookul și unii cretini din media. Pt autori de articole de acest gen am câteva întrebări retorice: ce realizări au avut Kovesi și maiorul Codlea înainte să fie puși pe poziții de către chiorete? Prin ce metode au fost selectați? Ce se mai știe de Videanu, de Udrea, de alții care au făcut averi colosale pe spatele țărișoarei noastre și n-au stat o săptămână la răcoare? De ce nu luptați cu păpușarii care trag sforile?

 6. Domnuke Cartianu , dumneata te-ai făcut remarcat cu investigațiile dumitale care au culminat cu publicarea unei cărți și ai demontat acel mit ca securiștii erau teroriști.! Pentru acest lucru ați fost invitat la diverse televiziuni culminând cu emisiunea lui Radu Moraru unde ați ținut o eu Rică permanenta! Apoi colaborarea cu Nasul TV a încetat pentru ca ați folosit cu inte jignitoare la adresa lui Radu Moraru care este și cel care manageriază de câțiva ani rubricile postului. Nu v-ați mai regăsit și de aici atacurile împotriva postului NasuTv. De ce domnule Cartianu , va întreb nu aveți coloana , pentru asemenea chestiuni ar trebui sa aveți minima decenta sa tăceți, acel om care a avuți credeți in Dumneata s-a înșelat. De ce? Nu aveți caracter!!! Așa va câștigați simpatii prin lovirea unui adversar care pana ieri v-a oferit o rubrica permanenta și la care a renunțat , nu știm de ce. Ca ziarist sau ce sunteți sau pe cinevslugiti trevuie sa aveți un pic de caracter altfel nu va puteți numi ziarist sau cum vrei dumneata sa te numești. Nu de alta dar dezamăgiți o gramada de romani care va citesc subiectele, bune sau rele lasam la latitudinea cititorilor!!! Sincer nu așa se face aceasta frumoasa profesie de a fi jurnalist!!!!

  • Dom’leee…, opiniile dumitale sunt… treaba dumitale, dar… DE CE, DOAMNE IARTĂ-NE, EȘTI ATÂT DE SUPĂRAT (ȘI) PE… LIMBA ROMÂNĂ, ce ți-a mai făcut și ea, sărăcuța ????!!!!!

 7. PSD nu este un partid.
  Corect! PSD este o organizatie subversiva de tip stalinist cu o mentalitate totalitara si o structura, care reflecta
  inregimentarea oarba, obtuzitatea cognitiva si lipsa de caracter a celor, care adera la aceasta adunatura de lepadaturi.
  Inepti, ticalosi, marsavi, misei, grosolani si derbedei josnici, impertinenti si ipocriti, demagogi infantili si analfabeti, pesedistii sunt drojdia fetida a acestui neam pestrit si chinuit, dar si fara noroc. Norocul si-l face fiecare cu mana sdi capul lui. Dar unde nu e cap, mana e inerta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -