VIDEO & FOTO. Furie și neputință în Sectorul 6: pe ultima sută de metri, excavatoarele Primăriei lui Mutu sparg alei impecabile, schimbă borduri și distrug grădinile din jurul blocurilor

1
3707

Numeroși locuitori din Sectorul 6 reclamă furioși, în ultimele zile, un asalt final al ex-primarului Gabriel Mutu (PSD), care a angajat lucrări masive și inutile inclusiv cu două zile înaintea alegerilor pierdute duminică, 27 septembrie, în fața liberalului Ciprian Ciucu. Excavatoarele și pickamerele au dat năvală și distrug grădinile amenajate de oameni în jurul blocurilor, sparg asfaltul impecabil al aleilor, scot bordurile noi și devastează gardurile verzi.

Cătălin Bălan, fost jurnalist la „Evenimentul zilei” și Digi 24, a publicat fotografii și un film cu utilajele primăriei în acțiune, alături de câteva rânduri: „Cum își bate Gabriel Mutu de la Sector 6 joc de banii oamenilor în ultimele zile din mandat? Păi, începe niște lucrări cu două zile înainte de alegeri și le continuă cu aberații precum cea din imagini. Adică distruge trotuare fără nicio fisură, schimbă borduri și strică ce-au amenajat oamenii în fața casei lor. Cu banii ăștia ar putea face 1.000 de lucruri mult mai utile.

Sper ca auditul pe care l-a promis Ciprian Ciucu să includă și tâmpenia asta!“.

Utilajele primăriei lui Mutu fac prăpăd printre blocurile din Sectorul 6 chiar și după alegerile câștigate de liberalul Ciucu. Oamenii sunt disperați și nu știu cum să-i oprească pe vandalii administrației PSD în agonie. FOTO: Facebook Cătălin Bălan

Cu numai o zi în urmă, Cristi Dimitriu, fost director editorial la agenția de știri Mediafax și la News.ro, semnala exact aceeași problemă a demolării sistematice a grădinilor cu spații verzi amenajate de oameni în jurul blocurilor.

Sunt în Drumul Taberei la mama mea, și am aflat unul dintre motivele pentru care Mutu a pierdut voturi în sectorul 6: ADP-ul a stricat grădinile verzi din jurul blocurilor îngrijite de bătrâni.

La mama mea, în săptămâna dinainte de alegeri, au scos gardul de plasă de sârmă, dar și gardul viu care împrejmuia blocul de vreo 40 de ani, și au pus încă un rând de bordură pe una din străzi, au ciumpăvit copacii care țineau umbră, au distrus parțial spațiul verde unde răsăreau ghioceii, zambilele și o parte din tufele de trandafiri. Șefa blocului a făcut puțin scandal, dar a fost acoperit de drujbele Primăriei. Întrebați de locatari, angajații ADP au spus că se vor întoarce să semene iarbă.

După alegeri, nici picior de angajat ADP nu s-a mai arătat și praful s-a ales. Adică, chiar e praf“.

Postările celor doi au atras rapid numeroase comentarii ale altor locuitori care reclamă indignați aceleași operațiuni și la blocurile lor.

Nu mai departe de joi, noul primar Ciprian Ciucu atrăgea atenția că Primăria Sectorului 6 angajează masiv cheltuieli în ultimele zile și îi avertiza pe funcționari că urmează un audit serios, iar cei vinovați vor fi dați pe mâna Procuraturii.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Acelasi lucru se intampla in sectorul 2.Mafihotii vor sa isi asigure firmele ca au de lucru in continuare! ADPul ,o cloaca infecta hranita de ciumatii psd din banii bucurestenilor ,asta fac in fiecare an:planteaza flori in prag de iarna si sparg trotuarele sa schimbe bordurile,dar unde e de modernizat o strada ,cu canalizare ,asfaltare si alte asemenea,in cartierele unde nu s-a facut nimic zeci de ani,acolo nu baga hotii banii,ca nu le mai ramane nimic !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here