VIDEO. Doi copii români, frați de 8 și 9 ani, s-au înecat într-un lac din Germania, încercând să recupereze o minge. Locuiau cu părinții lor într-un bloc pentru refugiați

0
1194

Tragedie teribilă într-o familie de români din Germania. Doi frați, de 8 și 9 ani, au murit înecați într-un lac aflat în apropierea casei lor, informează Bild.

Armando (9 ani) și Marius (8 ani) au decedat, duminică după-amiază, în lacul pentru pescuit Laher Teich din Hanovra. Cei doi copii au vrut să scoată din apă o minge care căzuse în timp ce se jucau pe malul lacului.

Sub privirile unei fetițe de 10 ani, prietena lor, cei doi frați și-au scos pantofii, și-au suflecat pantalonii și au intrat în lac. Brusc, la doi metri de mal, copiii au ajuns într-un hău de 6 metri adâncime. Speriați, băieții s-au înecat în apa rece.

Disperată, prietena lor a alergat spre blocul cu locuințe pentru refugiați aflat din apropiere, unde locuiau și familiile lor (cea a fetiței și cea a băieților înecați). Oamenii aflați în zonă au sunat la numărul de urgență.

VIDEO: Reportajul Bild de la căutarea celor doi frați

La fața locului au venit pompieri, scafandri și un elicopter.

Cei doi copii au fost găsiți fără viață.

„Este atât de groaznic. Nu pot să vorbesc încă despre asta”, a declarat tatăl celor doi băieți.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Jaf uriaș la o companie înființată de Firea: salarii de 8 ori mai mari decât cifra de afaceri; sume colosale pontate ca ore suplimentare, deși nu muncea nimeni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here