Execuții la PNL Craiova după trădarea în favoarea Olguței Vasilescu

3
3441
Dan Diaconu (consilierul trădător) și Mario Oprea (cel care l-a pus pe lista de consilieri locali PNL pe Diaconu)

„Trădarea de la Craiova” a fost urmată de măsuri rapide. În câteva ore, trădătorul Dan Diaconu (consilier local PNL care a trecut de partea primăriței Lia Olguța Vasilescu, votându-i cei doi viceprimari) a fost exclus din partid, iar senatorul Mario Ovidiu Oprea și-a dat demisia din funcția de președinte al PNL Craiova.

PNL Dolj l-a exclus, miercuri seara, pe consilierul local Dan Diaconu, la câteva ore după ce acesta a votat viceprimarii PSD la Craiova.

Președintele filialei PNL Craiova, Mario Ovidiu Oprea, și-a dat demisia, a anunțat, miercuri noaptea, președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica.

Stoica a scris pe Facebook faptul că Dan Diaconu este „un consilier nedemn de PNL!”, astfel că s-a decis miercuri, cu unanimitate de voturi, excluderea din partid a trădătorului.

Ștefan Stoica: „PNL Dolj se dezice de astfel de derapaje politice și nu promovează traseismul, ca mijloc de a accede cu orice preț în administrație. Comportament perfect agreat însă de PSD, așa cum a demonstrat cu vârf și îndesat astăzi (miercuri – n. red.), dar și în alte nenumărate rânduri. În ședințele din această după-amiază, BPL Craiova și BPJ Dolj au arătat că orice conduită care nu este demnă de un liberal are și consecințe. După marea ispravă de a atrage «pe furiș» de partea PSD pe Antonie Solomon – un penal dovedit de instanță și om politic de «sens giratoriu», cum singur s-a autointitulat -, PSD continuă în același stil mojic și duce votul craiovenilor din 27 septembrie în derizoriu. Condamnăm bravura administrației PSD condusă de Olguța Vasilescu de a «cumpăra» voturi și destine fără niciun fel de scrupule și de a face din asta un model pentru craioveni! Dan Diaconu a fost «mânjit» în frumosul stil PSD-ist și pus să tragă stânga în sus”.

Consilierul Dan Diaconu s-a alăturat grupului PSD în Consiliul Local Craiova și a votat cei doi viceprimari propuși de PSD, care astfel a reușit să facă o majoritate la limită (14-13).

După demisia lui Mario Ovidiu Oprea, președinte interimar al organizației PNL Craiova a fost numit Marian Vasile.

Prin excluderea din partid, Dan Diaconu își va pierde funcția de consilier local, locul său urmând să fie luat de următorul candidat pe lista PNL. Asta înseamnă că gruparea PSD – PER va pierde majoritatea în Consiliul Local (14-13 va redeveni 13-14). Dar asta nu se va întâmpla prea curând, pentru că noul Cod Administrativ, adoptat de Guvernul Dăncilă prin ordonanță de urgență pe 3 iulie 2019, a îngreunat procedura de înlocuire a unui consilier local care și-a pierdut calitatea de membru al partidului pe lista căruia a candidat.

În plus, chiar și după ce Dan Diaconu nu va mai fi consilier, răul făcut acesta nu va putea fi reparat: cei doi viceprimari PSD, aleși cu votul trădătorului Diaconu, își vor păstra funcțiile.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Cine stie ce sinecura grasa a capatat, nesimtitul, el si neamul lui, prin companiile municipale ale cumetrei asteia, astfel incat sa merite tradarea! Vorba ceea : daca te frigi cu ciorba, barem sa fie una grasa!

  2. PNL e bun doar de circ, nu are niciun un fel de principii si norme interne pe baza carora isi alege membrii si ii propune pe liste. PNL e praf in Oltenia si de aceea este votat PSD masiv, avand de ales intre doua mizerii,oltenii voteaza mizeria mai puternica cu vechime la conducere si bani! Fata de escroc a fostului presedinte PNL Craiova oprea se regaseste in fetele tuturor presedintilor PNL din Oltenia,in fata lui stirbu de Olt,s.a.m.d., toti imbarligati cu pesedistii, toti dubiosi,toti fara carte si corupti! Raul a fost deja facut, tradatorul diaconu va fi rasplatit de votcuta cu alte functii si contracte cu primaria, demisiile din PNL sunt praf in ochi, aceste organizatii trebuie curatate de fosilele useliste si de prosti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here