luni, martie 4, 2024
AcasăDezvăluiriSabina a fost omorâtă de două surori prostituate din Ferentari și arsă...

Sabina a fost omorâtă de două surori prostituate din Ferentari și arsă de proxenetul lor. Torturată, lovită cu toporul în cap, băgată în valiză și incendiată la marginea drumului

-

Cazul femeii arse într-o valiză, pe un câmp din Ghimpați, județul Giurgiu, este pe cale să fie pe deplin elucidat. Cele trei persoane reținute 24 de ore de anchetatori și-au recunoscut faptele. Două sunt prostituate, în cele din urmă, că au omorât-o pe Mihaela Sabina Mircea (32 de ani), dar susțin că au făcut-o din greșeală, încercând s-o resusciteze după otrăvire.

Cele trei persoane ridicate de anchetatori în cazul femeii ucise și arse pe un câmp situat în comuna Ghimpați, județul Giurgiu, au fost reținute de procurorii giurgiuveni, în noaptea de marți spre miercuri, după mai multe ore de audieri. Acuzațiile care li se aduc celor două femei și bărbatului: omor calificat și profanare de cadavre.

Persoanele reținute se numesc:

  • Constantin Samira
  • Constantin Elena
  • Dinu Giani

Cum au fost prinși criminalii

Procurorii au explicat cum au reușit, în cele din urmă, să pună mâna pe cei trei suspecți, după o muncă febrilă, întinsă pe mai bine de două săptămâni, dezvăluie Gândul.ro.

Au fost doi pași: identificarea și prinderea presupușilor criminali, care la sfârșitul lunii trecute, chiar în seara de Halloween, au omorât-o pe Sabina Mircea, o femeie în vârstă de 32 de ani. Apoi i-au înghesuit trupul într-o valiză tip „troller” și i-au dat foc pe un câmp aflat între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, din județul Giurgiu, pe marginea drumului DN 6, la aproximativ 50 de kilometri de București.

- Advertisement -

Apoi, cei trei suspecți ar fi transportat trupul tinerei pe marginea drumului DN 6, unde, pentru a-și șterge urmele, au recurs la incendierea cadavrului, înghesuit într-o valiză de gen „troller”.

Conform unei comunicări oficiale al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, echipa de anchetă a reușit, după vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, să stabilească exact cu ce mașină a fost transportat cadavrul Sabinei Mircea.

În acest fel, dar și după audierea mai multor martori, anchetatorii au reușit să afle cine a condus autoturismul respectiv și unde locuiește.

- Advertisement -

„Ca urmare a vizionării și analizării minuțioase a camerelor de supraveghere, coroborat cu declarațiile martorilor audiați în cauză și alte probe administrate, a fost identificat autoturismul cu care a fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei”, se arată într-un comunicat emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Surorile au omorât-o, proxenetul a ars cadavrul

Așa au ajuns autoritățile la o adresă din cartierul bucureștean Ferentari, la care locuiau trei persoane: un bărbat și două femei, care sunt surori. Tot acolo, era parcată și mașina care apărea în imagini.

În dimineața zilei de marți, anchetatorii au descins la adresa respectivă, iar cei trei suspecți au fost duși la Giurgiu, pentru audieri.

Conform unor surse apropiate anchetei, la momentul respectiv, polițiștii și procurorii aveau deja probe suficiente conform cărora crima a fost comisă de cele două femei, iar bărbatul le ajutase să bage cadavrul în geamantan și îl transportase pe câmp, unde îi dăduse foc.

Anchetatorii au stabilit că Sabina Mircea era prostituată și locuia împreună cu cei trei. În noaptea crimei, ar fi avut loc o ceartă, în urma căreia femeia a fost omorâtă după ce a fost lovită în cap cu corp dur, greu, dar în același timp ascuțit – cel mai probabil, o toporișcă.

Sursele citate au precizat că, inițial, suspecții nu au recunoscut, însă, după ore în șir de audieri, polițiștii au reușit să obțină primele mărturii.

Femeile ar fi spus că, de fapt, Sabina Mircea ar fi încercat să se sinucidă și ar fi băut insecticid, iar ele, de fapt, ar fi sărit în ajutorul ei, ca să o resusciteze. Ar fi văzut-o cu insecticidul în baie și s-ar fi repezit s-o salveze, să n-o lase să se sinucidă. S-ar fi apucat să-i facă masaj cardiac, dar i-au făcut atât de tare, încât i-au rupt patru coaste. Dându-și seama că i-au rupt coastele, s-au panicat că ar putea fi acuzate „pe nedrept” că i-au provocat moartea, așa că au decis să-i curme viața și să scape de cadavru.

S-a sinucis sau a fost otrăvită?

Anchetatorii au o mare dilemă, pe care încearcă s-o elucideze: Sabina Mircea a încercat să se sinucidă cu insecticid (pentru că nu mai suporta teroarea în care trăia) sau a fost forțată de surorile criminale să bea din sticlă?

Când anchetatorii strângeau cercul în jurul lor, acestea au ticluit o minciună. Aflaseră din presă că, în urma necropsiei, s-a costatat că victima avea patru coaste fisurate și stabiliseră, de comun acord, ce să spună în cazul în care autoritățile vor ajunge la ele.

Audierile nu au fost lipsite de incidente, în condițiile în care suspecții au acuzat stări de rău, febră și grețuri, motiv pentru care fost nevoie de intervenția unei ambulanțe.

Toate cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore și urmează să fie prezentate instanței Trubunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.

Sabina Mircea

Pe 30 octombrie, cadavrul carbonizat al unei femei – împreună cu rămășițele unei valize – a fost găsit pe un câmp din județul Giurgiu. Polițiștii din Ghimpați fuseseră sesizați, de către un șofer, că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, este un incendiu, iar în urma intervenției a observat cadavrul unei persoane.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -