Adrian Mlădinoiu, fostul şofer al lui Liviu Dragnea, a fost numit preşedinte executiv al PSD Cluj

2
2886
Adrian Mlădinoiu, noul preşedinte executiv al PSD Cluj (sursa foto: Google)

Adrian Mlădinoiu a fost ofiţer SPP, dar şi şofer şi gardă de corp pentru Liviu Dragnea, ex-liderul PSD. El a fost numit acum în funcţia de preşedinte executiv al PSD Cluj.

PSD Cluj tocmai şi-a numit noul preşedinte executiv. Este vorba despre Adrian Mlădinoiu, om de încredere, şofer şi bodyguard al lui Liviu Dragnea. Mlădinoiu a fost numit în funcţie de către Liviu Alexa, proaspătul şef al partidului şi patronul publicaţiei Ziarul de Cluj.

„Adrian Mladinoiu este un om pe care mă pot baza oricând să reprezinte corect Clujul în fața liderilor PSD, să sprijine Clujul pe partea de organizare, să pună umărul la reclădirea organizației alături de mine”, a spus Liviu Alexa.

Ascensiunea fulminantă a lui Adrian Mlădinoiu a început brusc, în clipa când s-a transformat în omul de încredere a lui Liviu Dragnea. Fost ofiţer al SPP, Mlădinoiu a fost şoferul şi bodyguard-ul ex-liderului PSD, în vremea căruia a fost numit în funcţii importante ale aparatului de stat.

Adrian Mlădinoiu, ţinându-i haina lui Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD (sursa foto: Google)

Anul 2017 îl găsea pe Adrian Mlădinoiu secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului, cu un salariu de 72.820 de lei pe an. În acelaşi timp, acesta era membru în Consiliul de Administraţie al CNAIR, cu o indemnizaţie de 31.505 lei pe an, şi, de asemenea, membru în Consiliul de Îndrumare al Autorităţii pentru Administrarea Arhivelor Statului, cu 31.505 lei anual. În total, Mlădinoiu câştiga 135.830 de lei pe an.

Apartenenţa lui Adrian Mlădinoiu la Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere devine o ipostază cel puţin ciudată, în condiţiile în care compania Tel Drum a beneficiat de zeci de milioane de euro din fondurile pentru construirea drumurilor naţionale.

De-a lungul anilor, Adrian Mlădinoiu a fost partener de afaceri cu Ştefan Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea. Aceştia au fost asociaţi la firma Pantofi de Lux Ştefan, unde Mlădinoiu deţinea o parte din acţiuni, dar şi la Ferma Salcia, fermă de porci, în acţionariatul căreia a fost şi fiul fostului lider PSD.

Adrian Mlădinoiu, în urma lui Liviu Dragnea, ex-liderul PSD (sursa foto: Google)

Deşi de formare militară, nimic din CV-ul său nerecomandându-l posturii de intelectual, filozof, Adrian Mlădinoiu a fost admis la cursurile Şcolii Doctorale din cadrul Facultăţii de Filosofie a Universităţii Bucureşti, cu nota 10. Conducătorul de doctorat al lui Mlădinoiu urma să fie chiar decanul Facultăţii, Romulus Brâncoveanu, născut în judeţul Teleorman.

Ulterior, în urma presiunilor mediatice, conducerea Universităţii Bucureşti a decis excluderea lui Mlădinoiu din cadrul Şcolii Doctorale a Facultăţii de Filozofie, din cauza faptului că acesta nu s-a prezentat la facultate şi nu a respectat termenele pentru demararea lucrării de doctorat.

În prezent, Adrian Mlădinoiu este secretar de stat în cadrul Secretariatul General al Guvernului României.

 

 

 

 

 

 

2 COMENTARII

  1. Am observat asta, in cei treizeci de ani de jurnalistica: o gramada de S.P.P.-isti au… „valorificat” (Sic !) sansa de aaa… „DUCE-ȚUCALU’ ” diverselor… „Mărimi” (Sic !) si, gudurandu-se (ca niste… „cîini-de-pazăȚ ce sunt !) pe langa vremelnicul stapan, IMEDIAT (!!!) ce-au iesit din acest serviciu, au devenit, IN DUBIOS DE SCURT TIMP, ori… oameni-de-afaceri ULTRA-PROSPERI, ori au intrat, IN FORTA, direct in… „Politichia-MARE” !!!!!

    Cunoastem (BINE !) CATEVA cazuri, inclusiv din judetul… GORJ (Târgu-Jiu) !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here