VIDEO. Cumpănașu a transformat-o pe mama Alexandrei în agent electoral. A pus-o să citească un mesaj în care el se proclamă „salvatorul României”

6
2690
Teodora Măceșanu

Impostorul Alexandru Cumpănașu o folosește fără scrupule pe Teodora Măceșanu, mama Alexandrei (fata de 15 ani răpită, violată, omorâtă și arsă de Gheorghe Dincă), în campania sa electorală. Cumpănașu exploatează cinic disperarea și simplitatea unei mame îndurerate.

În cele două minute și 24 de secunde ale videoclipului, este evident că Teodora Măceșanu citește un text pus în față. Textul este opera „vărului” Cumpănașu, care se autoproclamă salvatorul Alexandrei, dar și al României.

„Despre Alexandra noastră are dreptul să vorbească doar Alexandru”, decretează mama Alexandrei, citind mecanic mesajul lui Cumpănașu.

Femeia este atrasă în capcana de a pronunța și o aberație pe care doar mintea parvenitului văr-unchi o putea născoci: „Dacă cineva îndrăznește să spună… un singur politician sau jurnalist să spună că Alexandru se folosește de drama familiei noastre, îi vom da în judecată”.

Exact acest lucru l-am spus și îl voi spune în continuare: da, Cumpănașu se folosește de drama familiei voastre! Și vă exploatează fără milă! Mai târziu poate vă veți da seama ce iluzii vă vinde acest impostor…

VIDEO: Monologul Teodorei Măceșanu (după un text de Alexandru Cumpănașu)

Mesajul Teodorei Măceșanu (mama Alexandrei)

 • „Eu și familia mea nu facem politică, nu suntem oameni din politică, suntem niște oameni mici pentru aceste jocuri. Dar dacă cineva îndrăznește să spună… un singur politician sau jurnalist să spună că Alexandru se folosește de drama familiei noastre, din care face și el parte, așa simpli cum suntem îi vom da în judecată. Acești oameni nu au inimă și nu au scrupule, sunt orbiți de calculele lor.”
 • „Pentru noi, Alexandru este salvatorul Alexandrei și ne punem toată speranța în el. Am strâns personal… am mers personal și am strâns semnături pentru ca el să candideze și consider că el este singurul care mai poate să ofere siguranța copiilor și părinților din această țară.”
 • „Să ai un asemenea caracter și să spui că se folosește de noi, trebuie să fii fie fără copii… fie să nu ai copii, fie să nu ai inimă.”
 • „Eu am încredere că toți românii îl vor vota pe Alexandru, pentru i-au văzut curajul, hotărârea, ambiția de a lupta împotriva acestor clanuri și rețele.”
 • „De la președinte… de la președintele țării până la ultimul angajat al statului, nu a făcut nimeni absolut nimic, absolut nimic pentru noi, pentru Alexandra. Doar Alexandru.”
 • „Și acum, pentru că noi și mai mulți români l-am încurajat să candideze la Președinția României, să salveze România, unii îndrăznesc să-l critice. Mai bine și-ar face campanie despre altceva, și nu despre Alexandra.”
 • „Despre Alexandra noastră are dreptul să vorbească doar Alexandru, verișorul nostru. Nu este nimeni în măsură să vorbească despre copilașul ăsta, pentru că numai Alexandru a avut puterea și are puterea să ducă lucrurile mai departe, pentru ca Alexandra să fie găsită.”
 • „Alexandra, dacă vezi acest clip, mami îți spune… adică toți îți spunem că te iubim, zâna noastră! Te iubim și te așteptăm acasă. Te iubim, zânuța noastră!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cumpănașu l-a pus pe tatăl Alexandrei să facă o scrisoare-blestem în apărarea sa. Criticii „Vărului” sunt considerați „necreștini”

Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună, nu 30.000!”

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

* VIDEO. Butaforie macabră la RTV: Ciutacu în butoi. Le-a batjocorit pe fetele arse de Dincă. L-a depășit în grobianism pe Tolea Ciumac

VIDEO. Lazarus a „ars” două fete în „butoiul lui Dincă”, la RTV. „Lasă-te mai moale!”, i-a cerut el fetei din butoi

* Ziua când PSD a pierdut majoritatea în Parlament. Un scor de coșmar pentru „ciordaci”: 194-181. Moțiunea de cenzură nu va mai fi votată sâmbătă, ci joia viitoare

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

6 COMENTARII

 1. Alexandru Cumpănașu e doar tupeist sau un scammer nigerian. Vine vremea lui să lucreze la autostrăzile lui Robert.
  Dar are puțină dreptate. Cine e Șeful CSAT? Grigore Cartianu sau Klaus Iohannis? De ce mai avem CSAT și protecție pentru clanurile interlope? Clanurile produc bani pentru cine? Pentru Alexandra Măceșanu nu voi mai vota la București nici Elfii Liberali și nici Olimpul PSD. Mi-am luat destule pe spinare.

  Novus Ordo Seclorum

  Eu voi conduce România cu SRI și voi fi mai bun ca Armata în Venezuela.

 2. Alo, POLITIA ?
  Avem un… TURBULENT-ANTISOCIAL in Tara !

  Aloo, Justitia ??
  Semnalam un… INFRACTOR in libertate !!

  Alooo, SPITALUL-de-NEBUNI ???
  Un DEMENT umbla dezlegat !

  Aloooo, DERATIZAREA ????
  Veniti repede ca a iesit un SOBOLAN-MONSTRUOS din canalizare !!!!

  Alooooo, SALUBRITATEA ?????
  Cand sositi sa ridicati acest GUNOI-UMAN !!!!!

  ALOOOOOOOOOO, ORGANELE RESPONSABILE ale Statului Român ??????????????
  LUATI, NAIBIII…, ODATAAA…, MASURILE NECESARE (!) impotriva acestei CATASTROFE-PERICULOASE (!!!) de ALEXANDRU CUMPĂNAȘU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Siii…, in fond…, ALO,… NOI… SOCIETATEA (!) ?!?!

   Haideti saaa… NU MAI LASAM/AJUTAM SA SE DEZVOLTE ASTFEL DE VIERMI-(SOCIALI-)NECROFAGI, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

   • Aoleu…, ca uita(ra)m:

    Aloooooo, (INCA !) MEMBRII si COLABORATORII / PARTENERII O.N.G.-ULUI-FANTOMA (!) al „Unchiuletului” ??????
    Un… IMPOSTOR (FARA… BACALAUREAT, macar !) va pacaleste, de ani de zile, si-si bate joc de voi, de reputatia si de banutii vostri !!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here