VIDEO. Bacalbaşa, tu „te speli la p…ă”? PSD-istul din Galaţi a apărat cauza violatorilor şi a altor infractori eliberaţi de Tudorel

1
9277

Anton Bacalbaşa a devenit prima oară celebru prin imaginile de mai sus, în care a vrut să vorbească slobod la gură poporului din Galaţi, dar şi murdar deopotrivă. Nu ştim dacă asta l-a ajutat să câştige voturi, dar ştim sigur că nu l-a încurcat. În mod normal, atunci când foloseşti la TV limbaj de genul „Auzi, tu te speli la p…ă”, te aştepţi ca publicul să te elimine din viaţa publică.

Nu numai că nu l-au izolat, dar nişte votanţi de pe malurile Dunării l-au şi premiat pe Bacalbaşa cu mandat de parlamentar PSD. Din postura asta, a servit ca o slugă credincioasă cauza partidului: sus penalii, jos legalii!

Acum, după ce s-a prăbuşit niţel şandramaua PSD-ismului construit de Dragnea şi Dăncilă, Bacalbaşa nu doar că nu se face mic, dar continuă să lupte pentru cauze politice insalubre şi nedemne dacă nu pentru un ales al neamului, măcar pentru un medic (profesia lui).

Bacalbaşa s-a numărat azi printre cei cinci deputaţi care s-au abţinut la votul asupra proiectului de lege privind abrogarea recursului compensatoriu, iniţiat de Tudorel Toader în favoarea violatorilor, criminalilo şi tâlharilor.

Potrivit site-ului Camerei Deputaţilor, cinci deputaţi s-au abţinut de la votul asupra proiectului de lege privind abrogarea recursului compensatoriu: Remus Borza, Nicolae Bacalbaşa (PSD), Florin Iordache (PSD), Marton Arpad (UDMR) şi Kulcsár-Terza József-György (UDMR).

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de lege privind abrogarea recursului compensatoriu, cu amendamentul prin care este stabilită perioada pentru care se aplică măsurile compensatorii persoanelor deţinute în condiţii improprii.

Deputaţii au adoptat proiectul de lege cu 272 de voturi „pentru” şi cinci abţineri.

Era să şi-o „fure” de la protestatarii #Rezist!

În timpul lui Liviu Dragnea, alături de celebrii „Ciordache”, Nicolicea, Şerban Nicolae, „Mitralieră”, acest Anton Bacalbaşa, deputat PSD de Galaţi, a fost una dintre cele mai virulente voci în apărarea infractorilor şi anti-protestatarii #Rezist.

Nu întâmplător, unii dintre aceştia exasperaţi de tupelul gălăţeanului spurcat la gură l-au urmărit la ieşirea din Casa Poporului şi au încercat să-i ardă o mamă de bătaie, ca s-o ţină minte câtă vreme va mai pleda cauza mafiei. Norocul lui Bacalbaşa au fost jandarmii, aceiaşi jandarmi…

Dar deputatul cu „Tu nu te speli la p…ă” nu s-a potolit. A numit protestele de stradă acte de „terorism soft”. Ba chiar a spus că ştie şi sursa de finanțare a manifestanţiilor anti-PSD: „Sunt plătiți din străinătate, se ştie, există şi un dosar…”

Iar într-o intervenție telefonică la Antena 3, deputatul PSD a făcut o afirmație scandaloasă, cu tentă rasistă: „Într-o țară condusă de un etnic german, se întâmplă exact ce se întâmpla cu brigăzile SA ale lui Röhm, pe timpul dictaturii naziste”.

Afirmația a fost una foarte gravă! Dincolo de aspectul etnic, deci discriminatoriu (de competența CNCD), a compara nişte protestatari paşnici cu „cămăşile brune” ale lui Ernst Röhm este de neiertat. Dar Bacalbaşa n-a păţit şi nu va păţi nimic atâta vreme cât statul este populat masiv cu oameni ca el, care gândesc şi se exprimă la fel.

Totuşi, vremea lor apune, iar peste exact un an personaje ca Anton Bacalbaşa au cale liberă să se alăture lui Tudorel Toader şi violatorilor protejaţi de ei, la gunoiul istoriei. Deocamdată însă, mai trebuie să ne strângem puţin de nas.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cine credea că ea va inspira lumea pe drumul spre un nou Pământ?

* Ce-a visat Dragnea! Călare pe-un cal alb, dictatorul Kim pregăteşte o nouă execuţie politică. Data trecută, la coborârea de pe „muntele sacru”, şi-a ucis unchiul cu tunul!

* Adio, legea pro-infractori a lui Tudorel! Parlamentul a abrogat recursul compensatoriu

1 COMENTARIU

 1. Bacalbașa nu e masa de la nașa
  Face bani șopârla ca o moașa
  Duce copiii pe p**ă în sus
  Zice de India că nu e ghiuj.

  Omul de bine nu suporta
  Zicerile de bine din cișmea
  Curva naibii ne și viola
  Fiindcă PSD e acadea.

  Bacalbașa e un violator
  Fiul meu din marele cuptor
  Luna Iulie nu-i arvunea
  Pe manele din sarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here