Guvernul PNL devine Guvernul PNL-PMP. Primul „implant” de la partidul fondat de Traian Băsescu

4
7239

PMP intră în Guvernul Orban, obținând un prim post de secretar de stat. Partidul fondat de Traian Băsescu și condus de Eugen Tomac a susținut constant, în Parlament, actualul Guvern PNL.

Ioan Constantin, secretar general adjunct al PMP, a fost numită secretar de stat în Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, publicată marţi în Monitorul Oficial.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Ioana Felicia Constantin se numeşte în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale”, este decizia premierului Orban.

Ioana Constantin are 29 de ani și face parte din generația tânără de politicieni români.

Alte numiri oficializate marți:

  • Ion Alin Ignat – secretar de stat în Ministerul Muncii și Protecției Sociale;
  • Mihaela Andreianu – secretar de stat în Agenţia Naţională pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi;
  • Magdalena Niculescu – secretar general în Ministerul Transporturilor (delegată pentru o perioadă de şase luni).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Radu cristescu modelul artagosului parvenit… n a stat la coada,i s a oferit totdeauna…rastit,poruncitor,repezit,mojic….parvenit prin proptele, un arivist obraznic,cu tupeu…numa bun de psd alde si alte le adunate de pe covoare..scame cazute din inertie….

  2. Guvernul este unul politic,nu tehnocrat,asa ca, decat cu asa- zis sprijin din parlament,din vorbe cum face usr(nu scriu expres cu litere mari,pentru ca simt ca este o denumire superpompoasa,patriotarda,gaunoasa pana acum!)mai bine un sprijin politic,nu?Concursurile se fac pentru functii in institutii ca DNA,ICCJ,Parchetul General,DIICOT ,CSM,Curtea de Conturi,companii de stat,sindicste,etc….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here