Primul lider PSD care recunoaște că „PSD a pierdut alegerile și din cauza lui 10 august”. Dar și el umblă cu alba-neagra!

0
1110
Marcel Ciolacu, PSD
Marcel Ciolacu, președinte PSD

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a recunoscut miercuri, cu jumătate de gură, că „PSD a pierdut alegerile și din cauza evenimentelor din 10 august”. Dar a fost doar o stratagemă, dovadă continuarea: „Plata pentru 10 august, PSD și-a primit-o: a pierdut alegerile”. Pardon!

Întrebat despre represiunea din 10 august 2018, Marcel Ciolacu s-a eschivat: „Eu n-am fost de nicio parte a baricadei în noaptea de 10 august. Evenimentul a fost gestionat greșit și un pic hazardat”.

Ciolacu a încercat apoi o înșelătorie ieftină, de jucător de alba-neagra: „Plata pentru 10 august, PSD și-a primit-o: a pierdut alegerile”. Cu alte cuvinte, gata, am plătit, suntem chit, nu ne mai întrebați despre 10 august!

Singurul adevăr remarcabil rostit de Ciolacu în alocuțiunea sa de proaspăt șef de partid este această îmșiruire de 11 cuvinte: „Și din cauza evenimentelor din 10 august, PSD a pierdut alegerile”.

Apoi, Ciolacu a stricat totul, dar absolut totul, arătând că e un PSD-ist sadea. Din gura sa de proaspăt președinte interimar, de pucist de succes, au ieșit cuvinte cu care s-ar mândri Nicolicea, Iordache sau Șerban Nicolae: „În ceea ce privește lupta cu justiția, reală sau ireală – a fost o mare minciună că am modificat coduri penale ca să-l scăpăm pe Liviu Dragnea. Și știm unde e Liviu Dragnea… Realitatea este că Liviu Dragnea este la închisoare”.

Bonus: „N-am știut să comunicăm mai bine, de fapt, ce voiam să facem”.

Aha… Deci, PSD a făcut bine ce a făcut cu legile justiției, cu codurile penale, dar a fost o problemă de comunicare… Același aluat de canalie PSD-istă, de „ticălos de bine”!

Precizarea suplimentară a fost un clasic bla-bla-bla: „Eu, când am fost ales președinte al Camerei, am spus că nicio lege nu va ajunge în plen până când toate asociațiile profesionale nu-și vor spune punctul de vedere”.

Vorbe de clacă, doar nu-l doare gura. Să asculți asociațiile profesionale (de exemplu, pe cele ale magistraților) e una, să ții cont de ce spun ele – e cu totul altceva.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here