VIDEO. Apel disperat al unei românce din Italia: „A murit bătrâna, hotelurile sunt închise, nu circulă mașini spre România. Ce să fac? Unde să mă duc?”

4
2633

Criza teribilă prin care trece Italia a prins în capcană foarte mulți români, unii aflați în situații dramatice. cazul Magdei T., o româncă originară din Sibiu, este zguduitor. Femeia nu mai are unde să stea în Italia, dar nici nu are cu ce să ajungă în România.

Magda T. lucrează ca „badantă” (îngrijitoare de bătrâni) în nordul Italiei, zona cea mai afectată de epidemia de coronavirus. Printr-un mesaj pe Facebook, ea cere disperată ajutor, pentru că nu mai are unde să stea după ce bătrâna pe care o îngrijea a murit, iar fiica acesteia nu mai vrea s-o găzduiască.

Sibianca spune că în zona sa din nordul Italiei hotelurile sunt închise, iar spre România nu mai circulă autocare sau microbuze, din cauza interdicției. Nu are unde să se cazeze în Italia și nici nu poate veni în România. Ea speră să găsească o altă familie care să aibă nevoie de ajutorul ei.

VIDEO: Mesajul Magdei T.

https://www.youtube.com/watch?v=XEL-6aOL_pU

Strigătul de ajutor al Magdei T.

„Bună ziua, sunt Magda. Până sâmbătă am îngrijit o bătrânică și a murit. Nu știu ce să fac, fata babei mă dă afară, nu știu încotro să mă duc, încotro s-o mai apuc. Nu am mașină spre România, nu am nimic. Spuneți-mi, ce să fac? Hotelurile sunt închise. Dacă nu plec până deseară… m-aș duce în altă parte… nu știu unde. Sper să mă ajute cineva! Vă mulțumesc!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Daca nu votau prostii de romani PSD-ul cu amindoua miinile pentru ca ”le da” nu era astazi nici un roman in Italia sau altundeva. Au votat idiotii PSD dupa care au plecat dupa ce au vazut ca PSD-ul le-a dat-o sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.