Streinu-Cercel: „Este iminentă intrarea în carantină a tuturor celor ce intră în România, pe modelul Israel”

3
11805

Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, prevede săptămâni aprige în lupta cu răspândirea coronavirusului, inclusiv luarea unor măsuri pe care le-am văzut deja în Italia.

„Nu suntem departe de a recurge la măsuri precum cele luate deja de Israel. Decizia de a-i introduce în carantină pe toți cei ce intră în România, pe orice cale – terestră, aeriană, navală – este iminentă. Toți, indiferent că sunt români sau străini! Există un număr limitat de locuri în care acești oameni pot fi ținuți în carantină, timp de 14 zile, dar se poate recurge la alte capacități, precum hoteluri, pensiuni etc. Există însă două forme în care acești oameni, veniți din afara granițelor, ar urma să fie plasați: unii în carantina despre care am vorbit, ceilalți în autoizolare la domiciliu”, a anticipat Adrian Streinu-Cercel la România TV.

Acesta vorbit și despre posibilitatea de a fi băgate în carantină zone mai mici sau sau chiar sate și comune.

„Peste o săptămână, dacă persoanele-contacți nu vor fi identificate în timp util, atunci vom asista la o transmitere locală pe teritoriul țării noastre, în diferite zone. Aceste zone vor fi monitorizate și se vor lua măsuri la nivel teritorial. Acestea pot pleca de la mici zone care vor fi închise și încarantinate, până la sate, comune etc. Toate acestea fac parte din cele patru etape ale planului de intervenție pentru situații de urgență cu privire la coronavirus”, a precizat Streinu-Cercel.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

 1. Coronavirusul Wuhan China aproape a dispărut din China. Acest virus a apărut din cauza consumului de carne de câine și șarpe sau altă carne cu grad ridicat de pericol. Garantez.

  Coronavirusul european e făcut în laboratorul Mossad din Africa de Sud, deci la temperatură de 39 grade cu senzație de cald la creier faci baie cu apă rece pe cap. Luați vitamina C și paracetamol Sinus. Verificați creierul bătrânilor dacă e educat după ce îi imunizați cu Polidin și recomand folosirea ERITROPOETINEI de la dr. Fuentes Spania. Recomand fumatul. Uscă plămânii și nu se sufocă întreg trupul.
  Virusul Mossad nu se distruge sub 35 grade, temperatura la sol sau în aer. Recomand masca ca măsură de protecție ziua, în spațiul public, mai ales în orașe. E o datorie sacră. Bashar al Assad Damasc

  Rabinii:
  Demografia UE… și Datoria Publică UE e programată să scadă cu 35% spre 50%. Demografia bene = 5 miliarde oameni voioși. Romanul „Răsplata” de Vladimir Tendryakov 1962-1984

  Apreciez CHINA și SUA. DJ = 25.000 points, cred că SUA rezistă. Și la fel China.

 2. Hmmm… Streinu asta nu e muistu’ bugetar spagar care ne asigura dupa Colectiv ca avem tot ce ne trebuie, impreuna cu paduchii Muiorel, Banicioiu, Arafat, Rafila??!!!😲… si care zicea acum 2 saptamani ca gripa obisnuita omoara mai multi oameni? Hai ca e biped de „incredere”…😎

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here