sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăNewsVom putea participa la slujba de Înviere din acest an. Restricțiile ar...

Vom putea participa la slujba de Înviere din acest an. Restricțiile ar urma să fie ridicate atât de Paștele catolic, cât și de cel ortodox

-

Restricțiile vor fi ridicate în noaptea de Înviere atât la Paștele catolic, cât și la cel ortodox, anunță G4Media, conform surselor care au asistat la discuțiile purtate joi de premierul Florin Cîțu cu reprezentanții cultelor religioase.

Conform publicației citate mai sus, s-au căutat mai multe soluții, iar una ar fi ca restricția de circulație valabilă pe timpul nopții să fie ridicată până la ora 2.00 în serile când va avea loc Paștele catolic și cel ortodox.

Zilele trecute, probabil informat despre măsurile de relaxare din noaptea de Înviere pregătite de Guvern, Marcel Ciolacu, președintele PSD, își încorda vitejește mușchii, anunțând că va înfrunta urgia ca să fie prezent la biserică de Paște. Până la urmă, gestul său n-a fost decât încă una din nenumăratele dovezi de impostură pe care le-a dat șeful social-democraților de-a lungul timpului.

În ceea ce privește Paștele din 2021, o decizie definitivă a Guvernului nu a fost încă luată, aceasta urmând a fi influențată și de evoluția pandemiei în săptămânile următoare.

- Advertisement -

Slujba de Înviere, s-a mai stabilit, va fi oficiată normal, enoriașii urmând să poarte măști de protecție și să stea distanțați unii de ceilalți.

La discuții au participat premierul Florin Cîțu, reprezentanții bisericilor ortodoxă și catolică, reprezentanți ai secretariatului pentru Culte, ai Administrației Prezidențiale, ai ministerelor de Interne și Sănătății.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Cu alte cuvinte, LIBER laaa… COVID: „Veniți de luaaaați”… VIRUS, OI-ale-Domnului!

    Toooot mai întrebăm (RETORIC!): MAI suntem, oareee…, un Stat… LAIC???!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -