VIDEO. Dragomir: „L-am ajutat pe Becali să fure Steaua!” / „Am umblat și noi peste tot: unul să corupă arbitrul, altul să corupă Federația, altul să corupă jucători…”

2
11061
Firea și "dinozaurii" băgați la înaintare ascundeau, în spatele lor, no-name-uri credincioase partidului

Pe internet circulă un grupaj de declarații făcute de-a lungul timpului de Dumitru Dragomir, una dintre cele mai odioase slugi ale dictaturii ceaușiste. Acum, sinistrul personaj este candidat pe lista de consilieri a PSD la Primăria Capitalei, în echipa Gabrielei Firea.

Grupajul începe cu o declarație di Pinocchio: „Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”. Bonus: „Domn’e, nu eram hoți, nu furam, nu făceam nereguli…”

Apoi vin declarațiile hard, făcute în diverse conjuncturi!

VIDEO: Declarații care-l definesc pe escrocul Dragomir

Într-o răfuială prin telefon cu Gigi Becali, la OTV: „Steaua a furat-o! L-am ajutat să fure Steaua! Rețineți, fac autodenunț acum: l-am ajutat să fure Steaua!”

Despre corupția din fotbal: „Am umblat și noi peste tot – și pe la arbitri, și pe la câte-un jucător, doi, că așa se obișnuia… Fiecare avea sarcină să rezolve câte ceva. Adică: unul să corupă arbitrul, altul să corupă Federația, altul să corupă jucători, altul să corupă nu mai știu ce…”

Despre un rușinos 18-0, la Scornicești. Dragomir a povestit și cum, pe când era președinte la Viitorul Scornicești, pe vremea lui Ceaușescu, a înlocuit jucătorii unei echipe adverse cu „grăjdari, lăptari, unii care vindeau gogoși”, ca să câștige cu 18-0 și să promoveze în Divizia B. „Asta a fost ideea mea, genială idee!”, se mândrește și acum Dragomir.

Și mai are un motiv de mândrie: „Eu, da, am trei pensii!”. Toate speciale.

Dragomir a făcut închisoare și în anii ’70, și în 1990. Acum e judecat pentru o mită de 3,5 milioane de euro pe care, în calitate de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a pretins-o de la RCS&RDS pentru a-i acorda drepturile de televizare pentru Liga 1. Din acești bani, 3,1 milioane de euro i-a și primit. În primă instanță, Dragomir a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. Urnează sentința definitivă.

Pe acest personaj vrea să-l facă PSD consilier la Primăria Capitalei, după ce PRM l-a făcut 8 ani de putat (2000-2008)!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

O nouă escrocherie marca Radu Moraru: 300 de candidați-fantomă! „Nașul” vinde funcții publice de 200.000 de euro, instituind oficial „taxa de protecție” în politică

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here