Atacul la Nicușor Dan și rânjetul mafiei roșii

6
5914

x

Se știa de mult de ”înregistrările” cu Nicușor Dan. Circula de ceva vreme vorba prin târgul Bucureștilor că vor apărea ”dezvăluiri” care îl vor demola pe candidatul PNL&USRPLUS la Primăria Capitalei.

Și au apărut. Un fâs total. Bașca sursa aruncării lor pe piață: Dana Budeanu, o vedetă tabloidă din familia Pandele&PSD, care s-a dat în stambă de atâtea ori încât i s-ar face greață oricărui român cu bun-simț și educația celor 7 ani de-acasă.

Dar Firea, Budeanca, Aurelian Bădulescu au făcut ”carieră” tocmai prin opusul stării de respect: mahalagismul, scandalul, țipetele, ura, balivernele, șueta deșănțată.

Lor li s-a adăugat cumva inexplicabil Cristian Tudor Popescu, zis CTP, care a simți nevoia ”să ia distanță” de candidatul Dreptei. Să arate că el e ”integru”, ”echilibrat”, că nu se ferește să sară la beregata unui fost olimpic internațional de matematică devenit cunoscut pentru că n-a făcut altceva decât – pe timpul, energia, nervii și banii lui – să lupte cu mafia imobiliar-politică din Capitală.

Nicușor Dan față cu restaurația

De fapt, reacția lui CTP nu e o mare surpriză: oricât ar încerca el să se lepede de figura de gazetar FSN-isto PSD-ist, nu poate. A rămas ceva acolo în gena lui de comunist ”racolat” de presa neocomunistă încât orice manevră de imagine nu-l ajută.

Disperarea lui CTP după bani și imagine l-a transformat într-un isteric perpetuu, care a ajuns acum – ce jalnic! – să fie folosit ca o cârpă ceaușistă de noii îmbogățiți ai capitalismului de cumetrie amintiți mai sus.Imaginea sa de proletar al presei șofând la volanul unei Dacii prăfuite ține doar pentru cei slabi de înger și ușor de aburit, de tipul celor manipulați acum de Radu Moraru – specialistul numărul 1 în stors bani din prostie.

Ce diferență e între grobianul Aurelian Bădulescu, viceprimarul lui Firea care s-a repezit la gâtul lui Nicușor Dan, și Cristian Tudor Popescu – autorul arogant un text menit să credibilizeze atacul lansat prin vocea Danei Budeanu?

Aurelian Bădulescu, un campion al mahalagismului în politică, produs al clanului Voluntari

Una singură: că primul, măcar, nu joacă dublu. Bădulescu nu are pretenți de analist al nației, de opinator credibil, de imparțial. Omul urlă din născare împotriva oricui poate strica mașinăria de bani și de propagandă a unui clan politic super-bogat din care și el face parte, fără să aibă pretenții de ambasador al civilizației inter-umane.

Apoi, credeți că l-a deranjat pe CTP faptul că ”dezvăluirea” cu înregistrările anti-Nicușor Dan a fost promovată intens de Sputnik, organul oficial de propagandă al Kremlinului?

Nu, evident. De ce? Probabil că nu pentru bani; greu de crezut că  are un contract de PR cu familia Pandele, mediat de vuzuzeaua lor consacrată public prin nenumărate poze de canapea.

Captură din Sputnik: autoarea atacului la Nicușor Dan, ridicată în slăvi de propaganda rusă

Însă ce știm e că a făcut deja un mare rău. A credibilizat-o pe baroana de Voluntari, care a făcut praf banii și viața bucureștenilor, și l-a decredibilizat pe unul dintre foarte puținii săi adversari care, indiferent câte înregistrări ar apărea cu el, este infinit mai onest și mai priceput decât adversara lui. Asta vede orice om normal la cap, fără aere de savant al judecății publice.Că folosește Sputnik sau The Washington Post, CTP e fericit că producția sa mentală are ”trecere la public”. Atât. Foamea morbidă după popularitate, drogul fatal pentru imagine cu orice preț și nimic altceva. Că pot veni și banii după, în funcție de rezultate, asta nu-i de exclus. Dar deocamdată să nu-l bănuim de atâta ”pragmatism” feroce.

Aici e crima mediatică pe care a comis-o CTP. Că, din vanitatea lui fără limite de a apărea la TV sau pe ”rețele”, a girat o mare mizerie de presă, în detrimentul votanților curați din Capitală și al viitorului unui București eliberat de clanurile obsedate de bugete și clăbuci la gură.

Ca șef al Clubului Român de Presă, CTP a fost marioneta mogulilor tip Hrebenciuc, de care s-a dezis repede la plecare, cu formula ”șobolanul rozaliu”

Nimic nu s-a schimbat, din acest punct de vedere, față de perioada când, ca jurnalist la ”Adevărul” FSN-ului, CTP conviețuia baronial cu atacuri la Piața Universității, la Regele Mihai, la NATO sau chiar la colegii săi mai tineri jurnaliști, obligați să suporte aranjamentele Clubului Român de Presă cu alte clanuri, la acea vreme controlate pe axa Ion Iliescu-Virgil Măgureanu-Adrian Năstase. Absolut nimic. Nici măcar rânjetul fals al autorului emițător de fake news anti-românesc.

CTP nu și-a spus o secundă problema cui folosesc înregistrările ZERO barat cu Nicușor Dan. Nu! L-a durut la basca lui de proletar vopsit în democrat că ele sunt pregătite în laboratoarele mafiei tocmai pentru a menține mafia la butoane și la bani.

Mai ales că a văzut atâtea și atâtea campanii electorale și știe bine că o dezvăluire fabricată cu puțin timp înainte de alegeri trebuie privită cu maximă reținere, pentru că dacă ar fi fost cu adevărat ceva important ar fi apărut deja, nu ar fi așteptat ”momentul potrivit” pentru a fi înfiptă în inima poporului.

De aceea, dezvăluirile din campaniile electorale nu sunt, de fapt, dezvăluiri. Ele sunt doar muniție folosită de un competitor împotriva altuia, care are nevoie de pușca unui intermediar pentru a lovi victima. De data asta, intermediarii au fost Dana Budeanu și CTP, mâine vor fi alții, dar la final nu contează decât în soarta alegerilor, nu și în viața oamenilor care votează. În cel mai bun caz, o strică, o distrug, o ucid sau o parazitează pentru cel puțin un ciclu electoral.

CTP nu s-a dezis niciodată de atacul colegilor săi din ziarul „Adevărul” (aici: Sergiu Andon) la Regele Mihai

Asta e istoria cu politicienii și ziariștii. Una scrisă încă din anii 90, când unii dintre noi stăteam în Piața Universității să ne luăm pulane-n cap, iar alții salutau din Casa Scînteii ”faptele patriotice” ale minerilor lui Miron Cozma.

Așa s-a scris democrația din România de atunci încoace. Cu multă hoție girată de condeie pretențioase, din care au avut de câștigat și unii și alții, iar de pierdut au pierdut majoritatea românilor.

Asta a supt nația de resurse, de adevăr și democrație reală și a creat clanurile politico-mediatice care nici azi nu se dau duse de la busola și banii României, fie ea la Kilometrul zero al țării sau în ultimul cătun departe de Capitală.

Pe 27 septembrie vom ști dacă această caracatiță pe axa Firea-Budeanu-Bădulescu-CTP este încă puternică și greu de răpus sau dacă istoria a făcut și-n acest caz dreptate. Dar parcă 30 de ani este totuși destul. Prea mult.

Iar CTP însuși are nevoie de victoria lui Nicușor Dan, nu a tovarășelor și tovarășilor pe care i-a ajutat acum prin atacul la candidatul PNL&USRPLUS.

Întreţinerea mumiei lui Lenin costă anual statul rus 173.000 de euro

Căci altfel, cu trecerea anilor și cimentarea clanurilor la putere, nici moartea nu-l va scăpa de rușine. Iar Dumnezeu, care pentru fostul șef al Clubului Român de Presă nu există (el declarându-se ateu precum se lăuda odinioară Ion Iliescu-liber cugetător), nici EL nu-l va putea ajuta de vreme ce nu s-a spovedit never pentru păcatele lui și nici nu s-a angajat că nu va mai face prostii.

Caz în care, urmașii lui Firea, Pandele, Aurelian Bădulescu sau Dana Budeanu nu vor avea altceva de făcut decât să-l facă mumie, precum Lenin, pe ziaristul cu venin. Îl vor depune apoi la păstrare în muzeul presei de cumetrie, iar famiglia din Pipera îi va plimba moaștele cu autocarele votanților credincioși corupției, așa cum procedează azi șoțul primăriței Capitalei cu alegătorii săi din Voluntari.

La final, îl vor aduce înapoi în locul tainelor murdare de presă: la Casa Scînteii, mausoleul răului organic, al trufiei amestecate cu interese malefice, de care nu s-a lepădat practic niciodată. Amin!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

O nouă escrocherie marca Radu Moraru: 300 de candidați-fantomă! „Nașul” vinde funcții publice de 200.000 de euro, instituind oficial „taxa de protecție” în politică

6 COMENTARII

 1. Bun articol. CTP traieste din demolare. A oricui. Nu-l intereseaza consecintele. Are un ego urias. Spunea ca o sa abandoneze DIGI24 cind o sa constate ca ceva e putred acolo. Pai Digi a devenit agentul publicitar al lui Firea alaturi de A3 si RTV. Maninca si el si Digi banii bucurestenilor cu reglamele lui Firea si „realizarile” ei. Iar CTP cu spiritul lui fin de observatie nu vede nimic.
  Altii cu coloana vertebrala au vazut si au plecat insa CTP nu vede. Dar poate ca boala lui nu e la coloana ci la ochi. La ochiul critic.

 2. CTP porneste de la date eronate si ca urmare rezultatul obtinut de domnia sa este gresit.
  Ia sa vedem ce zice Nea Cristi:
  „O cârciumă ridicată fără autorizație în parcul Orășelul Copiilor urma să fie demolată – etc.”
  Si dai si vitupereaza!

  Hopppa! Imobilul era de fapt ridicat CU AUTORIZATIE!
  Pai ce facem Nenea Cristi? Am dat-o in bara ca Djokovici la US Open!
  Toata demonstratia matale si restul articolului SUNT GRESITE.
  Ai imbatranit Nea Cristi, iti fuge atentia si te repezi ca ratza la mucozitati?

  Imobilul avea autorizatie si DEMOLAREA ERA FARA AUTORIZATIE!
  Adica vice-versa!

  Nicusor Dan a intervenit pentru a opri un abuz, mai Nea Cristi!
  E drept ca pentru asta nu i-a cerut mai intai lui Mitrache CNP-ul si un cazier judiciar la zi, asa, mai pe gustul matale nea Cristi. Nu s-a gandit ca asta o sa te supere…

  Jenant, Nea Cristi, ai dat cu mingea in arbitra, Nea Cristi!

  Oare ai sa-ti ceri scuze? Cateva mii de alte ratze ti-au share-uit productia!

  Mi te imaginez, Coane Lefter Cristian Tudor Popescu izbucnind:
  „– Vice-versa! Nu se poate, domnule! peste poate! Vice-versa! Asta-i șarlatanie, mă-nțelegi! Vă-nvăț eu minte pe d-voastră să umblați d-acu-ncolo cu infamii, și să vă bateți joc de oameni, fiindcă este o exploatare și nu vă mai săturați ca vampirii, pierzând toată sudoarea fiecare om onest, deoarece se-ncrede orbește-n mofturile d-voastră și cu tripotajuri ovreiești de bursă, care suntem noi proști și nu ne-nvățăm odată minte ca să venim, mă-nțelegi, și să ne revoltăm… da! să ne revoltăm! Așa să știți: proști! proști! proști!”

 3. Este o dezamagire CTP, cum citeam un comentariu si pe republica, unde si-a publicat articolul de infierare publica a lui Nicusor Dan, tacerea e de aur uneori, sau daca tacea, filozof ramanea, si-atata cu CTP.

 4. Mă înclin prea plecat în fața dumneavoastră ca ziarist, dar mai ales ca om. Și sunt prea puțini oameni ca dumneavoastră, domnule Ciocăzanu, oameni de caracter, oameni cinstiți, oameni verticali, oameni educați cu șapte ani de acasă.
  Din nefericire am avut parte numai de hahalere puse pe căpătuială, care au făcut din alb negru și din negru alb doar pentru a o duce ele bine. Turnători, gazetari ca să nu-i mai pomenim aici pe politruci. Fiecare din aceste specimene au alergat numai pentru interesul lor. E greu să găsim oameni cinstiți ca Nicușor Dan cu care să umplem Parlamentul. Căci cu ce avem acum în Parlament nu facem altceva decât să ne îmbătăm cu apă rece.
  Pentru articolele dumneavoastră vă rog să primiți întregul meu respect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.