„Din 12 decembrie vom parcurge distanța Gara de Nord – Aeroportul Otopeni, cu trenul, în 15-17 minute”

0
3522

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat marți seară, la TVR 1, că linia de cale ferată Gara de Nord – Aeroportul Otopeni ar putea fi dată în folosință pe 12 decembrie, odată cu noul „Mers al trenurilor”.

Bode a precizat că în cursul zilei de marți a fost să verifice stadiul lucrărilor la calea ferată care va lega Gara de Nord din București de Aeroport „Henri Coandă” din Otopeni.

Acesta crede că, începând din 12 decembrie, distanța dintre Gara de Nord și Otopeni va fi parcursă în 15-17 minute.

Lucian Bode la TVR 1

  • „Eu am fost astăzi într-o verificare, într-o probă-test pentru tot ceea ce credem noi că se va întâmpla undeva la sfârşitul lunii octombrie, când vom finaliza cei 8 kilometri de linie dublă.”
  • „De la Gara de Nord până la Otopeni sunt 19,5 kilometri. 8 kilometri între Mogoşoaia şi Baloteşti se modernizează linia, vom avea linie dublă.”
  • „Se construieşte acel tronson de 3 kilometri, pasarela peste DN1, nou, de la zero. Este primul tronson de cale ferată construită în România de la zero după 1989.”
  • „Suntem într-un progres fizic de peste 98%. Vom realiza cel mai probabil săptămâna viitoare primele deplasări cu invitaţi, cu presa.”
  • „Noi credem că odată cu noul «Mers al trenurilor», 12 decembrie, din acel moment, de la Gara de Nord la Otopeni sau de la Otopeni la Gara de Nord vom parcurge cei 19,5 kilometri în 15-17 minute.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

O nouă escrocherie marca Radu Moraru: 300 de candidați-fantomă! „Nașul” vinde funcții publice de 200.000 de euro, instituind oficial „taxa de protecție” în politică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.