miercuri, mai 22, 2024
AcasăNewsUn reputat virolog român din SUA taxează impostura medicului-politruc al lui Ponta,...

Un reputat virolog român din SUA taxează impostura medicului-politruc al lui Ponta, care răspândește minciuni despre vaccinuri

-

Costel Atanasiu, expert în virologie stabilit la Philadelphia (SUA), a răbufnit printr-un text explicit pe Facebook, revoltat că un medic din județul Alba făcea propagandă anti-vaccinistă la Antena 3. Și nu atât anti-vaccinismul doctorului Mircea Frențiu l-a enervat pe Atanasiu, cât două minciuni grosolane lansate de medicul ardelean.

Mircea Frențiu, medic chirurg la Spitalul Municipal din Blaj, spunea bazaconii încă din 2020, și tot la Antena 3: „Este un vaccin nou, cu ARN, care acționează din păcate asupra codului genetic. Conține o cultură celulară luată din țesutul pulmonar de la fetuși masculini albi, avortați de 14 săptămâni”.

Minciunile dr. Frențiu, demontate științific de Costel Atanasiu, au legătură cu cariera politică ratată a medicului din Blaj. Acesta a activat multă vreme în PSD, dar în iunie 2020 a trecut la Pro România, creația rusofilă a lui Victor Ponta.

Vicepreședinte al filialei județene Alba a partidului Pro România, Mircea Frențiu a fost anunțat inițiat drept candidatul acestui partid pentru președinția Consiliului Județean Alba, la alegerile din septembrie 2020. Ulterior, el a fost înlocuit cu Horațiu Florea, care a ieșit pe locul 6 din cei 7 candidați, cu numai 3,17% (4.548 de voturi din totalul de 143.485)!

- Advertisement -

În schimb, dr. Mircea Frențiu a deschis lista de consilieri județeni a Pro România. Rezultatul: partidul lui Ponta a obținut doar 3,04% în județul Alba (4.467 de voturi din totalul de 147.079), ocupând locul 7 din cele 10 partide înscrise în competiție.

Naționalismul găunos al dr. Frențiu e trădat de expresii de genul „România a fost predată stăpânilor occidentali” și „după Revoluția din ’89, abundența de produse occidentale ne-a orbit”.

Rezultatele alegerilor pentru componența politică a Consiliului Județean Alba (2020):

1. PNL – 75.065 de voturi / 51,04%

- Advertisement -

2. PSD – 24.424 de voturi / 16,61%

3. USR-PLUS – 13.949 de voturi / 9,48%

4. PMP – 9.672 de voturi / 6,58%

5. ALDE – 6.478 de voturi / 4,40%

6. UDMR – 6.111 voturi / 4,15%

7. Pro România – 4.467 de voturi / 3,04%

8. AUR – 4.286 de voturi / 2,91%

9. Partidul Verde – 1.482 de voturi / 1,01%

10. PPU-SL – 1.145 de voturi / 0,78%

Rezultatele alegerilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba (2020): 143.485

1. Ion Dumitrel (PNL) – 82.945 de voturi / 57,81%

2. Ioan Dîrzu (PSD) – 27.930 de voturi / 19,46%

3. Mihail David (USR-PLUS) – 13.596 de voturi / 9,48%

4. Clement Negruț (PMP) – 7.216 voturi / 5,03%

5. Ioan Lazăr (ALDE) – 6.076 de votur / 4,23%

6. Horațiu Florea (Pro România) – 4.548 de voturi / 3,17%

7. Constantin Talpaș (PPU-SL) – 1.174 de voturi / 0,82%.

Explicațiile științifice ale lui Costel Atanasiu

„Două aberații spuse de un medic pe Antena 3. Deci, vorbim de milioane de oameni care primesc această informație eronată!!!

Ăștia mă duc la disperare! Dacă medicii spun astfel de prostii, cum vrei tu să se vaccineze lumea? Cum vrei tu să aibă lumea încredere în vaccin?

Părerea mea este că toți medicii trebuie școliți în regim de URGENȚĂ pe chestii esențiale de biologie moleculară, de producție de vaccin și pe linii celulare. Trebuie școliți și de UNDE să-și ia informația și cu cine să se consulte înainte de a da astfel de declarații la televizor.

Mă ofer să predau 10-15 cursuri de o oră, pe zoom, ca să-i lămuresc cum stau lucrurile cu adevărat! Dacă e nevoie, mă urc în avion și vin în România.

Măi, oameni buni, nu se poate așa ceva, este vorba de chestii de viață și de moarte! Să-i dai unui om sfatul să nu se vaccineze sau să-i induci indirect teama de a se vaccina („fiecare face ce vrea, dar eu nu mă vaccizez”, zice doctorul) este CRIMINAL.

Haideți să vedem ce spune medicul.

1. „Din păcate, acest vaccin acționează asupra codului genetic”.

Poftim? De unde ați scos prostia asta, domnilor medici? De pe Facebook?

Sunt convins că cel puțin jumătate din cei care nu au nicio pregătire de specialitate, dar urmăresc ce spun aici în fiecare zi poate să combată această inepție.

ARN-ul mesager este NATURAL, este un compus absolut NECESAR funcționării celulei.

ARN-ul mesager care codifica proteina virală „spike” (țepușa, cum au tradus-o în România) nu face decât un singur lucru: intră în celula umană, ribozomii se atașează de el și sintetizează proteina spike, după care ARN-ul mesager este degradat.

ARN-ul ăsta mesager NU vine în contact cu ADN-ul uman, care se găsește bine mersi în nucleu.

Frica asta față de prăpăditul ăsta de ARN mesager al proteinei spike este total nejustificată.

2. „Acest vaccin conține o cultură celulară compusă din fibroblasti luați din țesutul pulmonar, luați de la fetuși masculini albi avortați de 14 săptămâni”.

Asta-i mai aberantă decât prima, pentru că este complet FALS, iar aici domnul dr. Mircea Frențiu nu are absolut nicio scuză. Măcar compoziția vaccinului ar trebui s-o știe!

Vaccinurile vechi se făceau pe bază de virusuri crescute pe linii celulare umane. Aceste două vaccinuri pe bază de ARN mesager NU folosesc virusuri, NU folosesc celule umane.

Nu ai nevoie decât ca cineva să publice secvența proteinei virale care te interesează. Cei de la Moderna au luat de pe internet (!) secvența publicată de chinezi în ianuarie 2020 și pe baza acelei informații au sintetizat în mod artificial un ARN-ul mesager corespunzător proteinei spike! N-au avut nevoie de virus, n-au avut nevoie de celule umane avortate sau nu, n-au avut nevoie de absolut nimic decât de niște biți de informație de pe internet!

Nu știu dacă a doua prostie pe care a spus-o medicul a fost facută din ignoranță sau intenționat. E posibil s-o fi făcut intenționat, ca să le dea celor religioși un motiv în plus să nu-și facă vaccinul.

O să vă explic într-o altă postare ce-i cu liniile astea celulare și care-i povestea cu celule prelevate de la cei 2 fetuși avortați. Asta s-a întâmplat în anii ’70, dar dacă e să-i asculți pe unii și pe alții, ai senzația că acum i-a avortat la comandă!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Scandal uriaș în PNL: Mănăstire, „scula lui Bode”, a amenințat mai mulți deputați că le face dosare la „Doi și-un sfert”!

* ICR Londra organizează ziua lui Eminescu cu 4 zile întârziere, pentru că șefa filialei a jucat în piesa „O casă de păpuși”, la București, pe 15 ianuarie!

* Codrin Ștefănescu se retrage din politică pentru că „este grav bolnav”. „Partidul lui Dragnea” ajunge pe mâna lui Liviu Pop

* VIDEO. Sforăitul gros al ministrului Petre Daea, în direct, la Antena 3. Râsete și ghionturi în studio. PSD-istul zice că o fi sforăit altul!

* Un nou kompromat împotriva Emiliei Șercan. Pe Facebook se plătesc reclame care o calomniază pe jurnalistă, promovând un site-fantomă, cu “anchete” nesemnate

* VIDEO. Nicușor Dan anunță că a reușit să stingă datoriile Capitalei lăsate de administrația Firea-PSD: „Bucureștiul a trecut pe lângă faliment. Au fost 3 miliarde de lei datorii curente. De acum încep investițiile”

Propaganda pro-Putin și cea pro-AUR l-au lăsat pe Robert Turcescu fără emisiune la B1 TV

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Rusine, Dr. Mircea Frentiu! In Blaj, au murit oameni de covid. Daca erau vaccinati, aveau sansa sa scape. Nu spun sa-i obligi sa se vaccineze, dar nici sa-i imbarligi cu teorii false, nefondate. Rusine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -