Codrin Ștefănescu se retrage din politică pentru că „este grav bolnav”. „Partidul lui Dragnea” ajunge pe mâna lui Liviu Pop

5
5602

După ce l-a alungat pe Liviu Dragnea din partidul pe care se lăudau că-l construiesc împreună – Alianța Pentru Patrie (APP) -, Codrin Ștefănescu se retrage și el, „din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate”. Noul șef al APP, Liviu Pop, e și mai prăpăstios: „Am aflat vestea cumplită că este foarte grav bolnav”.

Codrin Ștefănescu (54 de ani) s-a certat anul trecut cu fostul său idol și stăpân, Liviu Dragnea, pe care în trecut îl susținuse cu interlopi la procesele de la Înalta Curte. Fostul PRM-ist i-a fost fidel infractorului Dragnea pe toată durata detenției acestuia.

La despărțire, Codrin Ștefănescu a rămas cu partidulețul (pe care el îl înregistrse), iar Dragnea a plecat să facă altul.

Acum, prin retragerea fostului PRM-ist (care a avut și un mandat de deputat, în perioda 2000-2004), conducerea APP a fost preluată de Liviu Marian Pop (48 de ani), fost senator PSD și fost ministru în guvernele lui Victor Ponta.

Codrin Ștefănescu a anunțat că se retrage „din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate”. Liviu Pop a plusat, într-o declarație de presă emisă în numele partidului: „am aflat vestea cumplită că este foarte grav bolnav”.

Timp de peste două decenii, Codrin Ștefănescu s-a manifestat ca un politician iresponsabil, zurbagiu, mincinos, diversionist, scandalagiu, lipsit de repere morale. El a fost lacheul voluntar al unor personaje descreierate (C. V. Tudor) sau profund corupte (Adrian Năstase, Liviu Dragnea).

Anunțul lui Codrin Ștefănescu

„Dragi români,

Din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate, am decis să mă retrag o perioadă din viața politică. Medicii mi-au cerut și sunt nevoit să le dau ascultare.

Proiectul #AliantaPentruPatrie, pe care l-am pornit împreună cu mulți dintre voi în urmă cu 13 luni, își va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor și dușmanilor de neam, care prin minciună, hoție și vanzarea a tot intereselor străine, au pus stăpânire pe destinele și viețile noastre.

Dragi patrioți,

Am predat azi colegilor mei din APP, un partid al patrioților români, pregătit și organizat bine în teritoriu să intre în lupta decisivă a recuperării României, a demnității, a dreptului nostru de a trăi liber în țara noastră!

Am convocat azi un CEx și un congres extraordinar, i-am rugat pe colegii mei să înțeleagā situația prin care trec, să-l susțină pe Liviu Pop – fost ministru al Educației – să preia conducerea partidului, să rămână uniți și hotărați pentru vremurile cumplite ce vor urma.

Le mulțumesc colaboratorilor mei pentru toată susținerea și implicarea, pentru că au fost alături de mine în bătălia contra răului, le doresc mult succes și mult curaj în misiunea de a reda România românilor!

Voi rămâne alături de ei și în timp ce voi purta o nouă luptă, aceea pentru propria-mi sănătate!

Vă mulțumesc vouă, patrioți români, cei care m-ați motivat să construiesc Alianța Pentru Patrie!

Vă iubesc! Aveți întregul meu respect!

Al vostru,

Codrin Ștefănescu”

Codrin Ștefănescu – Liviu Pop

Declarație de presă a noii conduceri a APP (Liviu Pop)

„Noi, cei din Alianța Pentru Patrie, la solicitarea expresă a domnului Codrin Ștefănescu, ne-am reunit pe data de 13 ianuarie 2023, într-o ședință a Congresului Național Extraordinar.

Domnul Codrin Ștefănescu a prezidat și a condus, pe tot parcursul ei, lucrările acestei ședințe extraordinare.

Din păcate, am aflat vestea cumplită că este foarte grav bolnav și că în perioada imediat următoare va parcurge durerosul traseu al unor investigații și tratamente medicale, existând posibilitatea chiar și a unei intervenții chirurgicale.

​Pentru domnul Codrin Ștefănescu va urma o perioadă în care medicii, Dumnezeu și voința sa vor decide finalitatea.

Cert este că, așa cum este specific caracterului său de luptător, a vrut să clarifice și să lase totul pus la punct în ceea ce privește Alianța Pentru Patrie, funcționarea sa și activitatea familiei sale politice.

La propunerea domnului Codrin Ștefănescu, și ca să-l citez, «camaradul meu cu care am dus foarte multe bătălii politice de-a lungul anilor», eu, Liviu Marian Pop, am fost ales cu majoritate de voturi să preiau funcția de președinte interimar al APP.​

​La propunerea mea și cu votul unanim, domnul Codrin Ștefănescu a fost ales președinte de onoare al APP.

Tot prin vot majoritar a fost aleasă și noua echipă de conducere la nivel național a APP și data la care va avea loc Congresul Național al APP: 1 iulie 2023.

Domnul Codrin Ștefănescu ne-a asigurat pe toți cei prezenți la Congresul Național Extraordinar al APP că va lupta pentru viața sa și va face tot ceea ce ține de el să izbândească, pentru a fi prezent la Congresul Național din iulie.

Iar noi, familia sa politică din APP, l-am asigurat că-i suntem alături până la capăt, așa cum ne-a spus și el! Orice ar fi!

Multă sănătate, Codrin Ștefănescu, și Dumnezeu să te ocrotească și să te ajute să te întorci sănătos în APP! Noi te vrem și te așteptăm!

Liviu Marian Pop, 14 ianuarie 2023″

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Sforăitul gros al ministrului Petre Daea, în direct, la Antena 3. Râsete și ghionturi în studio. PSD-istul zice că o fi sforăit altul!

* Un nou kompromat împotriva Emiliei Șercan. Pe Facebook se plătesc reclame care o calomniază pe jurnalistă, promovând un site-fantomă, cu “anchete” nesemnate

* Omul PSD, Mitulețu Buică, a demisionat de la conducerea Autorității Electorale Permanente după ce a fost prins că și-a angajat cumnata în instituție

* VIDEO. Nicușor Dan anunță că a reușit să stingă datoriile Capitalei lăsate de administrația Firea-PSD: „Bucureștiul a trecut pe lângă faliment. Au fost 3 miliarde de lei datorii curente. De acum încep investițiile”

Propaganda pro-Putin și cea pro-AUR l-au lăsat pe Robert Turcescu fără emisiune la B1 TV

Revolta unui profesor universitar: „Un general de vârsta mea s-a pensionat cu 30.000 de lei pe lună. Era obosit sărmanul. Eu mai am de așteptat vreo 20 de ani. Pensia mea va fi de 6-7 ori mai mică“

* A căzut primul cap din Mafia TVR Sport. Oprean, bișnițarul de bilete, și-a dat demisia ca să scape de cercetarea disciplinară, dar nu poate scăpa de ancheta penală. Panică printre complicii săi: oare îi va „turna”?!

* Marea miză a bătăliei de la Soledar. Rolul crucial al minelor de sare pentru soarta războiului și a regiunii Donețk

5 COMENTARII

  1. Asta nu e partit, este o statie de epurare a dejectiilor politice. Ar trebui ca partidele sa se autofinanteze, sa vedem atunci cate mai raman. Acum au o sumedenie de privilegii, bani, sedii platite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here