sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNewsUn interlop care punea minore să se prostitueze, prins de Berbeceanu și...

Un interlop care punea minore să se prostitueze, prins de Berbeceanu și condamnat 4 ani, e acum consilier PSD și combate violența în școli!

-

Un lider interlop, cap al unei rețele de proxeneți și traficanți cu minore prins de Traian Berbeceanu și condamnat la 4 ani de pușcărie, e acum consilier PSD în localitatea Geoagiu și pus să combată violența în școli! Stupefianta poveste a fost scrisă pe Facebook chiar de Berbeceanu, azi prefectul Capitalei, care a aflat cu stupefacție că infractorul prins de el pe când era șeful Biroului Antimafia din Alba e ales acum de comunitate să se ocupe chiar de siguranța copiilor.

Traian Berbeceanu a povestit că gruparea destructurată de echipa sa în 2010 număra peste 80 de persoane, iar Bogdan Petru Tiberiu, actualul consilier local PSD și membru în Comisia pentru prevenirea și combaterea violenței în mediul școalr, se ocupa pe atunci de proxenetism. Vizate erau inclusiv minore. Banda mafiotă acționa în România, Germania, Spania, Italia și Franța și au fost identificate cel puțin 40 de victime. PSD-istul Bogdan Petru Tiberiu a fost acuzat în 18 dintre cazuri.

Iată ce a scris Traian Berbeceanu pe Facebook

„În urmă cu mai bine de zece ani, împreună cu echipa BCCO Alba Iulia, structură de elită pe care o conduceam la acea dată, am organizat una dintre cele mai laborioase şi spectaculoase acţiuni, codificată „El Paso”, desfăşurată la nivel internaţional, pentru destructurarea unei grupări infracţionale care avea ca preocupări traficul de minori, traficul de persoane, proxenetismul şi prostituţia. Din gruparea infracţională, care număra peste 80 de persoane care acţionau în România, Germania, Spania, Italia şi Franţa, făcea parte şi Bogdan Petru Tiberiu, cercetat în stare de arest şi condamnat la o pedeapsă de vreo 4 ani închisoare pentru proxenetism. Definitiv. La acea dată am identificat şi vreo 40 de victime ale grupării, unele minore. După 10 ani, Bogdan Petru Tiberiu a ajuns consilier local al oraşului Geoagiu, fiind ales pe listele PSD. Dar nu asta este surpriza! În şedinţa de ieri a consiliului local, în ziua în care întregul mapamond a celebrat „Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor”, acelaşi PSD l-a propus şi a votat pentru ca Bogdan Petru Tiberiu să facă parte din „Comisia pentru prevenirea şi combaterea violenţei în mediul şcolar”. Dacă nu el, atunci cine? Dacă nu ieri, atunci când?“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -