Un jandarm s-a împușcat în cap la Centrala Nucleară de la Cernavodă. SMURD a reușit să-l resusciteze, bărbatul e în comă

1
1051

Un jandarm din dispozitivul de pază al Centralei Nucleare de la Cernavodă s-a împucat în cap în timp ce se afla de gardă. Drama s-a produs marți dimineață, în jurul orei 7.30.

Subofițerul de 44 de ani n-a reușit să se sinucidă, provocându-și în schimb răni foarte grave. Dus la spital cu elicopterul, el este acum în comă, transmite Jandarmeria.

Potrivit unui comunicat dat publicității după incident, „în această dimineață (n.r. – marți), un jandarm din cadrul Unității Speciale de Pază Cernavodă, care intrase în serviciul de pază, s-a autorănit executând un foc cu armamentul din dotare, în zona capului. De urgență, după acest incident, la ora 7.47, a fost transmis primul apel către serviciile de specialitate. Subofițerul a fost preluat de către un elicopter SMURD și transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor“.

Până la această oră, nu se știe de ce jandarmul a recurs la acest gest extrem.

Echipajul SMURD sosit cu elicopterul l-a resuscitat pe om la fața locului, reușind să-l mențină, momentan, în viață.

Colonelul Nicolae Dan, purtător de cuvânt al Unității Speciale de Jandarmi Cernavodă, a declarat pentru Ziua de Constanța că se va deschide dosar penal, iar ancheta e preluată de Parchet.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Băiii…, Lucian Bode (NULITATE-ABSOLUTĂĂĂĂĂ, ce ești!!!!!!!!), tu, ca ministru-de-Interne, ești (MĂCAR!) CONȘTIENT (!) de faptul că toate structurile din M.A.I. (Poliție, Jandarmerie și I.S.U.) sunt… „VARZĂĂĂĂĂ”, mă???????!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here