Fake-news grosolan la Antena 3: imagini din 2016 au fost „mutate” în 2020, ca să arate „sclavia” muncitorilor români în Germania!

10
62943
Fotografia folosită diversionist de Antena 3

O diversiune scandaloasă a fost promovată duminică de Antena 3, atât pe micul ecran, cât și pe site-ul televiziunii. Imagini din 2016 (video + foto), cu sute de români care mergeau în coloană la cules de ceapă, au fost prezentate ca fiind de azi-dimineață. MINCIUNĂ!

Televiziunea familiei lui Dan Voiculescu dă de înțeles că sunt românii plecați joi de pe aeroportul din Cluj-Napoca. MINCIUNĂ!

Mai mult, Antena 3 îi înfierează pe nemți, care i-ar tratează pe români ca pe sclavi, fără a se gândi la sănătatea lor. MINCIUNĂ!

„Informația” a fost difuzată pe micul ecran, în jurnalele de știri ale Antenei 3, apoi a fost rostogolită și pe site-ul antena3.ro, unde a zăbovit multe ore.

A fost publicată la 9.52, iar după aproape 8 ore și jumătate, la 17.30 (când a fost publicat acest articol), știrea mincinoasă era tot acolo. Doar filmul video nu mai putea fi vizionat, pentru că autorul lui îl ștersese între timp de pe Facebook (unde îl postase în 2016), ca să nu mai fie folosit diversionist-propagandistic.

UPDATE: Duminică seara, site-ul a corectat știrea și a prezentat scuze pentru informațiile eronate livrate în timpul zilei.

Filmul 68 de secunde, rostogolit de Antena 3 și de multe site-uri, arată oameni veseli, glumeți, optimiști, nicidecum niște „sclavi”, așa cum îi prezintă cu regularitate propaganda naționalist-diversionistă a Ciumei Roșii.

VIDEO: Imaginile filmate în 2016, preluate tendențios de un site:

Știrea de pe antena3.ro

„Imaginea României la cules de ceapă verde în Germania, în plină pandemie. Mii de români, înghesuiţi, aşteaptă să intre pe parcele”

DOSAR. Virusul mortal al comunismului: Organizația Mondială a Sănătății, controlată ocult de China, e acuzată că a mințit întreaga lume și a amânat criminal declararea pandemiei

Imaginile care au șocat America: morții de coronavirus sunt puși în gropi comune, pe o insulă de la marginea New York-ului

10 COMENTARII

  • …] „Ştirea“ a fost difuzată pe micul ecran, în jurnalele de ştiri ale Antenei 3, apoi a fost preluată şi pe site-ul antena3.ro, arată ziariştii.com.  […]

 1. Unde este adevarul ? Luați/i la bani marunti.!
  Dar nici cu guvernanții ăștia nu ma pot lauda pres mult.!
  Țin romanii in casa ca pe niște animale.!!!! Prostia este la mare Căutare in România.!!!!
  Celor din administrația centrală, justiție când Paștele ma-sii , le taie sslariile nesimțite ??? PSNA când mai pot îndură romanii acești indivizi care sunt plătiți la greu cu salarii uriașe? Cât ii mai tine Dumnezeu ??? Își bat joc de toți romanii care-si vsd slujbele pulvetizate, fără susținere materială.!
  De ce NU va luați de cei de la Bruxelles care ne-au dat niște faramituri de 3,5 milisrde de euro fata de Portugalia care s primit mult mai mult desi ests o țara la jumătate cât România sau Polonia care a primit de 7 ori mai mult.Sa nu vorbim de Franța care a primit 300 milisrde de euro ( de aproape 9o ori mai mukt ca România). Asta se cheama solidaritate între țările membre UE?
  Suntem priviți ca sclavii Europei!!!! De ce oare guvernanții noștri nu fac nimic? Pentru ca sunt vânduți la kilogram!!!

 2. acu ar trebui ca jurnaliștii independenți – oare or fi ? – să inunde cu sesizări cna-ul .
  ar avea rost? că tot al lor este.
  ciuma și ceața de pe creierele româniei a fost și va fi voiculescu. din prim zi după 22.12.1989.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here