Iată adevăratul rasist! Deputatul Bacalbașa (PSD) nu regretă și nu-și cere scuze, deși e recidivist

6
14019
Nicolae Bacalbașa

În timp ce toate tunurile au fost puse pe Vladimir Tismăneanu, a cărui rătăcire cu iz rasist n-a durat mai mult de câteva minute (apoi a șters postarea cu ciorile de pe gardul din Țăndărei), un alt personaj comite gesturi rasiste profunde, din convingere, fără a retracta.

Mai grav: individul e și deputat în Parlamentul României. Circumstanță atenuantă: face parte din PSD, partid care a făcut toate nenorocirile în țara asta, inclusiv în materie de rasism (a livrat mulți exponenți precum cel de față).

Iată-l, așadar, pe Nicolae Dobrovici Bacalbașa, deputat de Galați, care are deja un palmares bogat de orori verbale.

De data asta, Bacalbașa a rostogolit pe Facebook o atrocitate rasistă: „No!… Să vă fie clar!!! Chinezii au luat virusul de la liliecii lor, noi o să-l luăm de la ciorile noastre!”.

Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Asztalos Csaba, a scris sâmbătă pe Facebook: „Am să inițiez autosesizare și pe postarea domnului deputat Bacalbașa!”.

OK, e bine că se autosesizează. Problema e că Bacalbașa postase mizeria de vreo patru zile și nimeni nu l-a deranjat. La Tismăneanu, jihadul s-a pornit instantaneu. Vorba unui mesaj de la anunțul făcut de dl Asztalos: „Dacă nu apărea cartoful fierbinte Tismăneanu, Bacalbașa – care a făcut un comentariu mai grav încă de acum 4 zile – ar fi scăpat liniștit. Acum, CNCD nu prea mai are ce face și trebuie să-l sacrifie și pe unul de-al lor”.

Ciprian Necula, apărător al drepturilor romilor și fost secretar de stat în Guvernul Ponta, a preluat pe Facebook mizeria lui Bacalbașa și s-a adresat către doi demnitari ai statului român: „Asztalos Csaba, se pare că o să aveți mult de muncă la CNCD. D-le Ion Marcel Ciolacu, vă rog să ne spuneți dacă asta e și poziția PSD! Și, dacă nu, poate ne spuneți dacă demnitarul PSD Bacalbașa va fi exclus din partid. Știți, e cam recidivist!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adevăr și mituri despre virusul care produce Covid-19. Analiza a doi reputați virologi români din SUA

DOSAR. Virusul mortal al comunismului: Organizația Mondială a Sănătății, controlată ocult de China, e acuzată că a mințit întreaga lume și a amânat criminal declararea pandemiei

Imaginile care au șocat America: morții de coronavirus sunt puși în gropi comune, pe o insulă de la marginea New York-ului

6 COMENTARII

  1. Atunci să scoatem din DEX cuvintele porc,bou, măgar, bursuc, cioară, papagal, ciocănitoare, barză,vizure, brânză,cur, căcat, boanghen,… și asocierile acestora cu alte cuvinte… să folosim limba literar coregrafică folosită de parlamentari.!!, miniștri,!!.. politicieni…

  2. Doi papagali ,cei de mai jos,isi dau cu parerea despre limbajul unui pesedist certat cu legea ca orice infractor si chiar posibil viitor criminal ,daca e lasat liber prin tara…unul din ei,pataki,cica „ne indreptam spre dictatura”!!Tu unde ai trait ,neika Csaba,in democratura lui iliescu-dragnea si kelemen! Mai mult ca sigur ca o regreti,daca accepti rasistii penali ca acest „medic” cu limbaj si gandire de criminal!!!

  3. S-a trezit si sluga lui tariceanu,marius oprea,jegul asta impostor,sa critice postarea lui Vladimir Tismaneanu,articol sub titltul abject „CIORILE ALBE”,aparut pe Podul.ro,scris cu vadita ura si nedisimulata satisfactie fata de oprobiul public care a fost revarsat dupa postare,din partea slugilor penalilor,bineinteles!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here