Ucrainenii au bombardat postul de comandă al Diviziei 7 aeropurtate rusești din Herson. Mulți ofițeri, aflați în ședință, au fost uciși dintr-o lovitură

0
1946

Contraofensiva ucraineană e pe val pe toate fronturile, iar invadatorii ruși pierd din ce în ce mai mult teren în fața trupelor Kievului. Marți, 19 septembrie, apărătorii lui Zelenski au bombardat puternic postul de comandă al Kremlinului din partea ocupată a regiunii Herson. În urma atacurilor, mai mulți ofițeri putiniști au fost uciși dintr-o singură lovitură, în timpul ședinței lor zilnice.

Măcelul din tabăra cotropitorilor a fost confirmat, pentru canalul rusesc de Telegram „VCK-OGPU” (cu peste 800.000 de abonați), chiar de președintele organizației veteranilor acestei unități, Evgheni Hanin, într-un scurt comentariu audio. Informațiile au ajuns și pe site-ul ucrainean Obozrevatel.com, care precizează că divizia „denazificatoare” își are sediul în Novorossiisk.

Obozrevatel.com: „O sursă din VCK-OGPU a raportat că astăzi a fost atacat sediul Diviziei 7 Aeropurtate de lângă Herson. Mulți ofițeri au murit în urma unei lovituri direcționate asupra postului de comandă. Numărul exact al victimelor este ascuns cu grijă. La momentul bombardării, parașutiștii efectuau planificarea zilnică. Atacul a fost confirmat și de președntele organizației veteranilor diviziei a 7-a de gardă, Evgheni Hanin”.

Comentariul lui Hanin: „A fost un bombardament la un alt post de comandă. Astăzi. Sunt pierderi. Dar acesta este războiul, există întotdeauna pierderi. Aceasta este viața. Nu poți scăpa. Sunt bombardamente din când în când”.

VCK-OGPU a reamintit că s-a aflat recent și de moartea fostului comandant adjunct al Diviziei 7 Aeropurtate din Novorossiisk, colonelul Andrei Kondrașkin.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ce înseamnă creșterea salariului minim, pregătită de PSD-PNL: concedieri în sectorul privat, mărirea veniturilor pentru stat, bugetari și pensionarii speciali

Mafia PSD: Agenția care a pierdut 740 de milioane de euro din PNRR pentru spitale e înțesată de PSD-iști care primesc sporuri uriașe tocmai pentru a atrage bani europeni în Sănătate!

VIDEO. Lui Ciolacu i-a explodat în nas minciuna „9,4%”! Acum își contrazice propria mitomanie: de un an tot clămpănea că „nu putem mări pensiile din cauza plafonului de 9,4% din PIB, pus de USR în PNRR”

În plină criză, Guvernul Ciolacu dă ilegal 180.000 de euro televiziunii lui Pandele, ca să trimită caravana lui Mircea Radu prin Europa

* Acuzații grave: viol asupra unei minore, la Școala de vară a AUR! Liderii partidului se ascund, un deputat zice că e „o înscenare”, altul dă vina pe fată!

PAPAHAGI: Ce scârbă îmi e de toată această bandă de ticăloși!

* Aleph News, televiziunea lui Adrian Sârbu, e îngropată în datorii: 32 de milioane de euro, din care 1,4 milioane către salariați și 7,5 milioane către stat

* Șocant: rușii au înregistrat până acum aproape 900.000 de militari morți și răniți în Ucraina! Guvernul de la Moscova a plătit 46,6 miliarde de dolari despăgubiri

Șeful Sputnik.md, expulzat din Republica Moldova, este agent GRU, cu gradul de colonel! E încadrat ca parașutist în forțele aeropurtate rusești

SuperLiga jafurilor de arbitraj. Încă o viciere de rezultat: penalty clar neacordat oaspeților, la CFR Cluj – Petrolul 1-0. Nici VAR-ul nu-i oprește!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here