duminică, mai 26, 2024
AcasăPamfletTurcescu dă jos din spate al doilea rucsac cu pietre și atacă...

Turcescu dă jos din spate al doilea rucsac cu pietre și atacă din interior clanul Firea-Pandele: „Nu se mai poate cu atâta hoție! Ne mor bătrânii în «azilele groazei» din cauza unor mafioți, ca să-mi plătească mie ditamai salariul din bani publici! Jos corupția!” – PAMFLET

-

NEWS ALERT! „Ajunge cu jaful! Ajunge cu hoția! Ce se întâmplă la Voluntari a depășit orice limită a suportabilității! Eu, Robert Turcescu, nu mai suport așa ceva! O mână de escroci lacomi, fără pic de omenie, își bat joc de bătrânii noștri, de părinții noștri, de bunicii noștri, de seniorii noștri, care au construit această țară ca să avem noi fabrici și hidrocentrale, ca să ne cumpărăm vile prin Programul ANL, cu subvenție de la stat!”

„Dragi români, iubiți suveraniști, sunt Robert Turcescu, locotenent-colonel nu vă spun unde și nici de când până când, acum detașat la Metropola TV, și trebuie să rostesc adevărul, întregul adevăr. Nu pot să-l mai ascund, nu mai suport să tac.

E o mărturisire publică. Sunt dispus, oricând voi fi chemat de organele de anchetă, să stau în fața unui drept judecător, să spun adevărul despre ceea ce știu eu despre nenorocirile de la «azilurile groazei» din Voluntari, despre care până acum – spre rușinea mea – am ales să tac. Acum nu mai vreau să tac, acum vreau să spun tot. Sunt lucruri pe care mi le asum. Rețineți, pentru început, câteva nume: Ștefan Godei, Ligia Gheorghe (fostă Enache), Nela Vica Andrieș (fostă Vrânceanu), Robert Negoiță și, desigur, căpeteniile noastre dragi, Florentin Pandele și Gabriela Firea (fostă Vrânceanu și ea).

Anunț un singur lucru care e foarte important pentru mine: nu am trăit o eliberare mai mare, o sărbătoare mai mare, nu am auzit lucruri mai frumoase în sufletul meu decât astăzi, după ce m-am eliberat de povara asta. Mi-am dat seama că e necinstit față de Dumnezeu, de mine, de familia mea, de voi toți, e necinstiit, nu pot să vă mai mint, trebuie să spun, să mărturisesc, indiferent ce m-ar costa asta.

- Advertisement -

Din momentul în care m-am decis să vorbesc despre clanul Firea-Pandele, despre mafia din Voluntari, astăzi, mai mult ca oricând, sunt împăcat, am o stare de fericire, de bucurie, ca un om care a urcat un munte până în vârf, cu un rucsac cu pietre în spate, și zice «Doamne, greu a fost!», când îl dă jos.

Astăzi sunt împăcat, am o stare de fericire, de bucurie. Le cer iertare tuturor celor pe care i-am dezamăgit slujind clanul Firea-Pandele, de la microfonul televiziunii lor, pe banii locuitorilor din Voluntari. Le spun să mă judece drept, dar dacă le-am greșit – și le-am greșit! –, le cer iertare.

De mâine nu voi mai face această emisiune la B1 TV… ăăăăă… la Metropola TV! Știu că, în contextul actual, până ce un drept judecător va spune dacă am greșit sau nu, nu am tăria să mă mai înfățișez public.

- Advertisement -

Le doresc tuturor să trăiască un astfel de moment de eliberare, să trăiască sentimentul acesta, al faptului că făcând așa, asta este calea cea dreaptă.

Pesemne că la nunta lui Simion a dat jos rucsacul, să nu se vadă pietrele în poza cu băieții…

Am trecut prin clipe chinuitoare, în momentul acela mă dădeam de ceasul morții pentru că nu mai puteam să vin să discutăm despre corupție, despre corupți. Eram în fața voastră un nimeni, un ins care mințea. Vă vorbeam despre infractori, iar eu trăiam cu infractorii în casă, cu aceia mari, foarte mari, conviețuiam cu mega-escrocii, făceam voia lor, mâncam din mâna lor, mă bucuram că-mi burdușeau cardul lunar. Dar asta mă și apăsa, mă strivea, mă făcea să văd un mare gunoi când priveam în oglindă… Ajunsesem să-mi fie și frică de oglindă! De asta am decis să mă eliberez. Fiecare are o cale în a face lucrurile.

Sfârşitul nu e aici. Sunt convins că în continuare, fiecare în pătrățica lui, avem lucruri de spus, de arătat lumii. Dar s-o facem doar legat de ceea ce avem noi de făcut. Eu sunt ziarist, un ziarist are menirea să prezinte lucrurile așa cum sunt, nu cum am făcut-o eu, ascunzând ororile de la Voluntari, pentru că din banii ăia mă hrăneam și eu. Bătrânii mureau de foame, iar aveam stomacul plin. Nu mai suportam!

Vreau să încerc să nu mai calc pe alături. Dar nu de la voi aştept judecata, ci mă supun judecăţii celor în măsură să judece drept. Până când un drept judecător nu va spune dacă am greşit sau nu, nu voi mai ieşi public.

Sigur că se poate dezbate, dar v-aș ruga ca fiecare, în sufletul vostru, judecând, s-o faceți drept, iar eu mă supun judecătorilor adevărați, cei care vor avea harul să judece cu dreaptă măsură ceea ce se întâmplă.

Nu vreau să răspund astăzi la întrebari, sunt prea copleșit, sunt derutat, sunt rușinat de fățărnicia mea.

Mulți cred că eu huzuream, dar de fapt eu pătimeam. Muream în interior. Eram fariseu. Nu există reţete pentru a sta drept în faţa lui Dumnezeu. Acum am spus pentru că aşa a vrut Dumnezeu. Eu sunt ziarist. Mă căiesc că i-am blamat pe unii.

Nimeni nu m-a amenințat cu nimic, dar toți s-au înghesuit să-mi umple cardul. M-au terorizat. M-au torturat. Trebuia să număr la fiecare sfârșit de lună atâta bănet rupt de la gura bieților cetățeni din Voluntari, încât mă podideau lacrimile. Mă rușinam, mă căiam în tăcere, iar a doua zi o luam de la capăt, cu mâna strânsă pe nenorocitul ăla de card. Nu mă puteam despărți de el, nici de sumele uriașe care-mi intrau pe el pentru niște amărâte de emisiuni cu audiență aproape zero. Eram captiv, nu mă puteam desprinde din păcat.

Da, am fost propagandist sub acoperire… mă rog, eu am fost pe față, dar banii îi luam pe după perdea. Public mai jos câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac aceasta mărturisire publică. Refuz să fiu Iuda în faţa lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate că nu le va fi foarte clar ce se întâmplă.

Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi! Sunt pregătit să îndur oprobiul public, îl merit, dar sper să avem parte de legi şi de judecători drepţi. Trebuie să se ajungă la un proces, pentru că de un singur lucru mă rog acum: să am parte de un judecător drept.

Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor. Vă doresc să trăiţi momentul acesta de eliberare, ca să vă vfaceţi meseria în mod onest.”

Invitați de soi la Metropola TV, în emisiunea lui Robert Turceascu: Victor Ponta (foto), Carmen Dan, Orlando Teodorovici, George Simion, Mirel Palada…

P. S. Acesta este un pamflet, al cărui conținut se bazează, în mare măsură, pe afirmațiile făcute de Robert Turcescu în septembrie 2014, când a recunoscut, la B1 TV, că era ofițer acoperit al unui serviciu secret, nici până astăzi numit. Atunci, Turcescu și-a pus cenușă-n cap că și-a mințit publicul în calitate de locotenent-colonel al unei structuri secrete. Acum, când are emisiune la Metropola TV (televiziune finanțată din banii Primăriei Voluntari), ar putea s-o facă din nou, explicând cât de greu îi e să fie plătit cu sume uriașe de clanul Firea-Pandele, din banii locuitorilor din Voluntari, locul unde același clan, cu ramificațiile sale mafiote, tortura 98 de bătrâni până la exterminare, condamnându-i la un trai mizer, furându-le banii și proprietățile, jefuindu-i de toată avuția lor de-o viață. Dar Robert Turcescu tace, tace, tace. Tace adânc, tace sobru, tace profund. Tace pe tema clanului Firea-Pandele, că altfel e destul de vorbăreț. Turcescu duce în spate un rucsac cel puțin la fel de greu ca ruscsacul din 2014, dar pe acesta nu vrea să-l mai dea jos. Atunci s-a rușinat brusc că lua bani de la gura românilor prin intermediul unui serviciu secret, acum doarme liniștit după ce ia bani de la gura unor amărâți din Voluntari prin intermediul familiei Firea-Pandele.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Mesaj halucinant al PSD-istei Firea, la demisie: „Plătesc pentru faptele bune pe care le-am făcut” / „Mi-a fost milă de oamenii aflați în nevoie” / Nicușor Dan – „un individ absolut nepăsător la nevoile oamenilor”

* „Firea pleacă din politica mare lăsând în urmă o duhoare de godei și godaci îngrășați din banii românilor”

* Monstrul Godei era omul de casă al Gabrielei Firea! Aceasta l-a angajat și la Senat, după Primăria Capitalei. Anterior, Godei fusese plasat la FC Voluntari, clubul finanțat de Primăria lui Pandele. Firea a mințit că Godei nu e un apropiat al ei, ci un „simpatizat care bagă și el capul în poză”

„Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

Documente oficiale: Firea a mințit și când a pretins că sora ei n-a lucrat la serviciul care controla „azilele groazei”. Nu doar că a lucrat, dar a fost și șefă!

* EDITORIAL CARTIANU. Ultimele zbateri ale Vrăjitoarei. Spaima lui Ciolacu. Mușcătura Viperei

STENOGRAME. Noi dezvăluiri despre ororile clanului Firea-Pandele: bătrânii din „azilele groazei” erau jefuiți de pensii, case și terenuri

Discurs inept al unui vicepreședinte PNL în cazul „azilelor groazei”: „Nu e cazul să se ceară demisia lui Budăi. Firea nu știa nimic”. Senatorul Guran i-a scos vinovați pe locuitori, spune că ei ar fi trebuit să intervină

* Caracatița din Voluntari: o firmă din ograda clanului Firea-Pandele a primit acces la date secrete cu câștigătorii programului „Casa Verde 2023” și le face oferte, deși nici lista instalatorilor autorizați n-a fost anunțată

OPINIE. Madam, pentru atâtea „fapte bune” ar trebui să candidezi la „Primăria” Târgșor! Dar ai grijă, că Elena Udrea își face deja campanie! Cu ea te bați în alegeri, nu cu Nicușor Dan!

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

Curvăsărie media la Realitatea Plus: a aflat fiica patronului, „mamă de 5 copii”, de la colega sa Anca Alexandrescu că Dan Andronic „o are mică”?! Fiica jurnalistului Horia Alexandrescu a fost prima soție a fiului caricaturistului Adrian Andronic

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Strasnic pamflet!
    Nu citisem intreg titlulul si, de la primele randuri, m-am intrebat daca nu cumva este un pamflet. Il stiam pe Turcescu mare cameleon, era capabil si de o asemenea figura, dar a ratat-o..
    Parca imi e si mila de el. A coborat prea jos. si acum, fara sa fi avut abilitatea de a-si lepada sacul cu pietre, au venit apele…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -