Tudorel Toader ÎNJUNGHIE România şi Europa în spate. Anunţă UE că va da ordonanţa infractorilor, speriat că PSD şi ALDE îl vor demite

4
1887
Tudorel Toader, "frate" cu asasinii, via recursul compensatoriu

Ministrul Justiţiei a arătat de nenumărate ori că e dispus să execute orice comandă anti-justiţie a puterii actuale pentru a-şi păstra postul. Dorinţa sa de parvenire cu orice preţ e explicată şi de încăpăţânarea de a nu renunţa la postul de rector la Iaşi, în ciuda faptului că toată suflarea universitară i-a cerut să plece, după ce a compromis profesorimea română prin alianţa sa cu infractorii.

Speriat că va fi dat afară de PSD-ALDE pentru că amână ordonanţa privind recursurile în anulare în favoarea condamnaţilor, Tudorel Toader i-a trimis o scrisoare lui Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, pe care îl anunţă că are ordonanţa pregătită şi că o va da, potrivit stiripesurse.ro.

În document, Tudorel Toader îi explică lui Frans Timmermans că în ultimele luni avem dpuă decizii ale Curții Constituționale care au condamnat protocoalele secrete, dar și o decizie în urma căreia Guvernul a decis să dea o Ordonanță de Urgență privitoare la posibilitatea recursului în anulare, ca urmare a erorilor înregistrate la ICCJ, în ceea ce privește completurile de 5 judecători.

În aceeași scrisoare, Toader îl informează pe Frans Timmermans asupra faptului că anumite prevederi din raportul MCV contrazic decizii ale Curții Constituționale din România, iar Guvernul va emite OUG pe legislația penală, însă nu va aplica prevederile din MCV ci doar pe cele ale Curții Constituționale.

CITIŢI ŞI:

Tudorel i-a mințit pe nemți în stil de mare escroc: Nu eu am revocat-o pe Kovesi, Iohannis a făcut-o!

Tudorel, ruşinea Europei. Va da socoteală miniştrilor de Justiţie din ţările UE pentru balamucul judiciar creat de el în România

Tudorel o „înjunghie” pe Kovesi. Turbează că europenii au ales-o prima pentru postul de procuror-şef al UE. „Ei nu cunosc abuzurile comise de Kovesi”

„Efectul Tudorel”: bărbat înjunghiat în magazin de cel căruia îi atrăsese atenția să nu fure

Procurorii din toată lumea fac scut în jurul lui Augustin Lazăr şi îl somează pe Tudorel: nu vă atingeţi de procurorul general!

Efectul „Tudorel Toader&PSD-ALDE”: profesoară înjunghiată în liceu de un fost elev!

4 COMENTARII

  1. Buna, Numele meu este „FLORENCE ROBERT” Sunt din Belgia. Am fost căsătorit timp de 7 ani cu Robert. Lucrurile au început să devină urâte și am avut lupte și argumente aproape de fiecare dată. Sa înrăutățit într-un punct pe care la depus pentru divorț … Am încercat tot ce-am putut să-l fac să se răzgândească și să rămână cu mine, dar efortul a fost inutil. Am pledat și am încercat totul, dar nimic nu a funcționat.

    Descoperirea a apărut atunci când cineva ma introdus în această minunată castă de vrăjitori, care în cele din urmă mi-a ajutat … Nu am fost niciodată un fan al unor lucruri de genul asta, ci doar am decis să încerc din nefericire pentru că eram disperată și nu aveam de ales … El a făcut rugăciuni speciale și a folosit rădăcini și ierburi … În două zile Robert mi-a sunat soțul și mi-a fost rău pentru toate traumele emoționale pe care mi le-a provocat, sa mutat înapoi în casă și am continuat să trăim fericit. ce minunat miracol „IDIOKONRON” mi-a făcut pentru mine și familia mea.

    L-am prezentat multor cupluri cu probleme în întreaga lume și au avut veste bună … Cred cu tărie că cineva acolo are nevoie de ajutorul lui. Pentru ajutor de urgență de orice tip, contactați „IDIOKONRON” acum prin e-mailul său: [email protected] sau WhatsApp / sunați-l la +2348170772828.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here