Ministrul Justiţiei a arătat de nenumărate ori că e dispus să execute orice comandă anti-justiţie a puterii actuale pentru a-şi păstra postul. Dorinţa sa de parvenire cu orice preţ e explicată şi de încăpăţânarea de a nu renunţa la postul de rector la Iaşi, în ciuda faptului că toată suflarea universitară i-a cerut să plece, după ce a compromis profesorimea română prin alianţa sa cu infractorii.

Speriat că va fi dat afară de PSD-ALDE pentru că amână ordonanţa privind recursurile în anulare în favoarea condamnaţilor, Tudorel Toader i-a trimis o scrisoare lui Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, pe care îl anunţă că are ordonanţa pregătită şi că o va da, potrivit stiripesurse.ro.

În document, Tudorel Toader îi explică lui Frans Timmermans că în ultimele luni avem dpuă decizii ale Curții Constituționale care au condamnat protocoalele secrete, dar și o decizie în urma căreia Guvernul a decis să dea o Ordonanță de Urgență privitoare la posibilitatea recursului în anulare, ca urmare a erorilor înregistrate la ICCJ, în ceea ce privește completurile de 5 judecători.

În aceeași scrisoare, Toader îl informează pe Frans Timmermans asupra faptului că anumite prevederi din raportul MCV contrazic decizii ale Curții Constituționale din România, iar Guvernul va emite OUG pe legislația penală, însă nu va aplica prevederile din MCV ci doar pe cele ale Curții Constituționale.

CITIŢI ŞI:

Tudorel i-a mințit pe nemți în stil de mare escroc: Nu eu am revocat-o pe Kovesi, Iohannis a făcut-o!

Tudorel, ruşinea Europei. Va da socoteală miniştrilor de Justiţie din ţările UE pentru balamucul judiciar creat de el în România

Tudorel o „înjunghie” pe Kovesi. Turbează că europenii au ales-o prima pentru postul de procuror-şef al UE. „Ei nu cunosc abuzurile comise de Kovesi”

„Efectul Tudorel”: bărbat înjunghiat în magazin de cel căruia îi atrăsese atenția să nu fure

Procurorii din toată lumea fac scut în jurul lui Augustin Lazăr şi îl somează pe Tudorel: nu vă atingeţi de procurorul general!

Efectul „Tudorel Toader&PSD-ALDE”: profesoară înjunghiată în liceu de un fost elev!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here