Acasă News VIDEO. Demența unui deputat PSD: "UE ne ține cu nasul în rahat....

VIDEO. Demența unui deputat PSD: „UE ne ține cu nasul în rahat. Stăpânii noștri ne călăresc” / „Frau Merkel, Führer-ul feminin al Germaniei actuale” / „Președintele României nu e român”

Deputatul Nicolae Bacalbașa (PSD) atinge noi culmi de demență. Afirmațiile făcute la Galați, la o televiziune de casă a PSD (TV Galați), sunt nu doar scandaloase, ci de-a dreptul de balamuc.

Bacalbașa emite teorii bolnave despre Ununea Europeană, Germania, Angela Merkel și Klaus Iohannis. Secvențele video redate de cetateanul.net sunt halucinante.

Bacalbașa este un recidivist înrăit. În anii ’90 ar fi împușcat țărăniști „cu mitraliera”, în 2018 „i-ar fi luat gâtul” ziaristului Grigore Cartianu „cu o grenadă”.

Chiar și PSD l-a suspendat în 2017, din calitatea de membru de partid, timp de 6 luni, din cauza comportamentului abject afișat de la tribuna Camerei Deputaților. Dar a fost o sanțiune de ochii lumii.

De câte are ocazia, Nicolae Bacalbașa dă curs fanteziei sale despre conspirații și conspiraționism, pentru a forța aducerea „adevărului” său în sfera intereselor politice ale PSD.

Bacalbașa la emisiunea „Orașul meu” (TV Galați)

  • „Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri, care ne călăresc. N-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano–Franței și coloniile ei, actuale sau pe care-și dorește să li se subordoneze în întregime”.
  • „Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri – pe care, iarăși, eu nu-i consider, ca și pe domnul președinte, a fi români -, și a ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat”.
  • „Una este prestația unui provocator profesional, cum este din nefericire președintele acestei țări, ales – în ce condiții ales, ar fi multe discuții, dar ales – și care încalcă Constituția României, care batjocorește voința populară și pentru care faptul că Guvernul și Parlamentul sunt rezultatele unei opțiuni populare nu are nicio importanță. Pentru că dacă disprețuiești românii, nu poți să aplici o regulă numită democrație unei structuri pe care o disprețuiești. Nici nu pot să îl învinovățesc. Germania a infiltrat timp de decenii, pentru că deși Hitler a fost la putere numai 12 ani, poporul german, până în 1970, în proporție de 70%, era pro-hitlerist”.
  • „M-a bucurat când discuția dintre doamna Dăncilă cu Führer-ul feminin al Germaniei actuale, Frau Merkel, care controlează toată politica Europei prin fake-uri, partide false… știi, care toate sunt din PPE, adică etnic, poate non-germane, dar servind interesele strict ale acestei țări – și n-a cedat doamna Dăncilă. Dacă vrei, este un răspuns și pentru numitul Klaus Werner”.

TV Galați, televiziunea consilierului lui Dragnea

Jurnaliștii de la Cetățeanul.net ne oferă detalii și despre TV Galați. Aceasta este televiziunea PSD Galați, respectiv a familiei lui Florin Pâslaru, fost deputat PSD, în prezent consilier al președintelui Camerei Deputaților și al PSD, Liviu Dragnea. Televiziunea este administrată prin firma PAF Media, la care dețin câte 50% din părțile sociale soția fostului deputat, Valerica Pâslaru, și fiul acestuia, Alexandru Pâslaru.

În 2015, când era președintele Consiliului Județean Galați, Nicolae Bacalbașa a virat din banii publici aproape 20.000 de euro către TV Galați, pentru ca televiziunea familiei Pâslaru să difuzeze filmările ședințelor Consiliului Județean, deși alte televiziuni din Galați difuzau filmările gratuit. Cazul e anchetat de DNA.

Până în 2012, Bacalbașa a fost și moderatorul unei emisiuni la acest post, la care și acum se simte ca acasă. De aceea, probabil, și spune atâtea prostii – moderatorii nu-l atenționează niciodată că a luat-o pe arătură.

CITIȚI ȘI:

Deputatul Bacalbaşa (PSD) compară acțiunile #Rezist cu cele ale brigăzilor naziste. „Se întâmplă într-o țară cu preşedinte etnic german”

Vâlcov, șpăgarul din cavou: „În România, în ultimii doi ani, s-a produs un miracol economic”

EXPLOZIV. Dragnea şi Carmen Dan au ştiut TOT despre masacrul din 10 august! Mărturia unui om din interior

loading...

6 COMENTARII

  1. După liceu, ani buni de zile te-am apreciat și mă mândream cu fostul meu coleg de clasa. Ai fost un mare deștept cu adevărat. Acum ai devenit invers și îmi pare nespus de rău. Nu mă așteptam să devii ceace ești acum…

  2. Nu va legati de iel si nu l mai ievaluati. Este intelectual este membru al Uniuni Scriitorilor din Romanaia facut la Iași cu niste carti de căcat dar girate de niste derbedei literari contra pește si alte pomeni. Rusine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările