Tudorel, ruşinea Europei. Va da socoteală miniştrilor de Justiţie din ţările UE pentru balamucul judiciar creat de el în România

2
4500
Tudorel Toader, "frate" cu asasinii, via recursul compensatoriu

Într-o scrisoare transmisă miniştrilor de Justiţie din ţările UE, trei asociaţii ale magistraţilor români susţin că autorităţile din ţara noastră nesocotesc Rapoartele MCV, avizele Comisiei de la Veneţia dar şi rapoartele GRECO legate de legile justiţiei şi codurile penale.

Documentul îl critică pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru procedurile de îndepărtare din funcţie a procurorului-şef al DNA şi a procurorului general al României. Semnatarii scrisorii spun că subiectele aflate pe agenda consiliului nu pot fi aprofundate în contextul în care într-unul dintre statele membre lipsesc elemente esenţiale ale statului de drept.

Toader se reuneşte cu ceilalţi miniştri de Justiţie în Consiliul JAI, pe care îl prezidează timp de şase luni ca urmare a faptului că România deţine preşedinţia rotativă a Consiliului UE.

CITIŢI ŞI:

Guvernul primește șoc după șoc. CEDO trece „cazul Kovesi” în procedură de urgență. Tudorel e ridiculizat pe plan juridic

Tudorel îi dă lui Voiculescu 5 lei pe zi pentru „condiţiile proaste” din penitenciar

Dragnea nu mai scapă, Tudorel a încurcat-o! Ca procuror-şef al UE, Kovesi poate prelua dosarul TelDrum

2 COMENTARII

  1. Nemernicul asta ar trebui facut de ras in fata tuturor celor prezenti din UE!!!! Ce rusine pentru tara asta, un ministru al justitiei care lucreaza numai pentru infractori!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here