„Efectul Tudorel”: bărbat înjunghiat în magazin de cel căruia îi atrăsese atenția să nu fure

0
7742
Tudorel Toader, avocatul infractorilor

Explozia de violență din România, stimulată de politica infacțională a guvernării PSD-ALDE, a produs miercuri seara o nouă victimă. Un bărbat a fost înjunghiat de mai multe ori într-un magazin alimentar din Arad.

Incidentul a avut loc într-un magazin alimentar aflat pe Strada Oborului din Arad, transmite Mediafax. Potrivit Poliției Judeţene, un bărbat de 46 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori, cu un cuţit, de un tânăr de 30 de ani.

Totul a pornit după ce bărbatul de 46 de ani, precum şi alte câteva persoane, inclusiv vânzătoarea magazinului, i-au atras atenţia tânărului că a luat mai multe produse de pe raft, pe care le-a băgat într-o plasă fără să le plătească. La un moment dat, tânărul de 30 de ani a scos un cuţit, cu care l-a înjunghiat pe bărbatul de 46 de ani de mai multe ori, în zona abdomenului şi a toracelui.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fiind în stare stabilă şi conştient. Agresorul a plecat spre casă, de unde a şi fost ridicat de poliţiştii arădeni.

„Asupra bărbatului de 30 de ani au fost găsite atât bunurile sustrase din magazin, cât şi cuţitul cu care acesta ar fi înjunghiat victima. Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie”, a arătat IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here