Tragedia epică a familiei Pașca. În ziua înmormântării lui Cristi, zdrobit de un șofer drogat, a murit și fratele său, Lori

1
7282

Infernul a coborât peste familia Pașca din Baia Mare, chiar în perioada de Sărbători. În patru zile, Silvia Pașca și-a pierdut cei doi fii: Cristian (25 de ani) a fost zdrobit pe trotuar de un șofer drogat, chiar în ziua de Crăciun, când se afla la colindat. În ziua înmormântării acestuia, pe 29 decembrie, a murit și fratele său Lorian (24 de ani), care a făcut infarct.

Pe 25 decembrie, la Baia Mare, un șofer drogat a ucis doi tineri pe trotuar, aflați la colindat în ziua de Crăciun. Șoferul ucigaș i-a lovit cu duba pe care o conducea. Un al treilea membru al grupului de colindători a fost rănit, dar a scăpat cu viață.

Cei doi colindători omorâți de șoferul drogat au fost Cristian Pașca (25 de ani) și prietenul său Vlad (31 de ani).

Pentru una dintre familiile victimelor, tragedia s-a multiplicat luni noaptea, când al doilea fiu al Silviei Pașca a murit și el, scrie Baiamare24.ro.

Lorian Pașca (24 de ani), fratele mai mic al lui Cristian Pașca, a făcut infarct în noaptea de luni spre marți, chiar înaintea înmormântării fratelui său. El suferea de mai multe afecțiuni.

Marți, când Cristian Pașca a fost înmormântat, fratele său Lorian zăcea mort în casă, așteptându-și propria înmormântare.

Mama celor doi, Silvia Pașca, a postat un mesaj cutremurător, marți dimineață, pe contul său de Facebook: „Cu inima împietrită de durere, îmi iau rămas bun de la fiul cel mic, Pașca Nicolae Lorian, după o lungă suferință”.

Mesaje sfâșietoare de la prieteni

  • „Două suflete minunate s-au ridicat la cer, Lorian «s-a dus» azi noapte la Cristi… și nu a mai vrut să se întoarcă, a suferit prea mult după moartea fratelui sau… Din păcate, viața asta este atât de cruntă, încât ne șochează pe zi ce trece. Nici nu pot să-mi imaginez ce simte doamna Silvia în momentul de față. Haideți să spunem o rugăciune, să i se dea putere de către Divinitate.”
  • „Cristi, ai plecat dintre noi foarte brusc, ne-a șocat pe toți moartea ta tragică. Toți suferim atât de mult după tine, încât am face orice să te readucem pe lume, să te vedem din nou, să râdem împreună, pur și simplu să fii tu prezent. Te iubim mult. Acum nu mai ești singur printre îngeri, ți s-a alăturat și fratele tău Lorian. Acum te rog dă-i putere mamei tale, așa cum obișnuiai mereu să faci, să poată trece peste aceste clipe inimaginabil de dureroase.”
  • „Nu am cuvinte! Ținem doliu de Crăciun, de Sărbători, pentru doua persoane dragi nouă. O familie întreagă s-a destrămat, o mamă și-a pierdut ambii copii în decurs de câteva zile din cauza inconștienței și prostiei unui drogat care s-a urcat la volan într-o stare de nedescris. Odihniți-vă în pace, suflete minunate, și fiți alături unul de celalalt în drumul printre stele! Aveți grijă de voi acolo unde sunteți! Dumnezeu v-a luat pentru că ați fost prea buni pentru lumea asta cruntă și rea.”

Șoferul drogat a mai făcut 4 accidente în 2020

Șoferul care i-a ucis pe Cristi Paca și pe prietenul lui Vlad, în ziua de Crăciun, are 27 de ani și e din Sălaj. La momentul producerii acidentului era drogat cu cocaină și canabis, conform informațiilor furnizate de anchetatori.

În 2020, șoferul provocase alte patru accidente rutiere și timp de două luni a stat cu un picior în ghips, în urma unuia dintre acestea.

Șoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El își dăduse demisia de puțin timp de la firma la care lucra și anunțase că vrea să plece în Anglia.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here