„SPP-istul Ayahuasca”, general cu 3 stele, a fost pus de Piedone șef de economat în Sectorul 5!

0
2230
Gen. Gabriel Crețu

Generalul în rezervă Gabriel Crețu, fost adjunct al șefului SPP, a fost numit de Consiliul Local al Sectorului 5 din București în funcția de director general al Economat Sector 5 SRL, companie deținută de Primăria Sectorului 5.

Gabriel Crețu este acum consilier personal al primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. El a fost numit în noua funcție pentru o perioadă de 3 luni, potrivit unui comunicat de presă emis miercuri, 30 decembrie, de Primăria Sectorului 5.

Fost numărul 2 în Serviciul de Pază şi Protecţie (SPP), Gabriel Creţu a fost dat afară din funcție de președintele Klaus Iohannis subit, când a izbucnit „scandalul Ayahuasca”.

Gabriel Crețu a fost depistat la Clinica din satul Stănești (care aparține administrativ de orașul Răcari, județul Dâmbovița) a Vanessei Youness, iubita fostului șef al serviciului de informații din Ministerul de Interne, Gelu Oltean, la percheziţiile făcute pe 14 decembrie 2019.

Crețu s-ar fi aflat printre cele 39 de persoane care s-au înscris pentru a participa la evenimentul ce urma să aibă loc între 13 şi 15 decembrie. El ar fi un apropiat al lui Gelu Oltean, fiind foști colegi la Academia de Poliție.

În decembrie 2019, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind trecerea în rezervă a generalului-locotenent (cu trei stele) Gabriel Crețu, prim-adjunctului directorului SPP. Oficial, trecerea în rezervă a fost făcută la cererea generalului în vârstă de 53 de ani. În realitate, acesta a fost obligat să ceară trecerea în rezervă, în urma participării la ritualurile Ayahuasca de la clinica din Stănești/Răcari.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here