miercuri, februarie 21, 2024
AcasăMainTrădătorul Craiovei! Un consilier PNL a sărit în barca Olguței Vasilescu, a...

Trădătorul Craiovei! Un consilier PNL a sărit în barca Olguței Vasilescu, a schimbat majoritatea (14-13 pro-PSD) și a contribuit decisiv la alegerea a doi viceprimari PSD

-

O creatură infectă și-a trădat alegătorii, partidul (PNL) și aliații din Consiliul Local (USR-PLUS) și a trecut în barca PSD, înclinând balanța majorității de la PNL – USR-PLUS la PSD – PER, de la 14-13 la 13-14. Se numește Dan Diaconu, iar pe 27 septembrie a fost ales consilier pe lista PNL. Prin trădarea lui de miercuri, primărița Lia Olguța Vasilescu și-a impus cei doi viceprimari (ambii de la PSD) și și-a asigurat o majoritate la limită în Consiliul Local.

Dan Diaconu, consilierul local PNL Craiova, a trecut de partea taberei PSD – PER, în timpul ședinței de miercuri a Consiliului Local Craiova, după ce supleanții au depus jurământul, scrie Ziarul de Craiova. În acest fel, Diaconu a ajutat-o pe Lia Olguța Vasilescu, contribuind la alegerea a doi viceprimari PSD.

Înainte de votul pentru alegerea președintelui de ședință, Dan Diaconu s-a ridicat de lângă colegii săi din alianță (PNL & USR-PLUS) și a trecut lângă cei de la PSD și PER, răsturnând situația în favoarea acestora.

Alianța PNL – USR-PLUS a rămas, astfel, în minoritate, cu 13 mandate față de cele 14 ale taberei PSD – PER.

- Advertisement -

În urma alegerilor din 27 septembrie, componența Consiliului Local Craiova este următoarea:

  • PSD …………. 10 consilieri
  • PNL …………… 9
  • USR-PLUS ….. 5
  • PER …………… 3

Așadar, PNL și USR-PLUS însumau 14 consilieri, iar PSD și PER – doar 13. Trecerea lui Dan Diaconu de la PNL în tabăra adversă a făcut ca raportul de forțe să se schimbe: PSD & PER – 14 consilieri, PNL & USR-PLUS – 13 consilieri.

Olguța jubilează și îi mulțumește trădătorului

Imediat după vot, consilierii PNL și USR-PLUS au ieșit din sală, întorcându-se, însă, după câteva minute.

- Advertisement -

La scurt timp, Lia Olguța Vasilescu a postat pe Facebook o fotografie în care se îmbrățișează cu consilierul trădător Dan Diaconu (PNL), cel care a votat alături de consilierii PSD – PER pentru alegerea a doi viceprimari PSD. Vasilescu susține că Diaconu nu a cerut nimic „pentru el”. Evident, e o minciună. Ce a negociat trădătorul pentru el, pentru familia sau gașca lui – vom afla în curând.

Lia Olguța Vasilescu pe Facebook:

„Astăzi, Consiliul Local Craiova a ales viceprimarii: Rela Filip și Dana Barbu. Bănia va fi singurul oraș din România cu un executiv format exclusiv din femei. Cum va arăta? Vă veți convinge în următorii patru ani că ceea ce am promis devine realitate. Deja ne-am apucat de treabă! Rela Filip, fosta directoare a RAADPFL, cea care a transformat grădinile și parcurile Craiovei în ultimii ani, va coordona Direcțiile de Servicii Publice, Patrimoniu, Baze Sportive și de Agrement și toate regiile și companiile din subordinea Primăriei. Dana Barbu, fost secretar de stat în Ministerul Muncii și președinte ANOFM, va conduce direcțiile de Implementare Proiecte Europene, Impozite și Taxe, Achiziții și Investiții, Asistență Socială, precum și instituțiile de cultură.

Mulțumim domnului Dan Diaconu, care a înțeles să facă politică pentru craioveni și nu pentru vreun partid politic, după ce, în ultimele săptămâni, am înțeles toți că se urmărește împiedicarea primarului de a-și pune în aplicare proiectele promise! Cineva care nu cere nimic pentru el, ci își dorește doar o atmosferă de lucru, în folosul craiovenilor, este un OM care merită tot respectul nostru!”

Rareș Bogdan: „Trădătorii nu au ce căuta în PNL!”

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a anunțat miercuri că Dan Diaconu, consilierul PNL care a votat alături de PSD la Craiova, va fi exclus din partid.

„La ora 16.00, consilierul municipal de la Craiova care a votat alături de PSD va fi exclus din partid. Gata cu joaca! Trădătorii nu au ce căuta în PNL! Urmează o perioadă critică, nu mai merge cu jumătăți de măsură. Cine joacă cu PSD, dispare din PNL”, a anunțat Rareș Bogdan.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -