Încă o „rangă” de la Dăncilă: Dragnea nu-și poate anunța candidatura singur, trebuie desemnat de partid!

1
11645

De la Bacău, Viorica Dăncilă trimite a doua săgeată spre Liviu Dragnea. Ea sugerează că anunțul acestuia privind candidatul PSD la prezidențiale e o vorbă-n vânt, pentru că n-a avut loc „o discuție în cadrul partidului”.

Întrebată de ziariști dacă îl susține pe Liviu Dragnea la Președinția României, Dăncilă a dat mai întâi un răspuns confuz: „Vom avea această discuție, domnul Dragnea încă nu și-a exprimat acestă..”

După ce un reporter i-a spus că Dragnea a declarat că va anunța duminică seara cine va fi candidatul PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă a spus: „Să vedem, să vedem ce va spune domnul președinte Liviu Dragnea… În momentul în care dânsul își va exprima această opțiune, sunt convinsă că vom avea o discuție în cadrul partidului”.

Tot astăzi, cea cunoscută drept „premierul-marionetă” a anunțat că va vota duminică la referendumul pe justiție, inițiat de președintele Iohannis. O atitudine contrară cele i a lui Dragnea și Tăriceanu, care le-au cerut românilor să nu voteze la referendum, ci doar la europarlamentare.

CITIȚI ȘI:

* Trădare sau prostie? Dăncilă îi lasă în ofsaid pe Dragnea și Tăriceanu: va vota la referendumul lui Iohannis!

Fiți cu ochii pe granițe! Dragnea are și planul de a fugi. Anunțarea candidaturii ar putea fi o diversiune

AMR 5 zile pentru Dragnea. „Luni, la sediul din Kiseleff vin polițiștii să-l ia pe președintele partidului”

Dragnea sperie judecătorii de la Înalta Curte cu candidatura sa la prezidenţiale: „Da, duminică seara anunţăm”. Vor rămâne judecători „orbi” faţă de această ultimă presiune?

Semn bun: Chirieac e îngrozit de soarta lui Dragnea. „Îmi e teamă că se folosește bomba de la Înalta Curte”

Exit-poll-urile vor fi făcute de oamenii PSD: Pieleanu și Buble. Să vedem câte procente vor da în plus PSD-ului!

Liderul ALDE din Parlamentul European vine la mitingul USR-PLUS, dar îl ignoră pe Tăriceanu, liderul ALDE România

* Colonelul-dottore, după „isprava” de la Topoloveni: „Ne înjură lumea, suntem denigrați. Jandarmii și-au făcut datoria”

Carmen Dan testează tot mai des DICTATURA. În două zile, sluga lui Dragnea a compromis și Jandarmeria (la Topoloveni), și Poliția (la Târgoviște)

VIDEO. Toanta toantelor: a confundat și Suceava cu Hunedoara! Precedente: Galați/Iași, Podgorica/Priștina

Revoltător! După 24 de ore de gardă, o doctoriță n-a putut ajunge acasă pentru că mitingul PSD a închis orașul Târgoviște

A apărut parola cerută de poliţişti la „barajul” prin care PSD a blocat intrarea în Târgovişte!

„Vă rog din suflet să mergeți la vot!” – „ultima dorință” a lui Victor Rebengiuc, la 86 de ani, în fața a zeci de mii de oameni, în Piața Victoriei

Radu Mazăre forțează azilul politic în Franța, ca să nu ajungă în România! I-a amenințat pe polițiști, în avion, că va cere azil pe aeroportul din Paris

Mazăre face circ în aeroportul din Paris, după ce i-a fost respins azilul! Se tăvălește pe jos, refuză să urce în avionul de București

Ponta zice că Dragnea „l-a dat în primire” pe Mazăre. „O să urmeze Vâlcov în curând”

Blestemul lui Alexandru Mazăre pentru cei ce se bucură de „repatrierea” fratelui său, Radu Mazăre

Votați PSD ca să ne căcăm românește!

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine procedați doamna Viorica DANCILA referitor la candidatura din PSD la prezidențiale. Candidatul sau candidații sa-și prezinte in fata Congresului programul și nu sa iasă cu pieptul in fata sa se autoproclame candidatul PSD-ului. Luați modelul de la americani unde sunt mai mulți candidați și câștiga cel mai bun care are un program votat de Toți membri de partid.
    Asta înseamnă democrație in partid și sa se termine cu auto proclamari ca nu este obligatoriu ca pana acum președintele de partid sa fie automat și candidatul PSD-ului la prezidențiale!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here