În timp ce „românii verzi” se bat cu fantoma Ocultei Mondiale, Marea Britanie se pregătește de valul 2 al epidemiei, care „ar putea provoca 120.000 de morți la iarnă”

0
2557
Profesorul Holgate, de la Academia de Științe Medicale din Marea Britanie, anunță că țara trebuie să înceapă imediat pregătirile pentru valul doi al pandemiei, care va veni la iarnă și va fi mult mai puternic. Nimeni nu l-a contestat și nici nu l-a acuzat că e plătit de Oculta Mondială

Marea Britanie trebuie să facă “pregătiri intense” pentru un al doilea val al epidemiei de coronavirus, care ar putea să ucidă 120.000 de oameni, avertizează medici de talie mondială și savanți de la Academia de Științe Medicale, conform Reuters.

Experții britanici au făcut comunicarea marți, menționând că virusul Covid-19 se va răspândi mult mai puternic în timpul iernii, deoarece oamenii petrec mai mult timp laolaltă în spații închise. Pandemia „ar putea fi mai serioasă decât primul val pe care tocmai l-am depășit”, a declarat Stephen Holgate, profesor și coautor al raportului întocmit de Academia de Științe Medicale din Marea Britanie.

“Covid-19 n-a plecat nicăieri. Trebuie să facem tot ce ne stă în putință să rămânem sănătoși în această iarnă”

“Aceasta nu este o predicție, dar este o posibilitate. Mortalitatea ar putea fi mai mare într-un nou val de Covid-19 în această iarnă, dar riscul ca acest lucru să se petreacă poate fi redus dacă acționăm imediat”, a mai spus profesorul Holgate.

Oamenii de știință spun că există un grad mare de incertitudine în privința felului cum va evolua epidemia în Marea Britanie, dar sunt șanse rezonabile pentru un scenariu în care rata de infectare să crească începând din septembrie la 1,7 (fiecare bolnav să infecteze, în medie, alți 1,7 oameni sănătoși).

În acest moment, rata de infectare a scăzut în Marea Britanie la o valoare între 0,7 și 0,9.

“Simularea estimează 119.900 decese în spitale între septembrie 2020 și iunie 2021”, concluzionează raportul Academiei de Științe Medicale. “Covid-19 n-a plecat. Trebuie să facem tot ce ne stă în putere pentru a rămâne sănătoși în această iarnă”, a avertizat vicepreședinta Academiei, doctorița Anne Johnson.

În timp ce britanicii caută deja cu înfrigurare soluții pentru a reducele efectele pandemiei la iarnă, în România statul a rămas fără legislație sub asaltul PSD

Marea Britanie se apropie de 45.000 de morți de la începutul epidemiei, timp în care s-au îmbolnăvit peste 290.000 de persoane.

Este de departe cel mai mare număr de decese înregistrat în Europa, conform datelor oficiale. Un semn de întrebare există în dreptul Rusiei, care pretinde că a avut doar 11.614 decese la un număr de bolnavi de două ori și jumătate mai mare decât Marea Britanie (739.947).

În timp ce savanții britanici discută deja despre măsurile urgente pe care trebuie să le ia țara ca să evite un număr masiv de decese la iarnă, în România domnește haosul.

PSD și Rusia susțin teorii conspiraționiste și organizează mitinguri unde oamenii “luptă” cu Oculta Mondială și “dictatura sanitară”, numărul cazurilor a explodat, iar statul a rămas fără legi care să permită măsuri de protecție. Curtea Constituțională a declarat neconstituționale vechile prevederi privind izolarea și internarea bolnavilor contagioși, iar noua lege este blocată de 6 zile în Senat de PSD.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here