Ticăloșia absolută a lui Ponta: zice că Robert Negoiță s-a infectat din cauza lui Orban, care face alegeri!

2
8212
Victor Ponta

La scurt timp după ce Robert Negoiță a anunțat (pe Facebook) că e infectat cu SARS-CoV-2, aliatul său politic Victor Ponta a postat (tot pe Facebook) un text de o ticăloșie absolută, care frizează demența.

Ponta îl găsește vinovat pe premierul Ludovic Orban și Guvernul acestuia pentru îmbolnăvirea lui Negoiță!

„Mulți candidați, militanți, familiile acestora și simplii cetățeni se vor îmbolnavi cu acest virus sau își vor pierde viața doar pentru că Orban vrea alegeri cât mai repede!”, vituperează Ponta, care distribuie anunțul lui Negoiță despre infectarea cu Covid și o urare adresată acestuia, ca să se înțeleagă că e victima lui Orban.

În ultimele luni, Victor Viorel Ponta a fost unul dintre personajele cele mai active în zădărnicirea combaterii bolilor. El s-a împotrivit față de toate măsurile luate de Guvern pentru limitarea pandemiei. Pro România a votat în Parlament și împotriva legii carantinei, dupa ce anterior a solicitat insistent să fie redeschise toate activitățile economice.

Pe de o parte, Ponta – ca și PSD – înjură Guvernul că nu relaxează tot, pe de altă parte îl critică pentru că „omoară oameni”. Schizofrenie politică de toată jena.

Publicăm delirul irațional al lui Ponta, cu precizarea că am operat zeci de corecturi pe unbtext realmente agramat, o batjocură la adresa limbii române. I-am pus diacritice, dar i-a scos și un „i” din formula imbecilă „se vor îmbolnăvii”.

Delirul iresponsabil al lui Victor Ponta

„Am avertizat în mod repetat și vehement că Orban și PNL ne pun pe toți în pericol prin ticaloșia lor cu alegerile organizate fără condiții de siguranță! Între sănătatea publică și interesul egoist de partid, Orban a ales partidul! Aceasta este o gândire tipică unui politruc – incompatibilă cu responsabilitatea unui adevărat Prim-Ministru!

Campania începe imediat (acțiunile de precampanie sunt deja de o lună) / iar ziua votului înseamnă 18.500 de secții de vot – cu o medie de 20 de persoane aflate permanent în secție și o medie de 500 de alegători care vin la vot!

Mulți candidați, militanți, familiile acestora și simplii cetățeni se vor îmbolnavi cu acest virus sau își vor pierde viața doar pentru că Orban vrea alegeri cât mai repede – ca să nu piardă și mai mult în sondaje!

Vă rog pe toți să mergeți la vot în 27 septembrie, luând voi măsurile de siguranță pe care Guvernul Orban / PNL nu le-a luat, și mergeți să pedepsiți ticăloșia acestui individ aflat la Guvern prin corupție și blaturi cu PSD!

Multă sănătate, Robert Negoiță, ție și celor apropiați / locuitorii Sectorului 3 și Alianța PRO București sunt alături de tine, au nevoie tine!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Pentru psdișiti n-ar mai trebui organizate alegeri niciodată de acum încolo, sunt majoritate în parlament fac legile după bunul lor plac și vor reuși să pună până la urmă și un guvern pe placul lor.

  2. Vă miră? La PSD, minciuna este esența supraviețuirii! Nu spunea Marian Oprișan, în primăvara anului 2019 – dacă nu mă înșeală memoria – la unul din ultimele CEx-uri PSD, înainte de europarlamentare : „daca vreți sa câștigăm, trebuie să băgăm groaza în români”? Iar Ponta, inundă, de cateva zile, toate posturile Tv, inșiruind minciuni peste minciuni. Cine-i plătește aceste apariții, știind cat de mult costă prezența, în exclusivitate, la o televiziune, într-o perioadă de maximă audiență? Prietenii știu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here