Cum i-au torturat 9 polițiști din București pe doi oameni care le-au atras atenția că nu poartă mască. Una din victime, încătușată, a fost bătută de 5 dintre polițiști pe un câmp

2
2112

Detalii înspăimântătoare au ieșit la iveală, în ancheta procurorilor din dosarul celor două persoane torturate și umilite de 9 polițiști, în septembrie anul trecut, pentru „vina” de a le fi atras atenția că nu poartă mască de protecție.

Procurorii de la Tribunalul București au emis un comunicat în care menționează că polițiștii sunt cercetați pentru infracțiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, tortură și complicitate la tortură, scrie Digi 24. În acest moment, 8 dintre polițiștii cu comportament de mafioți sunt reținuți, iar un al nouălea e sub control judiciar.

Cazul este absolut incredibil și vine să arunce încă o grea pată pe reputația și așa foarte proastă a Poliției Române, instituție care în ultimii ani a ratat absolut toate ocaziile de a-și dovedi eficiența și utilitatea. Polițiștii români nu doar că nu sunt capabili să salveze vieți – așa cum s-a văzut în cazurile Caracal sau, recent, Onești –, dar își folosesc autoritatea conferită de uniformă să se comporte abuziv, ca niște interlopi, față de cetățenii care-i plătesc.

„5 dintre polițiști au exercitat violențe fizice asupra victimei 30 de minute, aplicându-i lovituri repetate cu corpuri contondente în zona superioară a corpului, a capului, a membrelor superioare și inferioare, dar și în zona degetelor mâinilor și a tălpilor“

Raportul procurorilor e cutremurător.

Polițiștii s-au răzbunat cumplit, ca o bandă de mafioți sadici, pentru că doi oameni au îndrăznit să le spună că nu respectă legea și că nu poartă mască.

Încătușarea abuzivă, răpirea, umilirea și torturarea oamenilor s-a produs în plin București, pe Calea Șerban Vodă: „La data de 01.09.2020, în jurul orelor 01.45, inculpaţii (n.r. – cei 9 polițiști) făceau parte dintr-un filtru de poliție organizat în zona străzii Calea Șerban Vodă din Municipiul Bucureşti, context în care au fost abordaţi de persoanele vătămate G.M.I. şi G.T.N. care le-au adresat reproşuri cu privire la nepurtarea măștilor de protecție în contextul epidemiologic SARS-COV2.

În aceste împrejurări, în scopul pedepsirii persoanei vătămate G.M.I. pentru reproșurile adresate, 7 dintre inculpaţi având asupra lor armamentul din dotare au lipsit-o în mod ilegal de libertate, încătuşând-o şi transportând-o împotriva voinței sale pe un teren viran situat la periferia mun. București, Sectorul 4, unde 5 dintre aceştia au exercitat pentru aproximativ 30 de minute violențe fizice asupra victimei, aplicându-i lovituri repetate cu corpuri contondente în zona superioară a corpului, a capului, a membrelor superioare și inferioare, dar și în zona degetelor mâinilor și a tălpilor. Totodată, unul dintre inculpaţi a supus persoana vătămată unor tratamente degradante.

În tot acest timp, ceilalţi doi agenţi de poliţie au asistat în mod pasiv la violenţele exercitate asupra persoanei vătămate.

După exercitarea actelor de violenţă, victima a fost abandonată pe respectivul teren viran.

În acelaşi timp, alţi doi inculpaţi au lipsit-o în mod ilegal de libertate pe persoana vătămată G.T.N., în intervalul 01.45 – 02.00.

Astfel, după încătușarea nelegală a acesteia, au încuiat-o în autospeciala ce le fusese repartizată, peste două jante auto depozitate pe bancheta din spate, şi au transportat-o în zona Zețari din București, sectorul 5, unde au descătușat-o și abandonat-o pe o stradă întunecată”.

Dosarul, care merită urmărit cu mare atenție până la deznodământul său tocmai din pricina gravității și semnificației sale deosebite, este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală Anticorupție.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

TEROARE LA ONEȘTI. Un individ de 68 de ani a sechestrat și înjunghiat mortal doi meșteri mai tineri, care-i renovau apartamentul. Polițiștii au ratat operațiunea de salvare

2 COMENTARII

  1. ANIMALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Și SCÂRBELE astea NENOROCITE deee… așa-ziși „polițiști” (de fapt DOAR — !!!!! — niște… ÎMPUȚIȚI de MILIȚIENI!!!) mai au tupeul să (TOOOOOOOOOOOOOOT!!!!!!) ceară… măriri-de-salariu, sporuri-peste-sporuri și alte NEMERITATE-avantaje!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here