Anchetatorii suspectează o eroare umană în defectarea TIR-ului ATI de la “Victor Babeș”. Cineva a crescut presiunea oxigenului, ducând la blocarea ventilatoarelor

3
652

Anchetatorii tragediei de la Spitalul “Victor Babeș” din București, unde luni seara 3 pacienți Covid au decedat după ce s-a defectat instalația de oxigen a TIR-ului ATI, suspectează că o eroare umană a stat la originea întâmplării, dezvăluie sursele G4Media.

TIR-ul ATI abia adus de DSU la Spitalul “Victor Babeș” s-a stricat brusc, toate cele 8 ventilatoare intrând în avarie simultan. Dintre cei 8 pacienți intubați, 3 au intrat în stop cardio-respirator și au decedat.

Anchetatorii cercetează pista unei erori umane. Cineva, din neatenție sau din lipsă de pregătire, ar fi crescut prea mult presiunea instalației de oxigen, ceea ce a dus la blocarea tuturor ventilatoarelor deodată.

Poliția a anunțat că Serviciul Omoruri a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă: “Din primele date a rezultat faptul că în după amiaza de 12 aprilie, alimentarea cu oxigen a ventilatoarelor aferente unității de terapie intensivă mobilă ar fi înregistrat disfuncționalități, fiind întreruptă alimentarea cu oxigen a ventilatoarelor. A fost efectuată cercetarea la fața locului , unitatea mobilă fiind sigilată, în vederea continuării cercetărilor“.

Apărut în plină ofensivă a sistemului împotriva lui Vlad Voiculescu, cazul a fost speculat prompt de PSD și de televiziunile oligarhilor, care i-au imputat ministrului Sănătății defecțiunea, cerându-i demisia.

TIR-ul ATI aparține Departamentului pentru Situații de Urgență, de la Ministerul de Interne (ministru Lucian Bode), iar contractul pentru buna funcționare a instalației de oxigenare a fost încredințat de DSU firmei Medist SRL, deținută de fosta soție și de fiul lui Sebastian Vlădescu, fost ministru PNL al Finanțelor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Discuțiile despre transformarea „Foișor”-ului în spital Covid durau de 3 săptămâni, dar managerul Stoica s-a opus cu înverșunare până în ultima secundă

* Trei greșeli majore ale lui Vlad Voiculescu la evacuarea Spitalului Foișor

* VIDEO. Cerva îmbrâncește un ambulanțier cu bolnav pe targă. Țipă isteric: „Fir-ați ai dracu’ cu Salvarea mamii voastre! Criminalii dreacu’ care sunteți!”

* Doi deputați PSD la protestele CapVid: după agramatul Daniel Ghiță, a ieșit și coruptul Daniel Tudorache. Amândoi, din „clanul Firea-Pandele”

* Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

* Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

* Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

3 COMENTARII

  1. Părerea mea e că a fost mână criminală, numai să descrediteze guvernarea actuală că ei nu au reușit să facă nimic bun numai au distrus și acum se luptă să distrugă în continuare și ei să se îmbogățească!!!

    • Ceea ce le da apa la moara ciumatilor lui ilici,este incompetenta crasa a acestui baiat crescut intr-un an(2015-2016) de catre tehnocratul Ciolos,adus in politica de turnatorul PETROV-BASE,ca Fat Frumos din basmele romanesti!Baiatul are studiile cam ascunse,economist,cam asa ceva,dar nu s-a dat in laturi sa-l discrediteze pe Nicusor Dan,cerand sa fie el candidatul aliantei-lui peste prajit,daca ma intrebi pe mine-apoi a fugit pur si simplu de raspundere cand a trebuit sa ia in primire postul de consilier general al lui Nicusor Dan!Nu are pregatire pentru un asemenea minister-un minister foarte greu,lasat de izbeliste de hotii pesedisti si care incepuse sa se mai organizeze in mandatul liberalului Nelu Tataru-un medic chirurg ,macar avea cunostinte medicale si cunostea sistemul medical…

  2. Iar a sărit gardu’ de la Balamuc amărâta asta care trăiește din mila Violetei Alexandru, pe la ușa din spate a P.N.L. București, sarcina ei fiind să-i înjure, prin secțiunile de comentarii-ale-cititorilor din ziarele de centru-dreapta, pe liderii și miniștrii Alianței U.S.R.-P.L.U.S.!

    N-o băgați în seamă…, este vai de capul ei…, are probleme psihice și, implicit, sociale grave!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here