VIDEO. Șoșoacă îi „urează” lui Iohannis să ajungă la 2 metri sub pământ! Plus o mârlănie: „e cam mut, nu e locvace ca mine”

4
6144
Sinistra și minerii

Un moment trecut neobservat până acum, în vizita plină de minciuni a senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă la Lupeni, în ziua de sâmbătă, 20 februarie: cel în care fosta AUR-istă e de acord cu minerul care-i „urează” președintelui să ajungă la „2 metri sub pământ”!

Dialogul Senatoarei Urlătoare cu câțiva mineri este halucinant. În timp ce Șoșoacă bălmăjea ceva despre adâncimea la care lucrează ortacii – ba că 250 de metri, ba că 350 -, un miner a avut o idee morbidă: „Oricum, noi lui Iohannis îi urăm doar 2 metri”.

Reacția senatoarei ex-AUR a fost sinistră: „Da!”. Și a continuat cu o amenințare: „Nu-l mai iubește nimeni pe domnul Iohannis. Ori își dă demisia, ori…”

Apoi, Urlătoarea a mai comis o mârlănie: „Dânsul are nevoie de ajutor și să se exprime, că-i cam mut… nu e locvace ca mine”.

VIDEO: Discuția sinistră e spre final, la 1.15:50 (o oră, 15 min. și 50 sec.)

https://www.youtube.com/watch?v=PbvSC_Pwd2g

Dialogul Șoșoacă – mineri

„Lui Iohannis îi urăm doar 2 metri” / „Da!”

Șoșoacă: Ideea este în felul următor: sunt oameni, sunt suflete, sunt români… sunt peste 80 de români care stau – indiferent că sunt mineri sau nu, mai ales că sunt mineri… sunt români care stau la 250 de metri adâncime. Și dacă dânșii nu știu, să vină…

Miner: 350!

Șoșoacă: 350. Da, eu am înțeles 250…

Miner: 350.

Șoșoacă: 350. Hai să te duci să vezi cum e la 100 de metri, da? Mi se pare că la Salina Turda e cam la o sută și ceva de metri, și acolo-i salină…

Miner: Oricum, noi lui Iohannis îi urăm doar 2 metri.

Șoșoacă: Da! Nu-l mai iubește nimeni pe domnul Iohannis. Ori își dă demisia, ori… Ideea e în felul următor…

Miner: Trebuie să-l ajutăm să-și dea demisia.

Șoșoacă: Da, trebuie să-l ajutăm. Dânsul are nevoie de ajutor… Are nevoie de ajutor și să se exprime, că-i cam mut… și când vorbește, vorbește rar.

Miner: Mutălău tare, nu că…

Șoșoacă: Nu, nu poți să-i ceri să fie locvace ca mine. Dar măcar așa, cât de cât, să putem să înțelegem ce vrea să spună… să vorbească un pic mai repejor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Garda lui Șoșoacă la Lupeni: interlopul Paleșică și un ins dubios, care-l amenință pe Cîțu cu pistolul!

VIDEO. Scene grotești cu isterica Șoșoacă la spital. Răcnete tribale către Vlad Voiculescu, Beatrice Mahler și un bodyguard

* Șoșoacă a participat doi ani la hoțiile Guvernului Năstase! A văzut cum „se vinde țara”, dar a tăcut 18 ani. A dat-o afară PDL, în 2005

Deputatul Cozmanciuc, trimis în judecată după ce a pretins 500.000 de lei pentru o numire la Apele Române, pe „filiera Costel Alexe”

4 COMENTARII

 1. Deja s-aaa… trecut orice „linie-roșie”, și de către Șoșoacă, și de către mineri!!!!!!

  Legea TREBUIE aplicată, Codul-PENAL are încadrări CORECTE pentru ceea ce fac ăia acolo!

  • Măiii…, tanti-Șoșo…, vezi că-i o vorbă veche pe la noi…, aia cuuu… „cine sapă/DOREȘTE moartea altuiaaa…”: așadar… fii atentă ce faci!

   Nu de alta, daaa’… VEDEM CĂ NICI MASCĂ NU PORȚI (!), și-au mai fost, în ultimu’ timp, niște viteji d’ăștia ca matale…, care-au cammm… „mierlit-o” taman de Covid!

   În plus, tu ai și probleme-cu-glanda (tiroidă) – de-aici șiii… ȚIGNEALA ta, probabil! –, iar… „FUNERALII-NAȚIONALE”, cum pari a visa mătăluțăăă…, SLABE-SPERANȚE!

   Așadar…, AI-GRIJĂ!
   Zicem și noi…

   • Plus de astaaa…, doar știi că au pus ăia doi bandiți-globali, Șorosu și Geițu, ochii pe tine…: vezi că te execută cu termometru’ ăla ucigaș, la intrare la „Lidl”, când ți s-o face foame și-o să te duci să-ți cumperi… furaje-concentrate și uruială!!!

 2. ” Inainte de a arata cu degetul spre altii , asigura-te ca ai mainile curate . ” – Bob Marley
  In viata toate se intorc . Adica , ce dai aia primesti .
  Judeci si comentezi doar ceea ce nu ai invatat ca lectie / SECRETELE.COM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.