sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMainFantezii de Șoșoacă: crede că Iohannis a vrut s-o otrăvească și i-a...

Fantezii de Șoșoacă: crede că Iohannis a vrut s-o otrăvească și i-a umblat la telefon! La Cotroceni au dezbrăcat-o, dar șeful statului n-a putut să-i înfrunte privirea

-

Penibil fără margini și circ fără limite așteaptă România, în următorii patru ani, cu proaspăta senatoare Diana Șoșoacă, de la AUR, al cărei caz pare mai degrabă de competența medicilor – și nu cei infecționiști. Într-un interviu acordat pentru Aleph News lui Ion Cristoiu (alt personaj care trăiește în lumea poveștilor și a scenariilor), conspiraționista și-a vărsat desaga cu fantezii.

Dacă, în realitate, n-a deschis gura în fața lui Iohannis, după ce a ieșit acolo avocatei i-a revenit graiul și, pe măsură ce se îndepărtează de moment, evenimentul capătă o amploare de proporții planetare. Șoșoacă povestește că au dezbrăcat-o, că s-a ferit să mănânce sau să bea ceva, fiind avertizată că ar putea fi otrăvită, și se teme că i s-a umblat în telefon. Mută în fața lui Iohannis, care n-a băgat-o în seamă decât la nivel de “bună ziua” și “la revedere”, avocata a inversat acum rolurile și povestește că președintele era nerăbdător s-o cunoască și s-a intimidat în prezența ei!

Delirul a fost încurajat de Ion Cristoiu, el însuși celebru pentru abilitatea de a descoperi conspirații în cele mai ascunse cotloane ale imaginației. Rămas în memoria recentă a publicului pentru întrebarea-cheie “cine le-a dat telefoane cu lanternă” protestatarilor din Piața Victoriei, în februarie 2017, Cristoiu pare să-și fi găsit nașul cu Șoșoacă.

Insignifiantă ca o musculiță de oțet la Cotroceni, senatoarea AUR se crede acum elefant: “(…) Important era să ajung acolo, să îl privesc în ochi pe domnul președinte Iohannis. Am înțeles că avea o curiozitate extraordinară de a mă cunoaște. Niciodată în istorie nu a făcut nimeni așa ceva, ce am făcut eu. (…) Credeau că mă duc să omor pe cineva? Ne-au dezbrăcat și ne-au spus să trecem ca la aeroport și ne-au reținut telefoanele. Este o încălcare gravă. Am cerut un proces-verbal de predare-primire. Tare mi-e că s-a umblat la ele, mă duc să-l verific“.

- Advertisement -

Delir de persecuție: „Am fost avertizată dinainte: «Nu bei apă, nu bei cafea, te uiți la scaun să nu aibă ceva pe el. Mi-a fost frică ca pe mască…“

Sărmana Șoșoacă pare că ori își joacă foarte bine rolul cu care a păcălit o grămadă de prăpădiți, ori s-a mutat cu totul în lumea cărților de spionaj.

Sub ochii extaziați ai lui Cristoiu, care din când în când o complimenta ridicol, senatoarea se bălăcea în propria imaginație. A relatat că a fost urmărită permanent de niște gealați, iar prezența ei în Palatul Cotroceni a declanșat gradul zero de alertă!

Apoi a spus că a fost avertizată dinainte să aibă grijă ca nu cumva Iohannis să n-o otrăvească, să-i pună ceva în cafea, apă, pe scaun sau pe mască! Delirul, varianta Șoșoacă.

- Advertisement -

Iată cum arată delirul de persecuție concret, dincolo de definiția de caz din manuale: “(…) Era o anticameră plină de SPP-iști, erau 11-12 persoane. Toate holurile erau blindate de SPP-iști. Mă simt mai în largul meu atunci când mă duc să vizitez un client la închisoare. Eram foarte urmăriți, doi foarte înalți de la SPP mă aveau pe mine în urmărire, non-stop atenția asupra mea. Personalul administrativ era foarte mic de înălțime, cei de la SPP erau foarte înalți, asta am observat. SPP-iștii erau foarte încordați, cred că au avut gradul zero de stare de pericol. Am fost avertizată dinainte: «Nu bei apă, nu bei cafea, te uiți la scaun să nu aibă ceva pe el. Mi-a fost frică ca pe mască… Nu ai voie să mergi cu masca ta,  îți iei masca de acolo și te pune să te dezinfectezi pe mâini“.

Biata femeie își imaginează acum că șeful statului era să leșine de emoție când a văzut-o pe ea

Momentul apoteotic, în imaginația fecundă a conspiraționistei, a fost când președintele țării s-a intimidat în fața ei. Iohannis a zăbovit doar câteva minute cu delegația AUR, fiind vorba de o simplă formalitate ce se cerea îndeplinită. Șoșoacă nici n-a deschis gura, copleșită de întâlnirea cu cel pe care-l înjură pe străzi și pe Facebook.

În schimb, acum, în mintea bietei femei, rolurile s-au inversat complet. Ea își imaginează că șeful statului, în funcție de 6 ani, interval în care s-a întreținut cu toți liderii importanți ai planetei și a participat la ședințe cu miză copleșitoare pentru țară și Europa, s-a emoționat îngrozitor în prezența marii Șoșoacă: „(…) Iohannis a intrat, prima privire a fost către mine, a fost clar. A spus «sărut mâna». Am rămas uimită să vad un om foarte înalt, subțirel. M-a impresionat privirea timidă, nu a putut să susțină privirea mea continuă, a lăsat ochii în jos. Mi s-a părut un om timorat, avea și o voce foarte înceată, cu o mică temere, tremurândă. (…) A întrebat «mai aveți ceva de spus?» și s-a uitat direct la mine“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. La cate vise erotice avusese Iohannis inainte cu sublima Shosho va dati seama ca atunci cand si-a vazut iubirea ascunsa asa aproape abia a mai putut sa se concentreze. Pt el era important doar sa o vada acolo langa el.. Era ca un adolescent care si-a pierdut vocea cand dIVa a aparut!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -