miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăNewsPSD și-a dus escrocheria până la capăt: Tudorache și-a luat mandatul de...

PSD și-a dus escrocheria până la capăt: Tudorache și-a luat mandatul de deputat! Doar Francisc Tobă (AUR) a rămas în ceață

-

Luni, 21 decembrie, ora 23.10: Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, a depus jurământul și a devenit oficial deputat PSD. În urmă cu o lună și jumătate, președintele PSD, Marcel Ciolacu, declara: „Faptul că s-a autosuspendat implică automat faptul că îşi va pierde mandatul de parlamentar”. O înșelătorie scandaloasă!

De fapt, Daniel Tudorache a fost validat deputat fără nicio împotrivire din partea conducerii PSD. Mai mult, a și jurat credință patriei din noua sa funcție, după ce din alte funcții a furat-o de a rupt-o.

Tudorache și-a și exprimat deja și primul vot, în favoarea colegului sau de partid Alfred Simonis, care a candidat (fără succes) pentru președinția Camerei Deputaților.

Marea problemă a PSD va fi în curând, când procurorii DNA vor înainta solicitarea de ridicare a imunității parlamentare tocmai dobândite de Tudorache. Și mai delicat va fi momentul când fostul primar va fi luat de portărei direct din casa Poporului, în caz că mega-dosarul său de corupție se va finaliza cu o previzibilă condamnare.

- Advertisement -

Camera Deputaţilor a aprobat raportul Comisiei de validare, care include 329 de mandate de deputaţi (incluzându-l pe Tudorache).

Comisia a stabilit amânarea validării doar în cazul lui Francisc Tobă (AUR), care a candidat în Brașov. Ofițer de Armată în decembrie 1989, acesta este responsabil de acțiuni de mare represiune în Revoluția sângeroasă de la Sibiu. Situația lui Tobă va fi lămurită în zilele următoare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Astept cu interes votul pentru ridicarea imunitatii pentru executarea pedepsei pentru acest infractor si nu numai!Sper ca acum in sfarsit sa se faca curatenie in parlament,fara penali in parlament care sa faca legi pentru ei!!LA PUSCARIE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -