miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăNewsClotilde Armand după victoria cu Romprest: “Am dus lupte grele. Toate reacțiile...

Clotilde Armand după victoria cu Romprest: “Am dus lupte grele. Toate reacțiile furibunde sunt pentru că s-a închis robinetul cu bani publici la Sectorul 1. Nu mai merge cu șantajul și dezinformarea”

-

Clotilde Armand, noua primăriță a Sectorului 1 care tocmai a ieșit biruitoare dintr-o luptă grea cu compania de salubritate Romprest, PSD și trusturile oligarhilor, a explicat luni pe Facebook că reacțiile furibunde cu care se confruntă sunt generate de închiderea robinetului cu bani publici.

La sfârșitul lunii noiembrie, Clotilde Armand s-a trezit că, peste noapte, compania Romprest refuză să mai ridice gunoiul din Sectorul 1, invocând facturi neplătite de 4 luni. Au fost toate semnele unei acțiuni plănuite și coordonate cu atenție, pentru că instantaneu întregul aparat de propagandă al PSD, în frunte cu lideri ai partidului, dar și televiziuni ale oligarhilor s-au năpustit asupra primăriței, acuzând-o de incompetență.

S-au făcut mai multe înscenări, încercându-se ridicarea la acțiune a locuitorilor din Sectorul 1, care se spera că o vor încolți pe Clotilde Armand.

Primărița s-a apărat explicând că plățile suplimentare pe care le cerea Romprest fuseseră declarate ilegale de Curtea de Conturi, iar Primăria Sectorului 1 își plătise deja facturile conform contractului.

- Advertisement -

Așteptata răscoală a cetățenilor nu s-a produs, în schimb gunoiul s-a acumulat mormane pe străzi.

În cele din urmă, după ce Clotilde Armand a anunțat că a sesizat Procuratura, Romprest a informat că va începe să ridice din nou gunoiul din Sectorul 1. Foștii edili Andrei Chiliman și Daniel Tudorache semnaseră cu firma de salubritate contract pe 25 de ani!

Acum, Clotilde Armand îi anunță pe oameni să se pregătească, pentru că mafia se pregătește și de alte atacuri, disperată să piardă accesul la banii publici.

- Advertisement -

Ce anunță Clotilde Armand

„Vă prezint pe scurt activitatea mea din primărie în ultimele 2 săptămâni. Am dus lupte grele cu: operatorul de salubritate, funcționarii publici loiali fostei administrații și cu mercenarii de ”presă” care s-au dezlănțuit cu campaniile de dezinformare. Eu zic că e semn bun. Toate aceste reacții furibunde sunt pentru că în Primăria Sectorului 1 s-a închis robinetul care alimenta cu bani publici diverse grupuri de interese. Iar pentru asta am deranjat foarte multă lume. Nu mai merge nici cu șantajul sau dezinformarea. Iar luptele nu s-au încheiat. Vor urma altele și mai crunte. Și eu voi fi tot aici. Pentru că mie îmi place să lupt, nu să închid ochii și să plec capul în fața nedreptății. Ar fi prea ușor să luăm credite de sute de milioane de lei în numele locuitorilor Sectorului 1 ca să plătim facturile incorecte ale firmei de salubrizare, să ne predăm în fața șantajului, să abdicăm de la demnitatea noastră de cetățeni liberi.

În acest moment gunoiul stradal necontrolat este ridicat de pe străzile sectorului 1. Sper că conducerea firmei de salubrizare a înțeles că Primăria este un client care plătește 200 de milioane de lei anual către firma lor. Cu un astfel de client orice firmă trebuie să se comporte foarte corect.

PS: Îmi dau seama că o parte dintre voi ați fost supărați pe mine. Dar orice război și orice luptă se câștigă cu eforturi si sacrificii. Vă mulțumesc pentru răbdarea Dvs.“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Un preot din Craiova denunță mascarada anti-mască a unui deputat AUR

* „Busu” de la Meteo, în direct la Pro TV: „Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant! A fost creat! Marile companii n-au fost afectate“

* Falsul revoluționar „Mitralieră” țipă împotriva DNA: „Anchete staliniste și gestapoviste!”

* VIDEO. Mirel Palada – doar 9 luni de închisoare cu suspendare pentru că l-a bătut pe senatorul Goțiu în studioul B1 TV

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Mai fata, jos palaria, nu-mi pare rau ca te-am votat! Daca vei urma drumul asta, te voi vota si data viitoare, esti ceea ce trebuie sectorului 1, si nu numai! Sa nu uit: locuiesc la intersectia sos. N. Titulescu cu str Maltopol, intr-un bloc, la ultimul etaj, am remarcat mai multe zile la rand, intre orele 17-18, salariati ai primariei sector 1 (i-am recunoscut, dezastruoasa reabilitare termica a blocului reclamata catre primarie a necesitat, in mai multe randuri prezenta acestor salariati in apartamentul meu), care lasau pungi voluminoase, dar usoare dupa cum erau manevrate langa cosurile de gunoi aflate pe strada Maltopol! Sabotaj in toata regula! Am strigat, din balcon, la ei, au luat-o la picior, n-au mai aparut dupa aceea! Doamne ajuta!

    • De la mare distanta, fara sa fiu acolo, am dedus xa este vorba de un sabotaj al mafiei, ca sa-i faca pe bucuresteni sa-l regrete pe Tudorache. Dar, daca i-ai vazut si recunoscut, ceeace banuiam s-a demonstrat!
      Clotilde este o eroina! Ar trebui ca toti barbatii politici din alianta care e acum laputere sa-i urmez exemplul. Altfel, mafiile protejate de fostii edili vor actiona la fel ca acesti mafioti ai gunoaielor.
      Numai cu oameni precum Clotilde Armand, Romania va iesi de sub dictatura gunoaielor umane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -