Bogdan Stanoevici, mare agitator anti-mască, a luat Covidul și e intubat la Terapie Intensivă

5
45143
Bogdan Stanoevici

Încă un „patriot anti-botniță” a dat de belea. Actorul Bogdan Stanoevici se află intubat la secția ATI a Spitalului Sfântul Pantelimon din București. Fostul candidat la prezidențiale este intubat de miercuri, 16 decembrie, informează Gândul.

”Bogdan Stanoevici se află la ATI, intubat, la Spitalul Sfântul Pantelimon. Ieri a fost intubat, se simțea rău de mai bine de două săptămâni, iar acum se află în stare destul de gravă, dar medicii fac tot ceea ce le stă în putință pentru a-l vindeca”, a declarat o sursă din spital.

Herpes!

În acest an, Stanoevici s-a manifestat ca un adept al teoriilor conspiraționiste, pe care le-a ventilat inclusiv la protestele anti-mască.

Cu câteva luni în urmă, el explica superior: „Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum: faptul că nu port mască este, în primul rând, pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat s-o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”.

Bogdan Stanoevici a fost ministru în Guvernul Ponta, iar ulterior a primit din partea primăriței Gabriela Firea funcția de director al Circului Metropolitan București.

În 2019 a candidat la alegerile prezidențiale, iar în 2020 la Primăria Capitalei și la parlamentare, din partea Partidului Ecologist Român (PER), partid acaparat de „băieții răi” din PSD: senatorul Șerban Nicolae, deputatul Liviu Pleșoianu, Codrin Ștefănescu și deputatul Cătălin Rădulescu-„Mitralieră” – cu toții apropiați ai lui Liviu Dragnea, indezirabili în „noul PSD”.

Toate candidaturile lui Stanoevici au fost caricaturale, încheindu-se cu rezultate penibile, cu mult sub marja de eroare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Busu” de la Meteo, în direct la Pro TV: „Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant! A fost creat! Marile companii n-au fost afectate“

5 COMENTARII

  1. Nu trebuie sa ne bucurăm de necazul unui semen. Sa îi dea Dumnezeu sănătate, dar și mai multă minte ! Tare mult as vrea sa aibă curajul sa ne spună, când s-o face bine, ce a fost în sufletul lui când se gândea ca nu are decât 50% șanse sa nu moara, 50% șanse sa închidă ochii fara să-și ia rămas bun de la cei pe care i-a iubit.

  2. Ce farisei !!!! E da, să nu crape…dar să se chinuie, de să-i iasă pe nas!!! Ca să poată să spună cât de rău i-a fost!! dar la ce javră este, va spune că a avut gripă !! Așa că nu știu cum ar fi mai bine….după mine, poate să și crape…nu-mi provoacă nici o emoție!!! E ce merită să fie!!!!

    • Ba eu sper sa se vindece si sa se poata gandi macar in particular la incomensurabila prostie care il caracterizeaza, pentru ca de recunoscut, oricum nu va recunoaste nimic. Pentru asa ceva ar fi nevoie de demnitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.