„Eu cu soția mea nu câștigăm mai mult de 12-13.000 de euro pe lună, jigodiilor! Dar noi măcar îi câștigăm cinstit. Voi cum îi câștigați?”

3
8590

Declarația-șoc a weekend-ului i-a aparținut lui Alexandru Cumpănașu (38 de ani), monstrul mediatic devenit milionar prin escrocherii și impostură. Acesta a oferit explicații halucinante despre felul în care și-a făcut averea.

Uluitoare este aroganța cu care „Unchiul” spune că el, împreună cu soția, nu câștigă mai mult de „doișpe-treișpe mii de euro pe lună”. Păi, ăștia-s bani? Abia îți duci traiul cu ei de pe o lună pe alta…

„Deci, nu 30.000 cât spuneți voi, jigodiilor!”, înjură gros candidatul la prezidențiale. Înjură și minte, pentru că veniturile trecute chiar de el în declarația de avere pe 2018 au fost de 1.728.757 de lei, echivalentul a 367.500 de euro pe an, adică 30.625 de euro pe lună.

„Dar măcar noi îi câștigăm cinstit” – asta e fraza secolului. Atât de cinstit îi câștigă, încât 84% din bani vin direct de la statul român, prin escrocherii penale, de genul milionului de lei pentru trei broșurele de 15, 17 și 18 pagini, cu conținut copiat integral de pe internet (celebrul contract cu Ministerul Culturii).

„Voi cum îi câștigați?”, îi întreabă Cumpănașu pe acuzatorii săi. Cât să câștigăm ce? 30.000 de euro pe lună? Sau, hai, 12-13.000? Cum să-i câștigăm? Nu-i câștigăm nicicum, pentru că atâta bănet pe lună îl câștigă doar geniile financiare. Iar la stat, doar escrocii.

Explicațiile financiare ale lui Cumpănașu

 • „O mai țin unii langa cu 19.000 de euro pe lună. Nu, nu e de 19.000 de euro. Eu cu soția mea nu cred că câștigăm mai mult de 10-12.000 de euro pe lună. Aia cu 19.000 de euro pe lună numai la mine – au făcut ei calculul cum au vrut ei. Adică au adunat toate veniturile – și din firme, și din alea, și din consultanță, și din… Și au făcut ei un venit anual și după aia au împărțit la numărul de luni. Păi, dacă discutăm așa, atunci haideți să nu mai discutăm despre salarii. Eu, în acest moment, nu câștig atât, în 2019, nici pe departe. Nici eu, nici soția mea nu depășim suma pe care tocmai v-am spus-o. Mai mult de 12-13.000 nu câștigăm pe lună. Deci, nu 30.000 cât spuneți voi, jigodiilor! Dar măcar noi îi câștigăm cinstit. Voi cum îi câștigați? Ăia… stăpânii voștri cum îi câștigă, ai celor care scriu aici?”
 • (Iritat că un cititor îl întreabă de milionul de lei luat anul trecut de la Ministerul Culturii) „Am vorbit destul despre partea cu Ministerul Culturii, îmi pare rău. Am explicat tot ce era de explicat. Nu e nicio problemă. Am făcut foarte mult pentru țara asta.”
 • „I-a deranjat pe unii că nu mi-am găsit cinci amante să pun pe numele lor casele? Îîîî? Ce liniștit eram eu acuma! Era așa frumos… Nu mai aveam problema asta.”
 • „Eu sunt mândru că lucrez… ăăă… sau că eu consiliez Borsec. Pentru că e fabrică românească! Una dintre puținele care au mai rămas în picioare în urma atacului Sistemului asupra capitalului românesc! Ați distrus tot ce era capital românesc, voi, sistem de ticăloși ce sunteți! Să vină multinaționalele să ne cumpere. Mai sunt câteva fabrici în picioare, și pe astea vreți să le omorâți. Nemernicilor ce sunteți!”

De ce a binemeritat atâta bănet de la statul român

 • „Eu nu am fost un consultant și atât. Consultanță am făcut puțină. Eu am schimbat lucruri pentru țara asta. Dacă astăzi avem scutul antirachetă de la Deveselu, mi se datorează și mie. O fi bine, o fi rău… dar am contribuit. Am negociat pentru statul român, m-am implicat… din poziția mea, care nu era una de angajat al statului român. Dacă există un drum de la Caracal la Deveselu, mi se datorează și mie. Dacă vreți să dăm lucrurile pe față… Ponta îl mințea pe ambasadorul american în fiecare zi că face drumul, ca să poată să transporte ăștia tot ce aveau de transportat, americanii, la baza de la Deveselu. Dacă nu interveneam cu relațiile pe care le aveam și le am cu americanii, până astăzi îi mințeau în continuare, Ponta îi mințea în continuare.”
 • „Am făcut ce trebuia pentru țara mea. Și cu Exxon-u’, și cu Enron-u’… Din punctul meu de vedere, și Exxon-u’, și Enron-u’ au greșit față de România. Dar atunci când au greșit am fost acolo! Am participat la negocierile Exxon-ului cu partea română… da, da… cu Enron-u’… da, am fost acolo. Și atunci când au vrut să încalece orice limită, am spus «Stop!». Nu eram doar eu, o să fie unii care pot să confirme.”
 • „Am fost omul care a făcut tot ce-a putut pentru ca politica externă a României să fie cunoscută peste tot în lume. Am avut peste 50 de ambasadori ca invitați în emisiune.”
 • „Am salvat laserul de la Măgurele, care e cea mai importantă investiție în cercetare a României dintotdeauna. Șeful laserului de la Măgurele este domnul academician Zamfir, care este vicepreședintele meu. Domnul academician Zamfir este cel care mi-a cerut ajutorul atunci când au vrut italienii și FRANCEZII (urlete) să închidă laserul de la Măgurele. Da? Asta au vrut să facă italienii și francezii: să închidă laserul de la Măgurele, cu complicitatea unora de la USR. Ei, uite, m-am opus eu, s-au opus alții… Am salvat laserul de la Măgurele – eu, Alexandru Cumpănașu! Voi ce ați făcut, cei care mă criticați pe mine? Ce-a făcut Barna? Ce-a făcut Cioloș? Eu am menținut laserul de la Măgurele în viață.”
 • „Am ajutat la introducerea acelor camere de supraveghere în licee, pentru a nu se mai fura la Bac.”
 • „Am înființat linia telefonică Telverde de la Ministerul de Interne. Am înființat Direcția Generală Anticorupție la Ministerul de Interne. Am făcut foarte multe lucruri în țara asta, deși eram un copil.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună, nu 30.000!”

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

Caracatița Plumb. Escrocheria prin care PSD-ista a încercat să păcălească Europa: a „vândut” două apartamente care nu-i aparțin!

Am pus mâna pe sondajul secret al PSD! În județul Constanța: PNL 31%, USR-PLUS 27%, PSD 17%. Finală Iohannis – Barna la prezidențiale

* IMAS confirmă căderea PSD pe locul 3: PNL 27,7%, USR-PLUS 23,1%, PSD 19,5%. PNL și USR-PLUS ar guverna cu 55,4%

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

3 COMENTARII

 1. Din punctul tau de vedere ai studii superioare, din punctul de vedere a oamenilor cu studii superioare esti un gunoi profitor de bani publici. Sunt familii decente (cu mai mult de 2 membri, cu studii superioare) unde se gastiga mult mai putin de 12-13.000 (lei)/luna. Sper sa platesti cu puscaria pentru banii sifonati de la buget.

 2. HIDOSENIA de Cumpanasu, MOACA-de-SOBOLAN-…CALCAT-de-CARUTA, isi joaca… CELE DIN URMA CARTI, caci la usa sa se bat, deja, intre ei, pentru a-l „sălta” cu prioritate: JUSTITIA, BALAMUCUL si… SALUBRITATEA !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here