„Șmecherul cu BMW”, care bate cu crosa de golf, a fost încătușat după două zile. Polițiștii o caută și pe țoapa violentă

1
4203

A ajuns după gratii, în sfârșit, bătăușul cu crosa de golf! Este vorba de „șoferul în bermude” (30 de ani) care, duminică seara, a blocat cu BMW-ul său alb un automobil Logan și l-a agresat pe șoferul acestuia (35 de ani) cu o crosă de golf. Țoapa violentă care-l însoțea nu a fost depistată încă de Poliție.

În vârstă de 30 de ani, șoferul BMW-ului a fost identificat și reținut de Poliție, fiind acuzat de mai multe infracțiuni:

  • lovire și alte violențe;
  • distrugere;
  • tulburarea ordinii și liniștii publice;
  • împiedicarea sau ingreunarea circulației pe drumurile publice.

Însoțitoarea acestuia nu a fost identificată încă, deși e o cunoscută a șoferului agresor. Blonda decerebrată a lovit Loganul cu picioarele în oglinda retrovizoare și în portiera din dreapta-față.

Dezlănțuirea „șmecherului cu BMW” și a blondei aferente

Un șofer aflat la volanului unui autoturism Dacia Logan a fost blocat în trafic duminică seară de șoferul unui BMW, care a coborât și l-a atacat cu o crosă de golf. În incident a fost implicată și o tânără bllondă, tot din BMW, care a lovit cu picioarele una din portiere.

Incidentul revoltător s-a petrecut în Capitală, iar iînregistrarea video a fost postată pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Conform imaginilor, maşina în care se aflau agresorii – o femeie şi un bărbat – a blocat autoturismul victimei în mijlocul străzii, în fața unei benzinării.

În imagini se poate vedea cum bărbatul lovește cu o crosă geamul portierei șoferului, până când acesta se sparge, apoi continuă să-l lovească pe șofer cu crosa de golf. În tot acest timp, femeia lovește și ea cu picioarele în oglinda și portiera din dreapta-față.

În postarea lor ironică la adresa agresorilor, sindicaliștii Europol au spus că au primit imaginile video de la un șofer care a vrut să sprijine Poliția să-i identifice pe autori.

 

Ce a scris sindicatul Europol (luni, 21 iunie)

Despre blonda violentă: „Așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu-ți plătește serviciile”

„Dă pe afară «civilizația» pe străzile din București Un cuplu de intelectuali – ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf – s-a gândit să-i dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan.

Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri, până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să-l lovească și pe șofer, cu multă violență.

Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu-ți plătește serviciile.

Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini Poliția să-i identifice pe autori.

Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale se văd tot mai mult în societate, inclusiv în trafic.

Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun «activist», cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate.”

Comunicatul Poliției (miercuri, 23 iunie)

„Se continuă verificările pentru depistarea persoanei care îl însoțea și care a lovit mașina cu piciorul”

„În seara de 22.06.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reținut un bărbat de 30 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni.

În fapt, in seara de 20.06.2021, Direcția Generală de Poliției a Municipiului București – Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe, când în jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit același autoturism cu piciorul.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta a fost audiat, dar și-a rezervat inițial dreptul de a formula plângere penală, plângere pe care a depus-o în seara următoare, 21.06.2021.

În urma investigațiilor a fost identificat și depistat bărbatul care a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate, dar și autoturismului acestuia. A fost audiat, fiind dispusă măsura reținerii.

Se continuă verificările pentru depistarea persoanei care-l însoțea și care, conform imaginilor, a lovit mașina cu piciorul. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Ofensiva Moscovei: Cozmin Gușă încearcă să construiască o mișcare care să scoată România din Uniunea Europeană!

* VIDEO. „Sărmăluță”, comicul TVR: „Nu avem niciun operator, dom’ Cristoiu! Suntem singuri, dom’ Cristoiu! Nici scaune nu avem!”

* O uriașă escrocherie: „uniunea ziariștilor” cu pensii speciale. Gen. Pavel Abraham, col. Dogaru, baronul Morega, pușcăriașul Roșca Stănescu, caraghiosul Brătianu-„Cartof” iau 50% în plus la pensie. Schema a fost pusă la cale de Doru Dinu Glăvan de la Radioul public

Radu Moraru, dement: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* Radu Tudor, plătit de Dan Voiculescu cu 5.500 de euro pe lună. Banii vin doar pe drepturi de autor, deși prestația este zilnică

* O toxină AUR: Ovidiu Hurduzeu. Își făcea vacațele la Moscova, acum face propagandă pro-Rusia, anti-Occident, anti-vaccinare

* Încă o dovadă că Secția Specială e o bâtă anti-justiție: doi procurori de la DNA Oradea sunt „cercetați” de 19 luni fără a fi trimiși în judecată! Între timp, „judecata” le-a fost aplicată de Antena 3, RTV și PSD

* Mineriada din 13-15 iunie 1990. Cum a clonat regimul FSN un post de radio. Ziaristul care avea în birou un poster uriaș cu Ion Iliescu

* Formula în care noul Farul Constanța țintește sus: Hagi 89%, Marica 10%, Iașko 1%. Va avea stadion modern, de 18.000 de locuri

* Marea rușine a Euro 2020: brutele rasiste din galeria Ungariei. Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappé au fost jigniți grav la Budapesta. UEFA pregătește sancțiuni dure

1 COMENTARIU

  1. MITOCANII-„AJUNȘI” nu-și mai etalează, în… caftelile-stradale, bâtele, fie ele și de baseball, ci, mai nou,… crosele-de-GOLF!!!!!

    FI-NE-AR SCÂRBĂĂĂĂĂ!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here