VIDEO. „Sărmăluță”, comicul TVR: „Nu avem niciun operator, dom’ Cristoiu! Suntem singuri, dom’ Cristoiu! Nici scaune nu avem!”

4
4245

Ionuț Cristache, omul lui Dan Voiculescu plătit de TVR cu 25.000 de lei pe lună ca să înjure UE, SUA, NATO, Guvernul, pe președintele Iohannis, DNA și în general tot ce supără PSD, este de-a dreptul disperat: a rămas fără cameramani și chiar fără scaune în emisiunea “România 9”, de la postul public.

După demiterea Doinei Gradea de la conducerea TVR, lucrurile s-au schimbat pentru reporterul Antenei 3 “detașat” acum câțiva ani de regimul Dragnea la postul public. Emisiunea “România 9”, în care Ionuț Cristache vehicula teorii conspiraționiste și avea un desfășurător sincronizat cu cel al Antenei 3, a fost mutată din prime-time (ora 21.00) la ora 17.00. Cristache a protestat vehement. După ani în care el însuși n-a respectat nicio regulă elementară a jurnalismului, acum cel supranumit “Sărmăluță” a reclamat că, la rândul său, nu e respectat.

„Sunt niște cadre prestabilite dinainte… cadre prestabilite… Scuzați, emoțiile! Suntem singuri, domnule Cristoiu, sperăm că în fața televizorului e cineva!“

Luni, în prima ediție a emisiunii de la ora 17.00, Cristache l-a avut invitat pe un alt apologet al conspiraționiștilor și susținător al PSD, Ion Cristoiu. Cei doi au apărut în cadru în picioare, iar Cristache li s-a plâns telespectatorilor că a fost lăsat fără cameramani și fără scaune în platou.

Scena a fost de-a dreptul comică. “Sărmăluță” s-a victimizat puțin, încercând să pară că glumește: Stăm într-un studio care nu are niciun operator, sunt doar camerele. Sunt niște cadre prestabilite dinainte… cadre prestabilite… Scuzați, emoțiile! Nu avem niciun operator, dom’ Cristoiu, cadrele sunt așa cum sunt, luminile stabilite dinainte, suntem singuri, sperăm că în fața televizorului e cineva, că tronsonul ăsta este destul de ciudățel“.

Cristoiu: „Dacă cineva ne împușcă în direct, și ne împușcă mai încolo, nu e Breaking News, că nu se vede”

Ion Cristoiu a făcut o referire la Klaus Iohannis încă din prima propoziție, subliniind că el, jurnalistul, s-a sacrificat să stea în picioare și că se simte „ca președintele la tribună”, cu diferența că el vorbește liber „și nu după prompter”.

Cristoiu a continuat avansând ideea că ar putea să le facă rău cineva – lui și lui Cristache – și nu se va sesiza nimeni: “Obiecția mea este că, totuși, camerele nu ne urmăresc. Dacă cineva ne împușcă în direct, și ne împușcă mai încolo, nu e Breaking News, că nu se vede“.

VIDEO: Minunata plângoșenie a lui „Sărmăluță”

Ion Cristoiu, care s-a bulucit să se vaccineze primul, apoi s-a plâns că l-a obligat Sistemul, crede că emisiunea lui „Sărmăluță” e a treia, „după Gâdea și Ciutacu”

Ion Cristoiu, al cărui cont de YouTube a fost suspendat astă-primăvară din cauza teoriilor conspiraționiste și a minciunilor vehiculate, s-a prezentat drept un mare adept al hi-tech. Acuzat că a fost informator al Securității sub indicativul „Coroiu”, el a rămas de pomină prin faptul că, după ce a insistat că pandemia e o minciună, că virusul nu e periculos și că vaccinul e o invenție, s-a bulucit la prima oră, în prima zi a campaniei, ca să se imunizeze. Apoi a mers acasă și a anunțat că a făcut acest lucru pentru că l-a obligat Sistemul!

Cristache și Cristoiu sunt un cuplu vestit de cârcotași ai micului ecran la TVR. Acum câteva luni, când a câștigat alegerile Joe Biden, au râs de numele noului președinte american: „Hă, hă! Scrie Bidon!”.

După ce noua conducere a TVR i-a mutat emisiunea la ora 17.00, Ionuț Cristache a dat în judecată postul public, pentru a-l forța să-i mute emisiunea înapoi, în prime-time. Procesul a fost deschis la Judecătoria Sectorului 1.

Cristoiu a vărsat lacrimi amare pe blogul său când a auzit că a fost mutată emisiunea, despre care a spus că ar fi a treia din țară ca valoare, după alte două flașnete ale operațiunilor de dezinformare-manipulare, emisiunile lui Mihai Gâdea și Victor Ciutacu. „Ionuț Cristache a fost sunat… nu de directoarea interimară. Cum îi zice, Susanu, Susica, Suzana, nu știu, una… Una de pe la Craiova, o amărâtă. Pupila lui Tilișcă, a lui Ludovic Orban. Doina Gradea era doamnă, ea m-a chemat să îmi spună că îmi reduce banii, de la 600 mi-a dat 400. (…) L-a mutat la ora 5, era a treia emisiune, foarte bună și curajoasă, după Gâdea și Ciutacu. O să pună în prime-time pe una, o prompteristă care face cafele“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* O uriașă escrocherie: „uniunea ziariștilor” cu pensii speciale. Gen. Pavel Abraham, col. Dogaru, baronul Morega, pușcăriașul Roșca Stănescu, caraghiosul Brătianu-„Cartof” iau 50% în plus la pensie. Schema a fost pusă la cale de Doru Dinu Glăvan de la Radioul public

* Schimbare majoră la TVR: în locul „Corului Corupților” dirijat de „Sărmăluță”, de la ora 21.00 va cânta „doamna Clătită”! Ionuț Cristache o va putea înjura pe Clotilde Armand doar din fața televizorului

Radu Moraru, dement: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* Radu Tudor, plătit de Dan Voiculescu cu 5.500 de euro pe lună. Banii vin doar pe drepturi de autor, deși prestația este zilnică

* O toxină AUR: Ovidiu Hurduzeu. Își făcea vacațele la Moscova, acum face propagandă pro-Rusia, anti-Occident, anti-vaccinare

* Încă o dovadă că Secția Specială e o bâtă anti-justiție: doi procurori de la DNA Oradea sunt „cercetați” de 19 luni fără a fi trimiși în judecată! Între timp, „judecata” le-a fost aplicată de Antena 3, RTV și PSD

* Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor: “Cu 20 de angajați facem exact aceleași lucruri pe care le făceam cu 80. Cu banii economisiți am făcut un pod”

* Mineriada din 13-15 iunie 1990. Cum a clonat regimul FSN un post de radio. Ziaristul care avea în birou un poster uriaș cu Ion Iliescu

* „Șoșoacă belgian” a fost găsit în pădure, după o lună de căutări. N-a apucat să împuște pe nimeni, dar și-a tras un glonț în cap

* Marea rușine a Euro 2020: brutele rasiste din galeria Ungariei. Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappé au fost jigniți grav la Budapesta. UEFA pregătește sancțiuni dure

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here