Albă ca Zăpada va fi creolă. E născută din mamă columbiană și tată polonez

10
1202
Rachel Zegler

Studiourile Disney au anunţat marţi că tânăra actriţă metisă Rachel Zegler (20 de ani) o va interpreta pe Albă ca Zăpada în versiunea live-action a celebrului desen animat din 1937. Rachel Zegler este americancă din mamă columbiană și tată polonez.

Este un început de carieră extrem de promiţător pentru creola care va juca, de asemenea, primul său rol în film în remake-ul „West Side Story”, aşteptat în luna decembrie a acestui an, informează France Presse (AFP), citată de Agerpres.

Rachel Zegler a fost selectată în 2018, la 17 ani, pentru a juca rolul Mariei în „West Side Story”, de Steven Spielberg, pentru care echipa de producţie a audiat peste 30.000 de candidaţi.

Cei care au făcut alegerea au a fost deosebit de impresionați de vocea tinerei, care s-a remarcat deja în numeroase producţii locale de musicaluri din New Jersey (în apropierea New York-ului), unde s-a născut.

„Abilităţile vocale extraordinare ale lui Rachel sunt doar un aspect al talentului ei”, a comentat Marc Webb, regizorul acestei noi versiuni a „Albei ca Zăpada” („Snow White and the Seven Dwarfs”), citat într-un mesaj trimis AFP de un purtător de cuvânt al companiei Disney.

„Puterea, inteligenţa şi optimismul său vor deveni o parte integrantă a acestei redescoperiri a bucuriei clasicului basm Disney”, a explicat cineastul, cunoscut pentru „The Amazing Spider-Man” (2012) şi „The Amazing Spider-Man: A Hero’s Fate” (2014).

Producţia filmului va începe în 2022, a precizat Disney. „Snow White and the Seven Dwarfs” este o adaptare a unei poveşti a fraţilor Grimm, doi lingvişti germani care au publicat prima versiune în 1812.

Alegerea unei actriţe metise pentru a o interpreta pe cea care a fost, în 1937, prima eroină a unui film Disney este un nou semn de deschidere din partea studioului, acuzt mult timp că a ales în special personaje principale albe în producţiile sale.

Cvasi-necunoscută publicului larg, Rachel Zegler va avea unul dintre cele mai mediatizate debuturi în carieră din istoria cinematografiei. Pe lângă apariţiile din „Snow White” şi „West Side Story”, actriţa urmează să joace şi în „Shazam! Fury of the Gods”, continuarea de la „Shazam!”, aşteptată pentru 2023.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Ofensiva Moscovei: Cozmin Gușă încearcă să construiască o mișcare care să scoată România din Uniunea Europeană!

* VIDEO. „Sărmăluță”, comicul TVR: „Nu avem niciun operator, dom’ Cristoiu! Suntem singuri, dom’ Cristoiu! Nici scaune nu avem!”

* „Șmecherul cu BMW”, care bate cu crosa de golf, a fost încătușat după două zile. Polițiștii o caută și pe țoapa violentă

* O uriașă escrocherie: „uniunea ziariștilor” cu pensii speciale. Gen. Pavel Abraham, col. Dogaru, baronul Morega, pușcăriașul Roșca Stănescu, caraghiosul Brătianu-„Cartof” iau 50% în plus la pensie. Schema a fost pusă la cale de Doru Dinu Glăvan de la Radioul public

Radu Moraru, dement: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* Radu Tudor, plătit de Dan Voiculescu cu 5.500 de euro pe lună. Banii vin doar pe drepturi de autor, deși prestația este zilnică

* O toxină AUR: Ovidiu Hurduzeu. Își făcea vacațele la Moscova, acum face propagandă pro-Rusia, anti-Occident, anti-vaccinare

* Mineriada din 13-15 iunie 1990. Cum a clonat regimul FSN un post de radio. Ziaristul care avea în birou un poster uriaș cu Ion Iliescu

* Formula în care noul Farul Constanța țintește sus: Hagi 89%, Marica 10%, Iașko 1%. Va avea stadion modern, de 18.000 de locuri

* Marea rușine a Euro 2020: brutele rasiste din galeria Ungariei. Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappé au fost jigniți grav la Budapesta. UEFA pregătește sancțiuni dure

10 COMENTARII

 1. Încă un pas spreee… DICTATURA CRETINISMULUI-TOTAL-și-AGRESIV/OBRAZNIC, o nouă IMBECILITATE IMPUSĂ (!!!!!) de IPOCRITELE și ILOGICELE principii și criterii aleee… „CORECTITUDINII-POLITICE” și „DISCRIMINĂRII-POZITIVE” (Sic!)!!!

  În următoarea ecranizare a celebrei povești, probabil că „ALBĂ-ca-ZĂPADA” nu va fi nici măcar creolă sau mulatră, ci va fi de-a-dreptuuu’… NEAGRĂ-ca-SMOALA/TĂCIUNELE, daaaaaaaaaaaaaaa?!!!!!

  Atâta IPOCRIZIE și FANDOSEALĂ ne provoacă oooo… SCÂRBĂ-TOTALĂĂĂĂĂĂĂ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ah…, uitaserăm…, la următoarea producție, NEAPĂRAT: Făt-Frumos va fi ori… homosexual-parte-pasivă, ori… FatA-FrumoAsĂ (Sic!) lesbiană-parte-activă, daaaaaaaaaaa?!!!

   Iar personajul-NEGATIV, adică Mama-Vitregă/Vrăjitoarea, va fi, bineînțeles, ooo… ALBĂ/BLONDĂ-din-Sud(ul U.S.A.), membră în Ku-Klux-Klan și care-votează-cu-republicanii, daaaaaaaaaaaaa?!!!

   Vânătorul-cel-Bun va fi, bineînțeles, un… indian-Cherochee!!!

   • În acele condiții, mărul-buclucaș va fi și el înlocuit, desigur, cu un… avocado (fructul-simbol al comunității „gay”) sau, în cel mai rău caz, cu oooo… banană, ca să placă filmul și homosexualilor și africanilor, daaaaaaaaaa?!!!!!

    • Ne gândim că ar putea săăă… modifice chiar și narațiunea minunatei/nemuritoarei povești a Fraților Grimm!

     De exemplu: piticii (că, de-nervi…, am și uitat de dânșii!) – desigur: interpretați deee… chinezi, vietnamezi, în sfârșit: de d’ăia mici și cu ochii și mai mici, din Asia-de-Est! – ar putea să se căsătorească ei, TOȚI (pe-rând sau, și mai bine,… SIMULTAN-și-ÎMPREUNĂ!), cuuu… Albă/Maro/Neagră/CURCUBEU-ca-Zăpada (sau cuuu… AlbU-ca-Zăpada, un tănăr „gay” persecutat de mă-sa vitregă, o „trumpistă”!) spre satisfacția suedezelor (scandinavelor, în general!) care militează pentru dreptul-natural ca orice femeie să aibă mai mulți bărbați (în cazul lu’ AlbU-ca-Curcubeu’ – scuzați cacofonia –: cât mai multeee „părți-active”!)!!!
     Ș.A.M.D….

     După ce „TERMINĂM”/FACEM-PRAF „Albă-ca-Zăpada”, se pregătesc „Motanul încălțat”, „Muc cel mic” și chiar ale noastre, de Creangă și Ispirescu!
     Cât despreee… „Scufița Roșie” sau „Elefănțelul curios”: apăiii…, p’asteaaa… le facem direct filme… PORNO!!!!!

     BRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!

     • Măcar laaa… „HARAP-ALB”, dacă troznesc un… „afro(-)american” (cum se numesc acum, corect-politic…, negrii!) în rolul principal – adică în loc de Florin Piersic, un Florin… AFINĂ (Sic!) –, pot să modifice-prin-scurtare titlul, fără să MINTĂ (tele)spectatorul: rămâne doar… „HARAP”, și gata!!!

 2. Un cretinism scandalos: să aduci o Alba ca Zăpada la culoarea unei „minorități defavorizate” doar ca să faci pe plac BLM-ului și adepților doctrinei toxice PC. Chestia asta reprezintă o culme a idioțeniei, la fel ca decizia de a aduce o negresă în rolul Annei Boleyn, regină a Angliei și a doua soție a lui Henric al VIII-lea. Dar în acest caz intervine și parșivenia doctrinei woke, urmată de curentul „cancel”, negarea istoriei. Spre a putea fi rescrisă. Pe când un Minister al Adevărului, ca în Orwell?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here