Execuție mafiotă la Chiajna. Fratele Alinei Pană de la Exatlon a fost scos din mașină, împușcat și tăiat cu săbiile

1
20026
Călin Pană

Orașul Chiajna, din apropierea Capitalei, a fost scena unui nou episod de tip mafiot. Călin Pană, fratale Alinei Pană de la Exatlon România (Kanal D), a fost împușcat în plină stradă, joi seara, în jurul orei 20.30. Tânărul a fost atacat de peste 30 de indivizi, înarmați cu pistoale, bâte și săbii.

Chiajna este teritoriul sălbatic în care interlopii își fac de cap, fiind protejați de primarul Mircea Minea (ALDE).

Mașina în care se aflau Călin Pană și un prieten a fost blocată în trafic de mai mulți indivizi, care i-au atacat pe cei doi. Victimele au încercat să se baricadeze în mașina proprie, însă agresorii au lovit portierele mașinii cu bâte și săbii și au tras cu arme de foc înspre cei doi.

După ce au fost scoși din mașină, Călin Pană și prietenul său au fost atacați în mod barbar. Alina Pană spune că la agresarea fratelui său au paritcipat peste 30 de indivizi.

”Erau înarmați cu pistoale, răngi și săbii. Le-au blocat mașina în trafic și au tras înspre ei cu focuri de armă. După ce i-au scos din mașină, i-au împușcat și i-au tăiat cu săbiile. Prietenul fratelui meu a intrat în comă, după ce l-au împușcat în picior. A pierdut foarte mult sânge, l-au tăiat cu săbiile. Fratele meu e în stare gravă, la spital. A fost un adevărat măcel, eu am ajuns acolo la puțin timp și l-am găsit pe Călin mai mult mort”, a declarat Alina Pană pentru WOWbiz.ro.

Alina Pană spune că are informațții despre identitatea agresorilor și că aceștia au legături cu importante clanuri interlope din București și Ilfov. Ea recunoaște că se teme pentru viața ei și a familiei ei. Sportiva de la Exatlon a făcut un apel public să fie ajutată să treacă peste acest moment.

”Sunt oameni cu relații și putere, sunt oameni cu adevărat periculoși. Îmi este teamă pentru mine, pentru mama și pentru familia mea. Fratele meu a fost împușcat în stradă și nimeni nu a interevenit, nimeni nu a avut ce să le facă. Sunt îngrozită! Dacă mi se întâmplă ceva în această noapte sau în zilele următoare, să știți de unde mi se trage”, a mai spus Alina Pană.

Alina Pană și fratele ei, Călin

Călin, fratele Alinei Pană, a fost la un pas să meargă în Republica Dominicană, la Exatlon sezonul 2. Inspirat de sora lui, tânărul a mers la preselecții și chiar a trecut cu bine de primele probe.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU-EVENIMENT. Andreea Esca, în lacrimi: „Am fost infectați eu, soțul meu și fiul nostru. Mi-am pierdut complet gustul și mirosul, nu mai simțeam usturoiul și parfumurile tari”

“Minți cu nerușinare! Ai luat bani să spui că ai fost bolnavă! Te închini la Bahomet! Te-a plătit OMS!”. Andreea Esca, linșată de postaci după interviul în care a povestit cum s-a îmbolnăvit de Covid

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here