Se naște cuplul politic care va uni pușcăria cu balamucul: Dragnea a pus ochii pe Șoșoacă! „E singura sinceră, aș colabora cu ea”

3
2601
Liviu Dragnea - Diana Șoșoacă

Operațiune indecentă de marketing politic, vineri seara, în ajunul Crăciunului, la Realitatea Plus. Autoare: Anca Alexandrescu, care a rămas o „dragnistă” pătimașă. Drept urmare, s-a dus în bucătăria infractorului Liviu Dragnea, să-l prezinte gătind tocănițe și ciorbe, să-l umanizeze, în amintirea vremurilor când tăiau și spânzurau în România.

Penibilul „interviu” luat de Anca Alexandrescu lui Liviu Dragnea a fost o colecție de minciuni și mesaje anti-europene, pe care jurnalista le-a savurat fără a încerca să dea vreo șansă adevărului.

La un moment dat, Liviu Dragnea și-a expus și planurile politice (în caz că între timp nu va fi condamnat din nou într-unul din multele sale dosare, amănunt ignorat de jurnalistă): visează o alianță cu sentoarea urlătoare Diana Iovanovici-Șoșoacă, trompeta Rusiei putiniste!

Dragnea și Șoșoacă ar urma să înființeze un pol anti-occidental care să continue politica abjectă a Pușcăriașului în 2017-2019, înaintea arestării sale, dar și retorica Urlătoarei în cei doi ani de când e senatoare.

Dialogul Liviu Dragnea – Anca Alexandrescu

Liviu Dragnea: Îți spun părerea mea foarte sinceră. Dintre toți politicienii care tulbură apele, care sunt pe Facebook, sunt la televiziuni și care își zic „patrioți”, singurul politician sincer este Diana Șoșoacă. Nu e feblețea mea, am zis și la tine la emisiune. Face mult zgomot. Are și ea dreptate: dacă nu făcea prea mult zgomot, nu o lua nimeni în seamă. Nu o judec eu. Ce am văzut la ea: am văzut sinceritate. La restu’ e jale.

Anca Alexandrescu: Ați lua în calcul o colaborare cu Diana Șoșoacă?

Liviu Dragnea: De ce nu?!

Dragnea s-a rupt de Codrin și-și face alt partid. Șoșoacă s-a rupt de AUR și și-a făcut SOS

După ieșirea din pușcărie, Liviu Dragnea a avut o perioadă agitată. L-au părăsit, pe rând, iubita sa Irina Tănase și iubitul său camarad Codrin Ștefănescu.

Fostul „lider absolut” al PSD a părăsit Alianța Pentru Patrie (APP) după o ceartă cu țuțărul său favorit, ex-PRM-istul Codrin Ștefănescu, iar acum se pregătește să-și lanseze noul partid.

„Eu, anul viitor, voi prezenta planul de salvare a României. O să încep să-l prezint public, domeniu cu domeniu. (…) Noul partid e făcut deja, există”, i-a dat speranțe fostul deținut Ancăi Alexandrescu, care-l sorbea din priviri.

Și trompeta rusofilă Diana Iovanovici-Șoșoacă a trecut printr-o schismă: s-a rupt de AUR, partidul extremist care a făcut-o senatoare, și și-a înființat SOS România, o adunătură de caraghioși anti-occidentali.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Discursul istoric al lui Zelenski în Congresul SUA. Emoționant! Cuceritor! Excepțional! Ovaționat în picioare și de democrați, și de republicani

* „Politica SUA: să fie epuizat tot potențialul militar al Rusiei; Putin să rămână fără trupe. Va fi o distrugere completă”

* „SUA trebuie să se pregătească deja de prăbușirea finală a Uniunii Sovietice, care va fi dizolvarea Federației Ruse”. Analiză excepțională a unui celebru expert în securitate

* VIDEO. Dana Budeanu în prime-time, la Antena 3 „CNN”: „Putin e omul anului 2022! Din politică, din orice. Pe pozitiv”. Conspirații și delir, cu Gâdea „copil de mingi”

* VIDEO. Ministrul Daea jignește grav un ziarist, iar PSD și Ciucă îl țin în brațe pe grobian! „Nu prea e bine, la mărimea pe care o aveţi, să luaţi un kilogram de jumări. Vă ajunge 100 de grame” / „Nu vă fac gras, vă fac cum sunteți”

* O uriașă afacere penală în Redacția Sport a TVR: bișnița cu bilete. La Mondialul din Qatar, 64 de bilete au fost vândute „unor prieteni” ai lui Cristian Oprean, în mandatul lui Dorin Chioțea. Toate – la semifinale și finală, unde prețurile pe „piața neagră” explodează

* Cea mai tare finală din istorie! Argentina – Franța 3-3, Messi – Mbappé 2-3, Argentina e triplă campioană mondială! Ștafeta Kempes – Maradona – Messi

3 COMENTARII

  1. Domnilor, măcar de Crăciun sa fiți mai ponderati in aprecieri.!
    De ce nu-l luați la ochi pe individul de la Cotroceni cu casa furată , DOVEDITA ȘI PRIN CARE ȘI-A ÎNSUȘIT PESTE 320.000 EURO?
    ȘTIȚI CE ? AVEȚI VENIN IN VENA DESPRE ASTA VORBIM!!
    VORBITI DS HABARNISTUL ASTA CARE NU A AVUT NICIUN PROIECT DD ȚARA!! LUAT PE MOCA IN 96 de luni PESTE 2,5 milioane de lei+ NAVETA OE BANII ROMANILOR!!!
    VORBITI DE DRAGBEA CA A “ jecmănit “ bugetul cu 124000 lei dar NU-L COMPARAȚI CU MEDIOCRUL DE KWI DE LA IOHANNIS!!! Este dezamăgit și supărat ca ROMÂNIA NU A INTRAT IN SPAȚIUL SCHENGEN!!!!

  2. Liviu Puscarie apare tot mai des la Realitatea Plus, mai nou cel mai prost post TV, mai prost chiar decit Antena 3. Romanii au uitat cum individul taia si spinzura in Romania, cum schimba prim-misitrii culminind cu numirea unor semi-analfabeti (Veorica) cum elibera el (prin slugile sale) criminalii si violatorii din puscarii numai ca sa scape el, cum i-a facut dosar penal lui Frans Timmermans ca sa abata atentia de la macelarirea legilor justitiei. Cred ca individul inca nu si-a terminat stagiul la mititica, mai urmeaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.