Încă o moarte subită la Moscova: generalul Maslov s-a prăpădit în spital. A fost comandantul forțelor terestre ruse

0
1675
Gen. Aleksei Maslov

Încă o „moarte subită” s-a înregistrat în aparatul criminal al Kremlinului. Chiar în prima zi de Crăciun (e drept, nu și Crăcunul majorității rușilor, care vor sărbători pe 7 ianuarie) s-a aflat despre dispariția misterioasă a fostului comandant al forțelor terestre ruse, generalul de armată Aleksei Maslov. Acesta a trecut în neființă la vârsta de 69 de ani.

Publicația online Obozrevatel.com scrie că, în ultimii ani, ofițerul putinist fusese reprezentant special pentru cooperarea militaro-tehnică la Uralvagonzavod – parte a corporației rusești de stat Rostec.

Comunicatul întreprinderii Uralvagonzavod, pe canalul oficial de Telegram: „Conducerea concernului «Uralvagonzavod» informează, cu profund regret, că astăzi, la ora 8.20, în Spitalul Clinic Militar Principal «N. N. Burdenko» a murit brusc, la vârsta de 69 de ani, Aleksei Fedorovici Maslov”.

Gen. Aleksei Maslov

Maslov s-a născut la 23 septembrie 1953 în satul Panskoe, regiunea Kursk. A absolvit Școala superioară de comandă a tancurilor din Harkov, a fost pe rând comandant de pluton, comandant de companie, comandant de batalion al Districtului Militar Carpatic, comandant al Districtului Militar Siberian și comandant-șef al Forțelor Terestre (numit în 2004).

În 2006, Maslov a fost avansat la gradul de general de armată. În 2008, regimul de la Moscova l-a numit în postul de reprezentant militar la NATO.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Discursul istoric al lui Zelenski în Congresul SUA. Emoționant! Cuceritor! Excepțional! Ovaționat în picioare și de democrați, și de republicani

* „Politica SUA: să fie epuizat tot potențialul militar al Rusiei; Putin să rămână fără trupe. Va fi o distrugere completă”

* „SUA trebuie să se pregătească deja de prăbușirea finală a Uniunii Sovietice, care va fi dizolvarea Federației Ruse”. Analiză excepțională a unui celebru expert în securitate

* VIDEO. Dana Budeanu în prime-time, la Antena 3 „CNN”: „Putin e omul anului 2022! Din politică, din orice. Pe pozitiv”. Conspirații și delir, cu Gâdea „copil de mingi”

* VIDEO. Ministrul Daea jignește grav un ziarist, iar PSD și Ciucă îl țin în brațe pe grobian! „Nu prea e bine, la mărimea pe care o aveţi, să luaţi un kilogram de jumări. Vă ajunge 100 de grame” / „Nu vă fac gras, vă fac cum sunteți”

* O uriașă afacere penală în Redacția Sport a TVR: bișnița cu bilete. La Mondialul din Qatar, 64 de bilete au fost vândute „unor prieteni” ai lui Cristian Oprean, în mandatul lui Dorin Chioțea. Toate – la semifinale și finală, unde prețurile pe „piața neagră” explodează

* Cea mai tare finală din istorie! Argentina – Franța 3-3, Messi – Mbappé 2-3, Argentina e triplă campioană mondială! Ștafeta Kempes – Maradona – Messi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.