marți, mai 28, 2024
AcasăMass-mediaVIDEO. Dana Budeanu în prime-time, la Antena 3 "CNN": "Putin e omul...

VIDEO. Dana Budeanu în prime-time, la Antena 3 „CNN”: „Putin e omul anului 2022! Din politică, din orice. Pe pozitiv”. Conspirații și delir, cu Gâdea „copil de mingi”

-

Dana Budeanu a fost invitată o dată în plus la Antena 3, în prime-time, într-o „ediție specială”, să delireze nestingherită și să facă propagandă putinistă în fața directorului postului, Mihai Gâdea. Publicul român a putut afla astfel că Putin e omul anului „pe pozitiv, pe orice”, că datorită lui României îi va fi bine, dar și că războiul „trebuia să se încheie în toamnă”. Antena 3, postul controlat de oligarhul securist Dan Voiculescu, este din septembrie partener cu CNN!

După ce a folosit-o în perioada Dragnea pe post de expert în politică internă, iar în timpul pandemiei – de specialistă în virologie și intelligence, Antena 3 a reciclat-o pe fosta nevastă a lui Radu Budeanu în analistă geopolitică și probleme militare.

Gâdea a mers personal acasă la Dana Budeanu, ca să facă o ediție specială a „Sintezei zilei”. Tâmpeniile solemne s-au revărsat în valuri peste publicul Antenei 3, întâmpinând o opoziție mai degrabă de formă din partea directorului postului respectiv.

Dana Budeanu l-a decretat pe Putin drept “omul anului” 2022 “pe pozitiv, pe orice”. A stabilit că atacarea Ucrainei de către Rusia a reprezentat o schimbare în bine pentru foarte multe țări. Nici măcar n-a clipit când Gâdea i-a spus că mor copii, bătrâni, că sunt distrugeri, susținând în continuare că Putin a făcut bine omenirii deoarece „a schimbat ordinea mondială”.

- Advertisement -

Intervievata a adăugat că Putin și-a atins scopurile – aceasta este una din minciunile propagandei rusești – și a întrebat, clipind cu subînțeles, de ce nu e terminat războiul care „trebuia să se încheie în toamnă”. Dana Budeanu a reușit astfel să înghesuie, într-o singură frază, o mulțime din punctajul propagandei rusești. În realitate: 1) Putin nu și-a atins scopul, pentru că el vrea cucerirea întregii Ucraine, 2) nu s-a pus nicio clipă problema ca războiul „să se încheie în toamnă”, 3) conflictul continuă nu pentru că „nimeni nu vrea să se oprească”, ci pentru că rușii continuă să atace statul pe care l-au invadat în februarie.

Mai jos, dialogul dintre Mihai Gâdea, directorul Antena 3 „CNN”, și Dana Budeanu, „vedetă” cu ocupație și meserie incerte pe care au “fabricat-o” posturile PSD-ului.

- Advertisement -

„De ce crezi că nu s-a terminat conflictul care trebuia să se termine în toamnă? Este o întrebare cu legătură la faptul că noi n-am intrat în Schengen“

Mihai Gâdea: Cine este, pentru tine, omul anului?

Dana Budeanu: Pozitiv, nu?

Gâdea: Pozitiv, da, prima dată e pozitiv.

Budeanu: Din politică?

Gâdea: Din orice!

Budeanu: Nu pot să spun.

Gâdea: Nu poți să spui?

Budeanu: Nu, pentru că va fi interpretat foarte prost.

Gâdea: De ce?

Budeanu: Pentru mine, omul anului este Putin.

Gâdea: Pe pozitiv?

Budeanu: Da.

Gâdea: Pentru mine, este, dar pe negativ.

Budeanu: Pentru mine, nu pe pozitiv în sensul că-l susțin în ceea ce se întâmplă în Ucraina, nu în sensul ăsta. Pentru că lumea se va schimba.

Gâdea: Da, se va schimba, dar nu cum vrea el. El, în tot acest război…

Budeanu: Se va schimba pentru noi.

Gâdea: El a pierdut destul de mult și pierde în fiecare zi.

Budeanu: Dar este omul anului pentru ce se va întâmpla pe glob. Pentru noi nu va fi rău. Și pentru foarte multe țări nu va fi rău. Nu contează că pentru el va fi rău. Pe noi nu ne interesează asta. Pe noi ne interesează cum va fi pentru noi.

Gâdea: (…) Când ne uităm la finalul anului la ce s-a întâmplat, la câți oameni au murit, la câți copii au murit, la câți bătrâni au murit, la câți oameni nevinovați au murit…

Budeanu: Da.

Gâdea: E cel mai prost scenariu. Orice poți să spui despre el, dar nu că e lipsit de inteligență. În cel mai slab scenariu pe care și l-a făcut pentru finalul anului, nu cred că ar fi crezut că este aici.

Budeanu: De ce crezi că nu s-a terminat conflictul care trebuia să se termine în toamnă? Este o întrebare cu legătură la faptul că noi n-am intrat în Schengen.

Gâdea: Părerea mea este că e foarte complicat pentru el să iasă acum din treabă. Să ieși, să ce? Adică, dom’le, s-a terminat, gata? A fost o operațiune militară? A rezolvat ce voia să rezolve?

Budeanu: Da! A luat cele două zone.

Gâdea: A cucerit niște zone pe care pe unele le-a pierdut, unde lucrurile sunt încă complicate…

Budeanu: Ce-a vrut să cucerească, a cucerit. Putea să plece. De ce nu e terminat conflictul? Asta e o întrebare.

Gâdea: Nu e terminat pentru că în momentul de față el nu are o ieșire…

Budeanu: … adică cine nu vrea să termine?

Gâdea: În principiu, cam nimeni.

Budeanu: Niciunul!

Gâdea: Pentru că, cu fiecare zi, el e mai slăbit și mai slăbit.

Budeanu: Dar nimeni nu vrea să termine acest conflict. Asta este cel mai important.

Gâdea: Și Medvedev, și el au spus că vor să schimbe ordinea mondială. Corect?

Budeanu: Nu! Trebuie! Că așa se schimbă. O dată la…

Gâdea: Ei au zis că ordinea mondială nu mai trebuie să fie ca acuma. Americanii cu ei și chinezii, da? Chinezii au ieșit mult mai întăriți decât rușii.

Budeanu: Ai spus un adevăr fundamental: americanii cu rușii și cu chinezii. Așa este. (…) Aceste trei mari puteri schimbă ordinea mondială. (…) A început deja. Va dura 10 ani. Singurul perdant va fi Europa. Din acest conflict mare. Noi, așa cum suntem noi, aici, noi nu vom pierde.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „În realitate, frontiera noastră de vest e un șvaițer. Breșele din ea au crescut monstruos în 2022.“ Adevărul șocant despre imigrația ilegală prin România, într-o investigație „Captura”: Austria are dreptate!

* Boicotacii. O campanie de tip AUR-ist în care s-au implicat și oameni serioși. Sau cum poți să faci rău convins fiind că faci bine

* Restaurație totală: PSD-ista care vedea „coarnele diavolului” la protestele #Rezist, numită de Ciucă șefă la Directoratul Național de Securitate Cibernetică!

* Jaf pe banii PNRR: nașa PSD-istului Alfred Simonis și verișoara ei câștigă contracte în serie, pentru „consultanță IT” de „digitalizare a instituțiilor”. 40 de contracte de peste 500.000 de euro doar în 2022!

* VIDEO. Ministrul Daea jignește grav un ziarist, iar PSD și Ciucă îl țin în brațe pe grobian! „Nu prea e bine, la mărimea pe care o aveţi, să luaţi un kilogram de jumări. Vă ajunge 100 de grame” / „Nu vă fac gras, vă fac cum sunteți”

* La Iași s-a ținut ședința prietenilor Rusiei. Lista „suveraniștilor” invitați: Piperea, Tucă, Nistorescu, Severin, Palada, Marga, Cerva, Lasca, Tudorel Toader, Iosefina Pascal, Capsali, Diplan etc.

* Cea mai tare finală din istorie! Argentina – Franța 3-3, Messi – Mbappé 2-3, Argentina e triplă campioană mondială! Ștafeta Kempes – Maradona – Messi

* Cele trei decizii eronate prin care, spun francezii, arbitrul polonez le-ar fi „furat” titlul mondial. „L’Equipe” i-a dat nota 2 lui Marciniak

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -